Sevgilimle nişanlanmayı düşünüyoruz nişan alışverişine çıkacağız istediğim nişanlık 5 bin TL kuaförle birlikte sevgilime daha söylemedim aslında biraz maddi durumu zayıf babası çalışmıyor kendisinin ve kardeşinin maaşıyla ev geçiniyor biraz çekiniyorum durumu yeter mi kıyafet için bilmiyorum ama birikim vs yapıyor acaba kıyafeti kendim alsam sadece kuaförü ona mı ödetsem diye düşünüyorum 2 bin gibi miktar kuaför ücreti ama bilmedim nişan kıyafetini erkek tarafı alır normalde ne yapsam bilemedim herkes diyor ki onların alması lazım diye istesem almam diyecek biri değil ama zor durumda kalır mı bilemedim ne yapsam
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Herkes kendi giydiğini alsın ne kadar iğrenç adetler bunlar ya kuaför paranıza kadar niye biz ödüyoruz dolandırıcılık bu
O almalı bikere olacak Bir şey bu herzaman olmucak nasıl olsa başta alistirsan kendin almaya sonrasını hep ister benden demesi
Evet teyzelerim ablalarım aynı şeyi söylüyor gelinliğinide mi kendin alacaksın üstüne düşeni yapmalı diyolar ailemde fazla para harcatma çocuğa diyor hatta babam düğün için bile yardımcı olmayı düşünüyor para konusunda bilmiyorum biz mi çok fazla düşünceli bir aileyiz çözemedim
Yardım olabilir tabi ama hepsini ustlenmek degil tabi herkes kendi üzerine düşeni yapmalı bilmeli
Tabiki herşeyin fazlası zarar ihtiyaç olanlar alınırsa yeterli kimseye muhtaç olmayacak şekilde iki taraf da yorulmamali ama yapılacak mecbur yapılmalı
Hadi oradan masrafların yarısını ödemek zorundasınız kadın olduğunuz için tüm masrafları bize ödetmek gibi bir avantajınız yok
@met96 iyi oku ondan sonra konuş alttaki yorumları
Yardım değil göreviniz iki insan hayatını birleştiriyorsa tüm masraflar yarı yarıya olmalı erkeğin sizin kuaförünüz den gelinliğinize kadar ödeme zorunluluğu yok
@met96 herkesin alacağı şeyler belli zaten üzerine dusen de ama kuaför ve gelinlik erkek tarafına düşer kardeş
Peki sizin üzerinize ne düşüyor hesaplayın bakalım kime daha çok masraf çıkıyor niye her şey yarı yarıya ödenmiyor niye erkekleri kazıklamak dan vazgeçmiyorsunuz
@met96 Nihat hoca bir baba kızını çeyizsiz evlendirebilir masrafları erkek karşılamalı dedi buna rağmen benim çeyizimde hazır babamda üstüne düşeni alacak bazı insanlar gördüm bir çöp dahi almadı herşeyi erkek tarafı aldı yani olabiliyor herkesin kendi seçimi
Dine göre kocan 4 kadına kadar hakkı var bence dine girersen sen zararlı çıkarsın
@met96 din diyince dinin söylediği herşeye uyuyor gibi hemen erkeğin 4 kadına hakkı var lafına geçiyorsunuz 😂komik yani
Bende onu diyorum dine uyuyor gibi Nihat hoca böyle dedi demen komik
sizin aileler yok herhalde. sevgililikten direkt nişana geçiş
Derken? Sevgili olmadan mı nişanlanmak lazım anlamadım
sevgili isteme söz nişan düğün
Sevgili olduk sonra ciddi düşündük aileler tanıştı şimdide nişan düşünüyoruz bunun neyi garip
sözlendiniz mi isteme filan onu diyorum. niye dallanıp budaklandrıyorsun
nişan kıyafeti kız evine ait sen alacaksın yani
Bizim burada hep erkek tarafı alıyor yakınımda herkesin öyle
hm ilginç
Sen alacaksın, ayrıca gereksiz pahalı.
Erkek tarafı alır. En azından bizde öyle
Sen almıyor musun kıyafetini şaşalı şey mi bakıon
Yakınlaşma oldu muu
Sorduğum soruyla ne alaka?