adam o kızı secmıs. hic bi sekilde adam bana yuz vermemis ama o kız (sevgilisi) beni taklit ediyor ve bana nispet yapiyor. neden boyle yapıyor? samimi yorumlarinizi bekliyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Adamla alakalı olduğunu neden düşünüyorsun ki belki sadece kız özenmiştir sana
cunku adama acilmistim beni reddetmisti. bu olay bu kizdan cok onceleri olmustu. kiz bunu biliyor hem taklit yapiyor hem de nispet. insan ozendigi kisiye mi nispet yapar
Sen bu adamla halen görüşüyor musun?
Kız haklı o zaman
simdi ne dusunuyorsun?
Varlığından rahatsız olmuştur yeterli bir sebep bence
adamla gorusmiiluyorum. hicbir zamanda konusmadim ve gorusmedim. onu nerden cikardin. diyorum ki adamin benle ilgisi yok. artik kiza ne anlatmissa. kiz beni bastan asagi herseyimi ve hayatimi taklit ederken hakli mi🙄
rahatsiz oldugu icin mi bana özeniyor
ozenilecek kişi kendisi aslinda. yani nerenle okuyorsun. nwrenled uaunuyorsun. olayda en masum kisi benim kizı hakli cikardin
hakliyo haksizi gec. benim onlara bi zararim yokken. bemce kizinda seninde psikolojiniz bozuk
Mantıklı gelmiyor çünkü eksik bir yer var ya sen yanlış düşünüyorsun ya da kızın aklı karışık dengeli biri değil
Sakin ol olayı anlamaya çalışıyorum yine aynı fikre çıkıyoruz bu saldırganlık neden?
ben yanlis dusunmuyorum. kiz beni surekli stalkliyo yillardir. herseyimi de taklit ediyo adamla nispet yapiyo ustune sanki ben elinden almisim gibi. aslinda ozenilecek kisi kendisi beyinsiz kiz beni taklit ediyorrr
Adam senin hakkında konuşmuşsa bunu yanlış anlamış sevdiği içinde sana gard almış olabilir
Kale alma derim madem işin yok onlarla düşünme
cunku bu kiz olmasaydi adam bana gelecektii. kiz yatti onunla adam ona gitti. ve benim hic zararim olmadi onlara. sinirliyim. bu yuzden sende kizi hakli cikariyorsun. o. ro. spulik yaparak milletin sevdigi kisiyi kendine cekmek haklilik mi
Kardeşim ben bunları nereden bileyim bana anlattığın kadarı ile yorumlarım ben
la. net gelsin ikisine de
iste anlattim
Sana güzel bişey diyeyim belliki namusa önem veriyorsun o zaman hayırlısı olmuş derim
Onlar birbirlerini hak etmiş ve bulmuş boş ver
ee onlar mutluuu. namussuzlar mutluysa demekki namusun önemi yokkk
ne hayirlısı yaa.. ayırlisı bana değil onlara olmuş. mutlular. bense mutsuz
Yok saçmalama anlamıyor musun?
O adam sana layık değilmiş ki Allah nasip etmemiş ona layığını vermiş
İkiside aynı onların mantıklı düşünürsen görürsün adam sana suçsuz gibi geliyor olabilir ama aynılar
Valla hic ilgisi yok. artik bubdediklerini sorguluyorum. bu gunah isleyenleri Allah affedip cennete koyacak. diger masumlari cehhennemine atacak haberin var mi senin
cok bu dunyadan hayir gorduk kaldi bi de oteki taraf
Bence şükret haline beraber olsaydınız da aldatılsaydın veya kızın yaptığını yapsaydın mutlu olurmuydun sence
namussuzlarin kafasi rahat olacak. ve dua dilekleri de kabul oluuoryapanla yapmauan da ayni kefeye konuyor. hatta gunah islemeyenler daha cok aci cekiyor. adalet mi buu
Yanlış düşünüyorsun herkesin hesabı çekilecek baktığın pencereyi değiştirmelisin
kiz mutlu. ikiside herkese veriyo. Allah bunalri cennetine alirsa bu cokk koyar banaaa. bu adalet degil
Almayacağını açıkça belirtmis zaten sen neyi nerde okudunda böyle düşünüyorsun
en inanan bendim ama artik sorguluyorumm. cunku herseyi o. ros. pular kazaniyor. bu adalet değilll. Allah o. ros. pularain yuzunu yere getirmezzz
Eğer isyana düşmezsen sanada layığını vereceğinin müjdesini de vermiş onların nasıl helak olacağını da inancın böyle kolay sarsılırsa kaybeden sen olursun
alacakk. gorursun. bubdunyada kazanan oteki taraftada kazanir. kaxanalar hep o. ros. puluk yaparak biseyleri elde edenlwr. airf o. ros. puluk yapmiyorum diye hep reddedilen ben oldum. madem gunah diye uzak duruyorum. Allah niye onu savunuyorum diye arlamda degil. o da mi beni cepte goruyor
Daha hoşlandığın adamın yanlışı yüzünden Allah'tan vazgeçtin sen iman ettiğinden emin misin?
