Öpüşmedim diye tavır alan sevgilim?

9 aylık bir ilişkim var ailem falan hepsi biliyor zaten bu ilişkinin mimarı da onlar oldu 😀 neyse akşam bize yemeğe çağırdık ablam ben bir de çocuklat vardı evde neyse işte oturduk sohbet ettik falan derken eve giderken yolcu etmek için sadece ben çıktım. İşte o sırada eli kolu hiç durmuyordu ve benim de ilk ilişkim inanın ki o kadar ay geçmesine rağmen yine bir utanırım ederim.

İşte diyorum aman bak çocuklardan biri çıkar eder şimdi derken bir sağa kaçtım bir sola kaçtım bu başladı hadi bir öpeyim diye ama huyunu biliyorum uzun da öpen birisi öpüşmesi bile sakin normal değil adamın. Bir an gerildim ablam bir odada biz salonda elimle kolumla geri çevirdim onu. Sevgilim de tabii sinirlendi gitti. Gittiğinden beri de onun tavrını yaptı bana. Yani benim gibi olan yok mudur? Ne ulu orta öpüşebilen biriyimdir ne de böyle bir ortamda. Ha öpüşmüyor musun bu yavrucakla diyorsanız tabii ki öpüşüyorum vs. Vs. Ama ortamımız olursa... ben bir türlü elalem görür eder biri görür ayıplar kafasından çıkabilmiş değilim

Öpüşmedim diye tavır alan sevgilim?