İlk tanıştığımız zamanlarda sınava hazırlanıyordum kendi kendine söz vermişti nereye istersen yaz seninle gelicem diye. Sonra sınava girdim sırf caz yapar gibi olduğu için şehrime en yakın okullardan birini yazdım yine de surat yaptı sonuçlar açıklanınca.. Bu sene zaman ver planımızı ayarımızı yapalım seneye beraber gidelim dedi neyse annem de göndermek istemediği için bir şekilde sınava tekrar girmeye karar verdim. Bu seneki sınava gireceğim ve annemle bütçeyi vs ayarladık gitmem için her şey okey. Ben okula başladıktan 1 2 ay sonra askerden dönmüş olacak ben %100 başka bir şehirde olacağım. İki yıldır söz veriyor ama bi yandan da benle gelirse maddi olarak zora gireceğini söylüyor. Sizce bencillik mi beklemem yoksa söz verip gelmediği için o mu hatalı? Gelmezse ne yapmalıyım? Uzak mesafe ilişkisi asla sevdiğim bir şey değil
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öncelikle sınavlarda başarılı olmanızı tebrik ederim. Söz vermek, taahhüt etmek önemlidir. Ancak bir taahhüt verilirken, özellikle finansal yükümlülük içeriyorsa, kişinin gerçekten bu taahhüdü yerine getirebileceği konusunda emin olması gerekir. Sizin durumunuzda, partnerinizin sizinle gelmeyi maddi açıdan zor bulabileceğini belirtmesi, onun yapabileceklerinin sınırlı olduğunu gösteriyor. Bu nedenle, bu durumda bencillik söz konusu değil, gerçekçi bir bakış açısı var.
Uzun mesafeli bir ilişki, zorlu bir süreç olabilir ve bu sizin sevdiğiniz bir şey değilse, bu konuda dürüst olmanız önemlidir. Partnerinizle bu konuyu açıkça konuşun ve birbirinizin görüşlerini dinleyin. Belki de bir uzlaşmaya varabilir veya başka bir alternatif bulabilirsiniz. Ayrıca, sadece bir şey için birini suçlamak doğru değil. Birlikte çalışarak, bir çözüm bulabilirsiniz.
Evet konuşmayı çok denedim 🥲 hatta diyorum ki eğer gelemeyeceğini söyleyip söz vermesen ben 4 yıllığına uzaktan da sürdürebilirdim ama sen boş vaatler vererek beni beklentiye soktun.. o da şuna para yetişmez buna yetişmez bencilsin der gibi yaklaşıyor. Söz niye verdin ki o zaman?
kusura bakma ama sen canım mısın okulunu biri için erteliyorsun adam resmen "beni orada aldatır" diye düşünüp seni de kendi seviyesine çekip gitmene engel oluyor sırf kişisel bencilliğinden ezikliğinden dolayı, yemişsin manipülasyonu. Oğlum ne kadar s4lak insanlar var ben şaşıyorum size cidden.
g3ri z3k4lı dedim bu arada ama sansürlenmiş küfür etmedim yanlış anlaşılmasın
Sadece onun yüzünden yapmadım bunu, annemle ikimiz tek yaşıyoruz ailede çalışan tek kişi olduğu için her masrafı karşılayabileceğimize emin olamadık (bu sene ekstra sağlık sorunları falan çıktı mesela cidden yetişemezmişiz) para biriktirip seneye rahat bi şekilde gidebilmek için böyle bi karar verdim. Ben sadece sözünü tutmazsa napmam gerektiği konusunda fikir alma amaçlı söyledim gitmediğimi
Allah razı olsun kqnskmelemem
Tutamadığı söz onu ilgilendirir unutma senin kendi hayatın ve bir geleceğin var git okulunu oku yarın öbür gün sıkıldım ayrılalım dediğinde ne yapacaksın kesin yapmaz diyebiliyor musun insan bu her şeyi yapabilir. Her zaman önce kendini düşün özellikle hayatını etkileyecek konularda.
Yok gidicem bu sene zaten kesinlikle daha fazla geç kalamam.. senin kız arkadaşın senden böyle bir şey istese bencillik gibi görür müydün bunu?
Yani yanında onla gitmeni istese ondan bahsediyorum
Benle aynı sene hazırlanıyorsa bir sorun görmezdim ama ben hazırlanırken "beni beklesene yaaa edebiyatı" yapsa dese direkt engeli basardım bunun sebebi de sadece bencillik olarak görmem değil bir insan kendinde bu kadar yüz bulmamalı ben mesela asla hayatında ömür boyu kalacağımın garantisi olmayan bir insanın hayatına beni bekle diyerek müdahale edemem sırf kendi kişisel egom çıkarlarım için, böyle şeyleri yüzsüzlük ve sevgiyle alakası olmayan davranışlar olarak görüyorum. O yüzden bu tarz konulara çok sert yaklaşıyorum belki başkası için normaldir ama bence böyle şeyler iyi niyet bahanesiyle süslenmiş kötülükten ibaret.
O sınava girmeyecek benle gelip gittiğimiz şehirde çalışacaktı yani ben onla değil o benle gelecek eğer gelirse. Gelmezse ben ayrılmak istiyorum