kolay sarsildi saniyorsun dimi. yaşamadan bilemezsin. bibtane sevgilim oldu mesafeliydim gunah diye. evlwnicektik. annem olurken beni terrketti. hem kapali bi o. ros. puyla beni aldatarak. beninoyuna getirdi. isyan etmiyorum senin başina gelse ne yapardin acaba
Israrla onu istiyorsun Allah vermediyse var bunun bir hikmeti emin ol
o hayatima girdi diye tum pi. slikler negatiflikler geldi hayatima annem öldüü. bana iftira atti. ve bugune kadar elalem icin degil aAllah icin bu gunahlardan uzak durdum
Kardeşim başın sağolsun o yanlış kişiymiş pisliğin tekiymiş onu sen seçtin ama unutma bunu
o adam degil bi sevgili dedigim bi baskasi.1 tane sevgilim oldu zaten. Annem oldü. artik bana bi sevgili verse ne yar. rağima yarar. ne hikmetimden bahsediyorsun. basina gelmeden bilemezsin. ikide bi iayan ediuorsun deme bana. isyan değil buu
ben secmedjm. aecilecek kimse yoktu cunku. sectin deme. insan evlenevegi kisiyo secmez. ona mecbur kalir onun icin evlenir. yalandan secer mecer diyosunuz. cunku digerleri yuz vermez reddeder agzina sicar. gider mecbur ona mecbirouetten katlanacak zamanla sevcek biriyle evlenir. erkekler neden cirkin karilarla evleniuo saniyosun. erkekler neden gay oluyo saniyosun. cunku kimse yuz vermiyor
musluman taklidi yaparak bana geldi cinsellikten konu acmiyordu diye kabul ettim. hep boyle gunahlardan uzak duran biriyim. beni aldatti basortulu bi o. rospuyla.
Kardeşim zor zamanlardan geçiyorsun gerçekten hani anlıyorum açın yakıyor seni ama yanlış olduğunu biliyorsun sende bu düşüncelerinin sadece sabır de sadece ona sığın bak nasıl olcak hayatın annen içinde dua et ona Allah tan başkası yardım edebilirmi o bu konuşmaları görmek istermiydi?
Yanlış düşünüyorsun olur mu öyle şey cahiliye devrinde vardı öyle şeyler
istemezdi. zaten şehit olduu. ama kotuyum yaa vallah kotuyum
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Bak o ömrü boyunca seni yetiştirmek için uğraştı o gittikten sonra böyle bocalaman sana yakışır mı
Önce onun sonra kendin için dua et
hep bu acik veya kapali o. rospular yuzunden. ya da o. rospu ruhlu ka. sar erkek yuzunden
Allah razi olsun sağol
Onlar helak olcak sana müjdeler olsun bunlar karşılıksız kalmayacak iman et yeterki
napitlyim o. rospularla Allah beni sınıyo. ama ben evliya değilim. kimseyi sinamiyo. kafayi bana takmis
Sendende razı olsun Rabbim ömrüne bereket ölmüşlerine rahmet eylesin inşallah helali ile nasibini bulasın.
Lütfen öyle düşünme ne hayatlar var şaşarsın
Müslüman kesimin nerdeyse hepsi eziliyor kötü şeyler yaşıyor ama sınavdayız valla hi çoğundan iyi haldeyiz
Allah muradını versin🙏🏻
Amin cümlemizin inşallah 🙏