Çok seviyorsunuz Nişan yapacaksınız ama size yalan söylüyor ailesinden korkuyor ailesi buluşmamızi istemiyor günah olduğu için 1 aydır buluşmadiniz bayramda da size annemden izin alır mısınız diyor siz böyle bir durumda olsanız ne yaparsınız seviyor olsanız aşk mı mantık mı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yalan söylüyorsda direk vaz geçerim
Nasıl unutulur peki
Vazgeçerim kimse vazgeçilmez değil ilk önce kendimi düşünürüm 💪👸
Sizce bu kisi yanlış biri mı benim için mutsuz olmaktan korkuyorum
Sevse bence ailesini karşısına alır
Onu yapmıyor ayrılmayı kabul ediyor ailesinden korkuyor
Sevmiyor işte kendini düşün ayrıl ondan önce sen ayrıl 🌸
Doğru söylüyorsun
Annesinin sözünden başka söz dinlemeyen erkekten uzak durmak gerek. Ben öyle bi hata yaptım sen yapma diyorum
Ailesi çok mu sorun olur ileride
Valla benim evliliğimde sürekli söz sahibi olmaya çalışıyor kayınvalidem eğer ben ters davransam kocamla aram kötü oluyor ve biz ailesiyle aynı şehirde değilken böyle.
Biz birbirimize çok yakin oturacağız yüzük takmadik diye buluşmamızi istemiyorlar
Eğer karıştıklarında tepki gösterebileceksen be sevdiğin adamda bunda sana sorun çıkarmayacaksa devam edebilirsin bunu başta konuş ki sonradan ah vah etme benim gibi
O ses çıkarmıyor ki bize karismayacaklar diyor evlenip hayatımda mahvetmek istemiyorum
Aman ya işin zor cidden şöyle uzaktan bi gözlemler ne kadar anneci ve ailesine nekadar söz geçirebiliyor, eğer pasifse seni çok ezdirir
Pasif sesi çıkmıyor ailesinden korkuyor seviyorum ama o çabalamayor ailesiyle konuşmadı ben babamla konuştum o anlayışlı mesala buluşmamızi sorun yapmıyor günah ama buluşmadan da nasıl olacak Nişan yapalım yine sorun
Pasifse uğraşmaya değmez
Onu nasıl unutabilirim
Yaşayabileceğin zorlukları düşünmek unutmana yardımcı olabilir
Haklısın çok hayal kurdum 26 yaşıma gireceğim bir yuvam olsun çocuğum olsun çok istedim
Ben 27 yaşıma gircem bak sana samimi söylüyorum dünyam zindan gibi 4 yıldır evliyim evde kalmayı tercih ederdim evlendimde iyi bi halt mı yedim. O sensiz yaşar sende onsuz yaşarsın daha hayırlı nice kısmetlerin olur takılıp kalma
Çok haklısın var ki bir hayır böyle sorunlar oluyor belkide allah bana önceden gösteriyor
Evet sorunları görmezden gelme cidden önceden yaşadığın her şey sonrasının bi ön gösterimi gibi
Doğru söylüyorsun canım senin durumun çok mu kötü
Yapmak istediğim her halta karışan bi kayınvalidem var kocam da hiç umursamaz inan ne sevgi kalıyor ne istek
Üzülme canım inşallah düzelirler
Hayırlısı canım inşallah
evet mecbur olabilirsin bazen. sevmek yetmiyo
Böyle biriyle mutlu olunur mu
aslaa
Unutmak için ne yapabilirim
zamanla geçer öyle şak diye olmaz
Çok üzülüyorum seviyorum ama o çaba göstermiyor ailesinden korkuyor
daha çok üzülürsün devam ettikçe.
Haklısın
Evet..