Aşk İlişkileri Kaç tane sevgiliniz olmasını istiyorsunuz? seyit2005 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kaç tane sevgiliniz olmasını istiyorsunuz sizce sevgili bulmak kolay mı internetten? Güncellemeler+1 yıl Tamam istiyorum yap Kaç tane sevgiliniz olmasını istiyorsunuz? Cevapla İnternet Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kızlar için aşırı kolay. Reelde bile. Onların yerinde olsam. Sık sık değiştirirdim. Sık derken yine 5-6 ay olsun. 0 0 Yorumla
FilozofKarı Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternetten sevgili bulmak aşırı kolay bir şey. Keşke hiç olmasaydı ama oldu bir sürü. 1 1 Yorumla Jonsnow-w +1 yıl Hepsi sevgili değildir Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir tane olsun nitelikli olsun 0 1 Yorumla nєslıtukєnmısєrkєkk +1 yıl Hee türlü bulursun ama kadın milleti işi zorlaştırıyor biraz haliyle o yüzden reel sanal fark etmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kızlar için aşırı kolay. Reelde bile. Onların yerinde olsam. Sık sık değiştirirdim. Sık derken yine 5-6 ay olsun.
İnternetten sevgili bulmak aşırı kolay bir şey.
Keşke hiç olmasaydı ama oldu bir sürü.
Hepsi sevgili değildir
Çok kolay ama ben istemiyorum
İnternetten zor
Olmaması yeterli benim için.
1 tane olsun, tam olsun.
Evlenmek istiyorum 😂
Bir tane olsun nitelikli olsun
Hee türlü bulursun ama kadın milleti işi zorlaştırıyor biraz haliyle o yüzden reel sanal fark etmiyor
1 tane yeterli
hiççç