Kocam beni almanya vatandasligi icin seviyomus?

Merhaba herkese bugun aldigim haberi sizlerle paylasmak istiyorum, ben yari turk yari almanim, kocam ile turkiyede tanistim, tam 4 yillik evliyiz kendisi ilk baslarda bana cok duskun bir erkekti, fakat hic benle iletisim kurmuyo simdi surekli aklı telefonda, bilgisayarda hic muhabbetimiz duzgunce olmadi. kocam erkek kankalarina cok duskundu hatta 3 kisilik bir kanki whatsap gruplari var, surekli onlarla konusur, kocamin ilgisi futbola fazladir onunla konusmaya firsatim olmasını istedim bi gun futbola sardim ise yaradida, sadece futboldan bahsedince aziyodu, bende normal erkek iste diye dusundum cinsiyetcilik yaptim, futboldan bahsetmedikce benle konusmuyordu, bir gun forma vs giyerek yatak odamiza dondum, gercekten cok ise yaradi. forma giydikten bir gun sonra beni randevuya cikarmak istedigini soyledi bende tamam ama neden diye dusundum , sonra cok kadınsı giyindim seksi oldum ama yine gozu telefondan ayrılmadı, cok sinirlendim , dedim benle konusmicaksan niye cagiriyosun, o da sana bir sey acikliyicam dedi erkek arkadaslarimla tanismani istiyorum dedi, tamam ne zaman diye sordum simdi dedi 40 dk bekledik gelmediler sonra geldiler ben onlari getireyim sen bekle dedi, ben gercekten hic suphe duymadim , restorantta on siparis vermis benim yerime, garson beyefendinin siparisini getirdi, getirdigi seyde de sade suymus, biz yuzuksuz evlenmistik, herhalde romantik birsey yapip suyun icine yuzuk atti sapsik diye dusundum ama icinde hap gibi birsey vardi bende boyle restorantlarin suyu kopurtmek icin attigi yapay bisey, ya da vitamindir diye dusundum askima guvendim ve ictim, 50 dk uyumusum garsonlar soyledi, uyuma hapiymis romantik bisey icindir diye dusundum , onu aradim ama acmadi artik terk ettigini anladim napmaliyim sizce
Kocam beni almanya vatandasligi icin seviyomus?