Evlilk arifesi eşimin kısırlığını öğrendm o kırılmasın diye ben kısırım dedim. O beni terketi gerçeği öğrenince döndü. Affetsem mi?

Evlilik işlemleri için kan alma vesayre var biliyorsunuz. Testleri benim çalıştığım hastanede yaptırdık bende iş çıkışı sonuçları aldım. Ve nişanlımın kısır olduğunu öğrendim benim için sorun değil çocuk olsada olur olmasa da belki evlatta edinebiliriz diye düşünüyordum hep. Ama nişanlım çok baba olmak istiyordu hep bununla ilgili konuşuyodu onun adına çok üzüldüm. Onunla buluştuk evlat edinmeye sıcak baktığımda falan bahsettim konuyu çocuğa getirdim sonra gururu incinmesin diye ben kısırım dedim. Şok oldu bizden olmaz ailem seni kabul etmez falan dedi. Hem ağlamaklı hem gülerek indim arabadan. Gerçeği söyleme gereği bile duymamıştım ama ertesi gün hastaneden aramışlar zaten herşeyi öğrenmiş. Kapımda köle oldu ama söylediği şeyler aklımdan çıkmıyo o beni kabul etmeyecekse ben onu neden böyle kabul edeyim ki? Aileme hiçbişey anlatmadım sadece nişan atıldı dedim çok üstüme geliyolar. Nişanlım da sürekli eve gelip konuşmak istediğini söyleyince ailem barışmam için baskı yapıyo. Çok hazırlık yapıldı elalem falan filan. Nişanlım baba olmayı ne kadar istediğimi biliyorsun yanlış yaptım özür dilerim beni bu zor günlerinde yanlız bırakma falan dedi. Sürekli hediyeler falan gönderiyo ama kabul etmedim hiçbirini. Sizce affetmeli miyim?

Evlilk arifesi eşimin kısırlığını öğrendm o kırılmasın diye ben kısırım dedim. O beni terketi gerçeği öğrenince döndü. Affetsem mi?