Sensizlik çok zor
Bu acı beni bitiriyor
Faydası yok artık hiçbir şeyin,
Zamanla geçer diyorlar geçmiyor
Son nefese kadar acısın içimde
Hayallerimiz vardı bir zamanlar,
Ellerimde ellerin vardı,
Şimdi her yer karanlık, her yer sensizlik dolu
Özleminin çığlığı duyuluyor her sokakta
Buz kesiyor yollarım
Geceler ızdırap oluyor, sana çıkıyor tüm sabahlarım
Mutlumu sun? şimdi bilmiyorum,
Beni hiç sorma, kızgınım hem sana hem bana
Dibine kadar bu aşkın ıstırabını yaşıyorum,
Ne yapsam olmuyor çiçeğim,
Seni hala çok seviyorum...
( bu gece aklıma geldi yine, birkaç satır şiir yazdım onun için, paylaşmak istedim sadece )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İyi etmişsin kanka kalemine sağlık ama sana bir tavsiyede bulunabilir miyim
Tabiki
Siirlerinde direkt duyguları yazmak yerine daha fazla betimleme kurmaya çalış
Ve çok hafif hece ölçülerine dikkat et sana 7 li ye uyarak yaz demiyorum ama en azından bir mısra diğerini takip ettirecek uzunlukta olsun
Eyvallah önerilerini dikkat e alicam saol
“Mutlumu sun” kısmından sonra okuyasım kaçtı
Adam mutlu olduğum anı bana sun demiş işte ne güzel
Bu konu da tartışalım mı gerçekten😅
Yok tartışmayalım ben adamın yazım yalnışı yapmamış olabileceğini vurgulamak istedim sadece ama illa tartışalım dersen saçını başını yolarım senin
Senin söylediğin anlamı asla “mutlumu sun” karşılamıyor bu kelime hiçbir anlamı karşılamıyor
Bu bir kelime değil bu 2 kelime bir benim dediğim anlamı taşıyabilir mesela hayallerimi bana göster yerine hayallerimi sun diyebilirsin aynı mantıkta mutlumu sun da diyebilirsin 2 gerçekten bunu mu tartışacağız fhsjsks
“Mutlumu sun” diye bir şey mi var “mutlu musun” denir -sun diye ek mi var?
Türkçe katilleri
Sun bir ek değil orada farkındaysan ayrı yazılmış sun bir kelime mutlumu bir kelime
Çocuk yanlış yazmış zaten ben òylesine savunma yaptım ama benim yazdığım şeyi sen nasıl yorumlayamadın hala bunu düşünüyorum sayın tdk savunucusu
Dediğin gibi olsa mutluluğunu sun veya mutluluğumu sun gibi bir ekte yazılırdı ve sonuna soru eki gelmezdi. İyi geceler diliyorum
Eğer dediğin gibi olsaydı kendi mutluluğunun sunulmasını isterdi mesela bir mimik oyunundasın biri sana diyor ki hadi önce sinirli ol diyor sen ne diyorsun bak bu benim sinirlim şimdi neşeli ol diyor sen de diyorsun bu benim mutlum yani neymiş mutlum mutlu halim demekmiş mutlumu sun da mutlu halimi sun demekmiş hdkshdjs
Size de iyi geceler
Tartışmayın yanlış yazdım işte. Zaten kabus gordum uyandım. Bazen detaylara fazla takılmamak lazım. Ben duygularımı anlattım siz bir kelime yanlış olmuş ona takılıyorsunuz iki dakka da krallığım bir yazı şiir yarışmasına sokmadım 😊 iyi geceler Allah a emanet
@Benitanıyorsun ben bu körlükle başa çıkamam hani mantıksızsın bari kabul et bu nasıl bir şuursuzluk😂 böyle mantıksız bir betimleme bu şekilde kullanılan bir Türkçe görmedim lütfen bir daha örnek vermeyin. Hangi kabile de ne gibi bir dille yetiştiniz bilmiyorum ama lütfen yorum yapmayın😂
@soran sana lafım yok en azından saçmalamadan yanlış yaptım diyorsun yanlışı savunmak büyük sıkıntı
Bu şekilde kullanılıyor türkçe aslında bu yüzden hal ekleri isimleri sadece süslü dillerde sinirli halim denir adı üstünde hal eki özünde sinirlimdir tıpkı mutlu halim ve mutlum gibi yine hal eki gelerek 2 kelime 1 kelimeye inmiş halde olağan konuşma şekline uymasa bile kullanılan kelime karşılıyor anlamı ve bu da tdk için yeterli bir sunu ayrıca ben yanlışı savunmak için değil sadece muhabbet olsun diye yazmıştım ama sen hal ekleri hakkındaki özründen ötürü ve kırılmaz egondan ötürü büyük bir savunmaya girdin daha da yazmam 😞