Sizce çok mu basit durdum? Kendimi keşke onun seviyesine düşürmeseydim diyorum. Ne düşünüyorsunuz?

Sizce çok mu basit durdum? Kendimi keşke onun seviyesine düşürmeseydim diyorum. Ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Soru popüler olmuş. Mesajı görüpte boş yere konuşmayın diye yazacağım.

Bu kişi işe gider 48 saat yazmaz. Son görülmesi, çevrimiçisi kapalı. Ayrılırsın ayrılmak istemez. Vicdan sömürüsü yapar. Hayır dersin ısrarla anlamaz. Seviyorum ayağına belki de 3-4 kızla aynı anda konuşuyor olabilir. Yalan da var. Telefon başkası ile konuşuyor dediği halde kimse ile konuşmadım der. Gittiği yeri, attığı adımı hiçbir şeyini öğrenemem. Buluşmak istersin evde buluşmak ister.
Güncellemeler
+1 yıl
Bana bunun 5 katı kötü sözler etmişti. Ben ararım reddeder. Mesaj atarım bakmaz. Çalışıyor diye sabrettim sabrettim ama 48 saat boyunca hiç mi bir insanın boş vakti olmaz. 48 saat ya. Zindana mı attılar seni de yazmıyorsun! Ben yazdığı 2 mesaja cevap vermedim diye numaramı sildi!!! Soğusun defolsun gitsin bir daha benim kafamı karıştırmasın diye böyle konuştum. Ben bunu yazmasam yine gelecek.