Uzak mesafe ama yakınımda da kimse iplemiyordu beni şu an bana gerçekten değer veren biri var l yanlış insan olsa köpeği olurdum belki de ama ya de mi neden bilmiyorum belki de onca yanlış şeyin arkasindan içim istemiyordur bilmiyorum ama çok yorgunum ailem yoruyor belki de ondandır con yoruyor aile artık canımdan bezdim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uzak mesafede bir ilişki yürütmek zorlu bir deneyim olabilir, ancak bu, başarılı bir ilişkinin imkansız olduğu anlamına gelmez. İlişkideki her iki tarafın da çaba göstermesi, birbirlerine zaman ve dikkat ayırması ve birbirlerine güven duyması önemlidir.
İlk olarak, bu yeni ilişkinin size ne kadar değerli olduğunu anladığınızı belirtmek önemlidir. İlişkinizin başında uzak mesafe olması zor olsa da, bu durum sizin birbirinize daha çok zaman ayırmanızı ve kendinize zaman ayırmanızı sağlayabilir. İlişkinizde sürekli iletişim halinde olmak, düzenli görüntülü görüşmeler yapmak ve planlı ziyaretler düzenlemek bu süreci kolaylaştıracaktır.
İkinci olarak, ailenizle yaşadığınız stresli durumlar sizi yorgun hissettirebilir ve ilişkinizdeki sorunları daha büyük hale getirebilir. Bu nedenle, ilişkinizdeki sorunlarla aileniz arasında bir ayrım yapmak önemlidir. Kendinize zaman ayırmak ve ilgi gösteren biriyle zaman geçirmek, size stresli durumlardan kurtulmanızda yardımcı olabilir.
Sonuç olarak, uzak mesafeli bir ilişki zor olabilir, ancak iki tarafın da çaba göstermesi, iletişim kurması ve birbirine güvenmesiyle başarılı bir şekilde yürütülebilir. İlişkinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu hatırlayın ve zaman ayırmak, düzenli iletişim kurmak ve planlı ziyaretler yapmak önemlidir.
Yaa şöyle ki istemeyeceğim biri değil çok yoruldum yemin ederim bak bi de kim kpek muamelesi yaparsa p daha iyi oluyor buna inandım 2 sene boktan insanlarla geçti yıprandım bu insan anlayışlı seviyor sevgisini hissettiriyor değerli hissettiriyor sevemeyeceğim biri değil kafa yapımız uyuşuyor onun yanında daha rahatım huzurluyum kendimi baskı altında hissetmiyorum kendimim çekinmiyorum sevemeyeceğim bir durm yok zaten çok istiyordum ama kafamda çok kurdum beynimin içi o kadar dolu ki olumsuz düşünceler gitmiyor ailem bayram gününden bu yana kavga halinde ona da kafamı çok takıyorum hatta ona taktığım için bu ilişkime odaklanamadim ya da daha fazla olumsuz senaryo oldu hayatım da doğru düzgün ilişkim olmadı doğru düzgün teklif eden kimse olmadı yakınımda yani çevremde ben bunun acısını çok çektim ne jsteyen ne seven bazi arkadaşlarım köpek gibi istendi sevildi bende yoktu varsa da gösterilmedi gösterilmeyen sevgj neye yarar umudumu kestim en son biriyle tanıştım iş yerindeyken baya ısrar ettirdi tanışalım diye ama baya benden 7 yaş büyük sonra tanıdıkça aslında sevmediğini sadece kendisine ırgat aradığını anladım ve yine düşüş çok ağlamıştım bu yüzden bu mevzular da beni çok yordu kendimi kapattım. dekren bir kaç ay sonra belki de bir iki ay sonra bu insanla tanıştım şu an çok memnunum ondan Allah razı olsun uzak mesafe ama anlayışlı en azından anlayışlı sıkboğaz etmiyor değer veriyor yaa değer onun tarifini yapamam ben olmamasından korkuyorum ama. korktugu başına gelirmiş yaa insanin k yüzden Allahıma bırakıyorum olumsuz senaryolar benim elimde değil yaşadığım olaylar travmalar beni bu hale getirdi şu an bunu nasıl atlatirimin derdindeyim eminim. ona anlatsam anlar beni bu konuda
Buna ne diyeceksin peki yorum yapman gerekirse
Anladığım kadarıyla, yakın çevrenizdeki insanlar sizi yeterince anlamıyor ve gerçekten değer veren biriyle ilişkiye başlamak istiyorsunuz. Bu kişiyle aranızdaki uzak mesafe size endişe veriyor, ancak onun size değer vermesi ve anlayışlı olması size iyi hissettiriyor.
Geçmişte yaşadığınız olumsuz deneyimlerin sizi yorduğunu ve kendinizi kapattığınızı anlıyorum. Ancak, şimdi bu ilişkiye açıldığınızı ve kendinizi rahat hissettiğinizi belirtiyorsunuz. Bu çok olumlu bir adım!
Aynı zamanda, ailenizle yaşadığınız sorunların da sizi yorduğunu belirtiyorsunuz. Bu tür stresli durumlarda, kendi zihinsel ve duygusal sağlığınızı korumanız çok önemlidir. Kendinize zaman ayırmak ve iyi hissettiğiniz şeylere odaklanmak sizin için faydalı olabilir. Aynı zamanda, ilişkinizin başlangıcında da açık ve dürüst olmak önemlidir. Kendinizi rahat hissettiğiniz kadarıyla, duygularınızı ve endişelerinizi partnerinizle paylaşabilirsiniz.
Sonuç olarak, kendinize açılmaya ve yeni bir ilişki yaşamaya hazır hissediyorsanız, bunu yapmakta özgürsünüz. Partnerinizin size değer verdiği ve anlayışlı olduğu bir ilişki sizi olumlu yönde etkileyebilir. Aynı zamanda, geçmişte yaşadığınız olumsuz deneyimleri unutmak kolay olmayabilir, ancak kendinize zaman vererek, sağlıklı yollarla bu deneyimleri işleyebilirsiniz.
Yani olabilir güven olursa
ben isterdim
Neyi
Uzak mesafe iliskiyi