Cirkinim minyonum boyum kisa sevilmeyi hakketmeyi hakketmiyorum ki O yüzden kimseyi istemiyorum yanliz mutluyum boyum bacak boyum kisa kimse sevmez ben
Bir erkek olarak katılmıyorum ve benim gibi düşünen erkekler fazlalıktadır baya, minyon sevilmesinin bir çok özel sebebi var bunları bilmyior olabilirsin öğrenince ne kadar değerli olduğunu anlarsın bence
Neymiş baska öğrenebilirmiyim cinsellik fantezisi deme ağzına çarparım., s, kslslsl Igrenc brisey cok kotu kisa olmak o kadar kotuku boyum ozguvenimi etkiliyor mutsuzluk veriyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bu da nereden cıktı karsındaki kisi seni gercekten seviyorsa bunun hicbir anlamı yok boyun kısaymıs oran buran oyleymis
Yuh ne alakasi var kimler kimlerle sevgili bence yanlis düşünüyosun
Türkiyede minyon baya değerlidir, özellikle fiziğini iyileştir baya o zaman peşinde koşan çok olur, giyim de çok önemli
Minyon olmak çok kötü birsey iğrenç
Bir erkek olarak katılmıyorum ve benim gibi düşünen erkekler fazlalıktadır baya, minyon sevilmesinin bir çok özel sebebi var bunları bilmyior olabilirsin öğrenince ne kadar değerli olduğunu anlarsın bence
Neymiş baska öğrenebilirmiyim cinsellik fantezisi deme ağzına çarparım., s, kslslsl
Igrenc brisey cok kotu kisa olmak o kadar kotuku boyum ozguvenimi etkiliyor mutsuzluk veriyor
Ayrıca minyon olmadigin icin tatlı geliyor uzaktan davulun sesi hos gelir
Sevilmesinin sebebi hakkındaki tahminin çok yanlış değil maalesef onun etkisi var, bu arada belki boyum kısa be kadar pp de fotom da olsa shhs
Çirkinsen ben de sevmem seni
minyon severim
Burcunuz nedir
Ikizler
Köleniz olmasını ister misiniz
Hayir niyeki.
Olacaktım da
Neden
Sende bir yönetici olma hükmetme arzusu var da ondan
Is kadini olmak hayalim. kendimi degerli hissederim oyle. Kimse beni ezemez. Herkes saygı duyar. Dediğin dogru
Keşke çalışanın olsam ya da patronum siz olsanız
Çalışan olmak yerine kendin patron olsan olmazmi?
Yok ben köle ruhluyum itaat etmeyi hizmet etmeyi seviyorum
Ben 18 yaşındayım yanlizzz
Is kadini degilim
Benim için yaşın mesleğin önemi yok beni kölesi yapacak eğitecek itaat ettirecek yönetecek birine ihtiyacım var
Ne mezunusun
Üniversite
Bokum
Bölüm
İnşaat mühendisliği
Calisiyormusun
Çalışıyorum şu aralar izindeyim
İstemez misiniz beni
Yok evlilik insani degilim.
Ne alaka kölen olacaktım
Tm kes
Emredersiniz
Saçmalıyosun şu an
Minyon olmak cok kotu birsey vallahi ağlıyorum her zaman iğrenç brisey
Gayet tatlı bişey
Ozguvenli olamıyorum bacak boyum kisa o kadar mutsuzluk yaratiyorki
Bende o kadar çok beğeniyorumki
Uzaktan Beğeniyorsun ama yaşayanın halini bilmiyorsun davulun sesi uzaktan hoş geliyor cojkk mutsuzluk ve utanç verici
Beğenilmek önemli değil mi
Beni kimse begenmiyor kisa oldugum icin dikkat çekmiyorum
Benm gibi beğenen vardır
Saçmalsma
Dogru ama
Hayır be
Ne alaka
Önemli olan işlev bebeğim