Bir türlü sevgilimden ayrılamıyorum. 8 aydır beraberiz defalarca ayrılıp barıştık çocuğunda ben ayağına gittim?

Sevgilimle 8 aydır beraberiz ama defalarca kez ayrıldık benim çok zor biri olduğumu söylüyor ve ben defalarca kez onun ayağına gittim saatlerce ağladım ama hiçbir şey değişmiyor yine aynı şeyler oluyor. Biraz düşüncesiz biri bu da beni üzüyor. Düşünmesini beklediğim için artik bana katlanamamaya başladı. 2 gün önce yine ayrılmışız benin haberim bile yok, ufak bi tartışma yaşadık bana sırtını dönüp gitti ve bi daha hiç aramadi. Aynı iş yerinde çalışıyorum yaklaşık da aynı mesai saatlerinde işten gece 11 de çıkıyorum eve gidip gitmediğimi bile arayıp sormadı. Bu da beni fazlasıyla üzüp kırıyor biri bana yardım Eki uzatsın arkadaşlar. Gerçekten iyi değilim 3 saat boyunca ağladım karşısında ağlamam onu üzmüyor ya da onun duygu durumunu etkilemiyor. Bu da beni çok yıpratıyor. Size yüzeysel olarak anlattim arkadaşlar bi türlü ayrılıp gidemiyorum o giderse de yalvar yakar 8kna etmeye çalışıyorum kendime çok kızıyorum ama bir şekilde yapıyorum
Bir türlü sevgilimden ayrılamıyorum. 8 aydır beraberiz defalarca ayrılıp barıştık çocuğunda ben ayağına gittim?