9 aylık bir ilişkim var ailem falan hepsi biliyor zaten bu ilişkinin mimarı da onlar oldu 😀 neyse akşam bize yemeğe çağırdık ablam ben bir de çocuklat vardı evde neyse işte oturduk sohbet ettik falan derken eve giderken yolcu etmek için sadece ben çıktım. İşte o sırada eli kolu hiç durmuyordu ve benim de ilk ilişkim inanın ki o kadar ay geçmesine rağmen yine bir utanırım ederim.
İşte diyorum aman bak çocuklardan biri çıkar eder şimdi derken bir sağa kaçtım bir sola kaçtım bu başladı hadi bir öpeyim diye ama huyunu biliyorum uzun da öpen birisi öpüşmesi bile sakin normal değil adamın. Bir an gerildim ablam bir odada biz salonda elimle kolumla geri çevirdim onu. Sevgilim de tabii sinirlendi gitti. Gittiğinden beri de onun tavrını yaptı bana. Yani benim gibi olan yok mudur? Ne ulu orta öpüşebilen biriyimdir ne de böyle bir ortamda. Ha öpüşmüyor musun bu yavrucakla diyorsanız tabii ki öpüşüyorum vs. Vs. Ama ortamımız olursa... ben bir türlü elalem görür eder biri görür ayıplar kafasından çıkabilmiş değilim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok iyi yapmışsın. Adam olsun da böyle bir şeye tavır almasın. Fantezi yapmaya çalışmış slk
Fantezilere girmeye gerek yok, saygınlık için, her şey her yerde yapılmaz.
aslında en doğrusu bu. Peki ona bu durumu açıkladınmı
Kısaca de ki o an çok gerildim biri gelir diye bu kadar uzatma de geç sana saygı duymayı öğrensin o an istememiş olabilirsin
Bunu o an da dedim aman kim gelcek ablan bilmiyor mu zaten falan diye bile bana mesajda açıklama yapmış ha bir de tam giderken de işte çocuklar gelcekti ondan öpmek istemedim vs. Diye açıklama yapma da dedi. Ya bu konu unutulur gider ama benim kızdığım konu herkesin yapısı farklıdır ben öpüşmekten o kadar haz alan veya çook seven biri olamadım maalesef. İlk öpücüğümü dr ondan aldım ama öyle filmlerdeki gibi bir hissiyatı olmadığını farkettim. Neymiş efendim özlemişmiş de öpmek istemişmiş de ya geçsin öncr bunları hepimizin hormonsal istekleri arzuları var ama her şeyin yeri ve zamanı olur kuytu köşede hadi kimse görmez öpeyim falan olayları benlik değil. Tavır alsa bile değişemem yani.
Uğraşmak istemiyosan de ki ailemin gözüne batıyorum evde sorun olmuştu sana da anlatamadım hevesim yoktu de geç çok üstelerse de ki bi öpmedim diye böyle tavır alıcaksan alabilirsin yol orada de geç içinde his olmadıysa da sen bu çocuğu sevmiyosun belli ki
Pardon ama neden Muz77
Çünkü genel olarakda bi his olmadığını söylüyo içinde insan sevdiği kişiyi öperken içinde his olmaması garip ha duvarı öpmüşsün ha sevgilini o zaman ya bişeyler eksikyir ilişkilerinde ya da bu kişi gerçekten sevmiyordur
Sinirlenmesi iğrenç geldi bana
Sonrasında konuştuk neymiş benim ondan tiksinir gibi elimle kolumla onu itmem kırmış onu bende anlatsam da anlamazsın beni dedim iyi geceler dileyip konuyu kapattım çünkü buraya yazdıklarımı yüzüne de söyledim yine anlamadı... öpüşmek benim için aşırı gerekli bir sevgi gösterisi değil zaten
Neden öpüşmüyosun arkadaşım öpüşeceksin tabi ki
O an canım öpmek istemiyor olamaz mı ya da kendimi o rahatlıkta hissetmemiş olamaz mıyım? 24 yaşındayım ve benim şu an hayatımda birinin olması bile mucize gibi bir şey. Ailemde çok şey yaşadım en çok da annemden görünce bu tarz şeyleri erkeklerin her hareketi iğrenç geliyordu. Evlilik düşünmek bile benim için çok uzaktı böyle birinden evrilmeye çalışmak kolay değil. Hiç öpüşmüyorum da değil ama aklıma ilk gelen şey de değil. O an orada öpmek zorunda da değildi tamam hepimizin dürtüleri vs. Var ama her şeyin yeri ve zamanı da olmalı. Nasıl ki ben onu bazı konularda ikna edemiyorsam o kendinden taviz vermiyorsa bende bu konuda öyleyim
Şaka bi yana haklısın herkesin kişiliği tutumu farklı
Uzaklas
En güzelini yapıyor sun canım
Neden bu kadar çekiniyorsun ki
Tavır yapmaya hakkı yok