Aşk İlişkileri Romantikmisiniz? Realistmisiniz? çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Romantizmin veya Realizmin neresindesiniz?Zaman zaman kaptırır insanoğlu kendini gözünün önündekileri göremez! sizler böyle durumlara düştünüz mü hiç? Romantikmisiniz? Realistmisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Ben hayatım boyunca hiçbir kavrama at gözlüğüne bakmadım. Her zaman ayaklarım yere bastı ve her zaman kendimi bildim. Fakat romantizm de her ilişki içinde olması gereken duygulardan birisidir. Hunu dengeli yaşamak ve abartmamak gerekiyor nana göre. 1 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Romantik birisiyim ama içinde realistlik de var azda olsa. 1 2 Yorumla Kara_biberim404 +1 yıl Teşekkür ederim 🙂 Yorumla çoktaumurumda +1 yıl rica ederim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Romantik 1 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Romantik olmayı vir türlü beceremiyorum sanırım bana göre değil Romantik olan birisinin de beni etkilemesi çok mümkün görünmüyor 1 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İkisinden de azar azarOrtaya karışık bnmki 😝🙈 1 0 Yorumla