Aşkın bir tanımı var mı?
Evet, var
Hayır, yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aşkın bir tanımı var mı?
Aşk en güzel duygudur benim için ama en güçlüsü değil, Aşk, genellikle mutluluk, coşku ve heyecan gibi pozitif duyguları da beraberinde getirir. Ancak, aşkın yanı sıra, bazen aşık olmak da zorluklar ve karmaşıklıklar içerebilir. İlişkilerde çatışmalar, ayrılıklar veya hayal kırıklıkları gibi zorluklar yaşanabilir. Aşkın getirdiği duygusal yoğunluk bazen acı veya stres yaratabilir.
Aşka bir tanım koymak ya da bir kalıba sokmak bana çok mantıklı gelmiyor. Çünkü aşk her bedende ve her zihinde çok farklı şekilde kendini gösterebiliyor. Bir başkasına göre acı dolu bir duygu olabilirken. Bir başkasına göre de çok daha mutluluk verici bir yapıda olabiliyor. Yani dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor bu tanım.
Rica ederim 😇
Aşk, en sonunda kazandığını sanıp kalbine bırakılan acıdır. Çünkü aşkın doğasına aykırıdır mutlu bir son. Oysaki göz göre göre, kısa bir süre için kör olup, kaybolmayı tercih ettiğin ve karşılığında kavuşmamayı baştan kabul ettiğin bir sözleşmedir...
Reisin döktürdü be, ne güzel yazdım ha! 👏🏻👏🏻
Helal ve kral ne yazdın eline sağlık 🙃👌👏
😇🙃
Çok zor soru. Nice şairler aşk için nice dizeler yazdılar... Şimdi kalkıp tanımını ben nasıl yapayım : ) Ama kula duyulan aşk can yakar bir onu bilirimm
Evet bu sorunun daha net bir cevabını alamadım
Vardır elbet ama bize denk gelmiyor
Bilmem bende merak ettim 😂😂
Biz bulalım bari 😄
Tabii hajajja 😂😂
Cevap
7Cevap
Gereksiz bir şey imiş. İçindeyken kendini dünyanın en şanslı en harika insanı hissediyorsun ama rüya bittiğinde aslında gerek olmadığını fark ediyorsun.
evet aşk böyle bir şey ona dair olan her şey sana göre dünyada ki en değerli mücevherden daha değerlidir bu cüzdanında taşıdığın resim olur bir saç teli olur tokası olur vs fark etmez
aşk sadece insana özgü saf ve temiz bir duygudur sevmektir sevilmektir fedakarlıktır korumaktır güvendir
Kızın neden yüzü değilde gülümsemesinin fotografı var
Gülüşünü sevdigi için olabilir
Yüzünü sevmiyomu sadece gülüşmü
Aşk diye bir şey yok.
Aşka inanmıyorum
Öyle bir şey yok kendini kandırmaca sadece
Bir hastalık.
Nasıl bir hastalık tedavisi yok mu mesela
Tedavisi var. Aldatılınca kazik yiyince tedavi olmus oluyorsun gözün açilıyor :D
Daha iyi bir tedavi yöntemi yok ama dimi 😀😄😄
Yok.
Aşk bambaşka bişey
Aşk yok ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?