Doğru bir karar mı sizce. Reelde var böyle tanıdıklarım ben de o yola girmek üzereyim adam olmak yaramıyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karakterini bozanın dengi yine anca karaktersizdir kız olsun da karaktersiz olsun diyorsan sen bırak adamı erkeği hayvan bile olamazsın.
Yoo napıyım karaktersiz kızı. Düzgün kız olsun
O zaman adam gibi dur da kısmetini bekle çok yanlızlık çekiyorsan beyefendi gibi gider insan içine karışırsın.
Kız yalakalığı yapma bana sen bulabiliyorsan bul o zaman iyi adam seven kızı kendine
Ne yalakası be kardeşim sen adam ol diyorum seven sever sevmeyen sevmez ne saçmalıyorsun sen adamlık cinsiyet değil şahsiyet meselesi adam olursan adam gibi birine karaktersiz olursan yine karaktersiz birine denk gelirsin bu kadar basit sen ne anlatıyor sun?
Siz hiç adam olmamişsınız demektir
Adam olanları üzüyorsunuz sonra adam olmayı bırakıyorlar
Her şeyin bi nedeni vardır
Ee aynı şeyi diyoruz niye o zaman adam olamamışsınız diyorsun
Kızlar niye karaktersiz olur bilmem ama erkeklerin karaktersiz olması kesinlikle kizlarla ilgili
Her haltı yapıp yapıp kızlara bağlıyorsunuz. Adam olan biri zaten kızlar için karakterini değiştirecekse öncekiside değişmiş hâlidir demektir
Peki adam olduğu için kızlar beğenmediyse? Yanı kızlar biraz sert maço it kopuk seviyor. Mülayim beyefendi erkekler tercih edilmiyor
Kızlar beğenmedi diye değişecek misin böyle basit bi sebep yani? Sen nasıl biri olursan karşına öyleleri çıkar. Serseri iti kopuk biri olupta karşına aklı başında karakterli bi kız çıkmasını bekleme derim
Kızlar yalnız kalmadığı için karakter değiştime gereği duymaz zaten
Öyle biri olcam demedim ama efendi iyi biri olmanın faydasını görmedim kızlarla aram iyi değil
Ne alaka ya kızlarda yalnız kalıyor. Ben bu yıl hayatımın en büyük yalnızlığını yaşadım herkesle aramı bozdum fakat karakter olarak tamamen değişmedim hep olumlu anlamda
Bak şurda haklısın bende eskiden efendi biriydim taa ortaokul zamanı falan. Ama gerçekte öyle değildim çünkü okulun kurallarına uymak zorunda hissediyordum. O zamanlar gerçekten bazı öğretmenler dahil kimse sana saygı duymuyor. Gerçekten efendi durmanın iyi bi yanını görmedim şimdiye kadar hep bana zararı oldu. Ama değişmedim de sadece kime nasıl davranmam gerektiğini öğrendim. Tamamen kendim oldum böyle olunca herkesin sana saygı duymaktan başka çaresi kalmıyor
Peki hiç sevgilin oldu mu
Efendi olduğum zamanlar olmadı kimse teklif etmedi. Şimdi o şekil yanaşanlar oluyor fakat dediğim gibi karakterim kötü anlamda değişmedi hele ki bi karşı cins için asla yapma
Peki gelen teklifleri kabul ediyor musun artık?
Hayır etmiyorum. Çoğu fiziksel etkilenmeden olan hoşlantılar ve bu beni rahatsız ediyor. Gerçek sevgi olmadığı için
Tanışmak ister misin?
Bu sitedeki kimseye güvenemiyorum maalesef
Ben normal biriyim gerçekten
Awsalağı diyoruz biz onlara
Ben de zaman zaman düşünüyorum bozulmayı ama vazgeçiyorum geri