Bu zamana kadar tek bir erkek benimle ilgilendi ama?

Arkadaslar 27 yasindayim ve bu zamana kadar hic sevgilim olmamisti sebebini bilmiyorum guzelliktir fiziktir bir sorunum sıkıntım yok hatta herkesten surekli iltifat alırım ama nedense erkekleri cekmiyordum bi turlu ve cok uzuluyordum evlenmek yuva kurmak istedim hic kimse karsima cikmadi bi kisi disinda o da benim icin aslinda baya mucadele ediyo ve ben de cok hoslaniyorum beni tamamlayan birisi cok olgun zeki sohbetinden cok keyif aliyorum ama beni dusunduren sey kendisi cocuklugundan beri cok zor bir hayat yasamis 2 kez kanser bir kez trafik kazasi sonrasi yogun bakim atlatmis annesi babasi bosanmis stresten ve gordugu tedavilerden dolayi diz kapaginda curume olmus ve protez takilmis o protezin de bir omru var yani 10 sene kadar sonra tekerlekli sandalyeye mahkum olacak sirf bu sebepten onu birakmak istemiyorum icim gidiyor onunla olmak istiyorum ama cok korkuyorum annem bana sen mantikli karar verecek yastasin goze alamiyorsun daha fazla ilerlemeden birak diyor ben de diyorum ki benim de psikolojim normal degil adi konmus bir rahatsizligim var o beni kabul ediyor diyorum ama cidden cok kararsizim kacinilmasi zor bir olay yani
Bu zamana kadar tek bir erkek benimle ilgilendi ama?