Çalıştığım yere gelen bir müşteriye aşık oldum. Daha adını bile bilmiyorum ama bana yanındaki çocuğun kardeşi olduğunu söylemişti bir kere. Sürekli güler yüzlü falan ilgisi olduğunu düşünüyorum , nasıl yürüyebilirim bu kıza?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İş yerinde bunu yapmanı önermem hem işin için sıkıntı olur hem kız biraz farklı karşılayabilir. Sosyal medyasını bul bence oradan söyle güzel bir dille.
mesai saati dışında dükkanda beklesem gelince dışarda konuşsam bişeyler içelimmi gibisinden
O olabilir, ama bazı iş yerleri bunu sorun edebiliyor iş yerindekilerin görmeyeceği bir şekilde yap bence
Ne gibi bı iş yerinde çalışıyorsun ki mesela
Kanka onu boş ver kız 1 aydır geliyo gülümsüyo işte bi kere yanında 1 çocuk vardı kardeşi olduğu söyledi falan ilgisi var ben bunu nasıl ayarlarım
Dışarda yakalayıp bişeyler içmeyi teklif etsem mesela , bi kız olarak var mı tavsiyen şu şu çok hoşuma gider gibisinden
Hangi işte çalıştığını merakım için sormadım ne gibi iş yerinde çalışıyorsan ona göre fikir vermek için sormuştum ama neyse konuşmaktan başka çaren yok kardeşim eğer sosyal medyada bulma gibi bı durumun var mı orasını bilemem ama oda imkansız gibi sonuçta hiçbir şekilde tanımıyorsun bence geldiğin de konuşabilirsin ya da not falan yazıp verebilirsin ya da itiraf sayfalarına yazabilirsin belki ordan görüp ulaşabilir ama gerçekten senden hoşlandığına ilgisi olduğuna eminsen yap
Daha adını bile bilmiyorum 1 aydır geliyo kız , benim yeni yeni dikkatimi çekti işte ilgisi olduğunu fark edince. İş çıkışı bekliycem kizı gelince dışarda; müsait bi zamanında bişeyler içelimmi dicem, reddetse de yapcak bişey yok
Valla benimde 2 ay oluyor bu şekilde hoşlandığım birisi var açıkçası hani hissediyorum oda boş gibi değil ama mesela bana direkt kahve içmeye değilde böyle direkt sosyal medya hesabımı falan sorması hoşuma giderdi kahve diyince o an yok diyebilir ama sosyal medya da tanışmak daha ılımlı gelebilir bir süre o şekilde tanışıp kafam uyarsa bulaşma olurdu diye düşünüyorum dediğim gibi mesela arkadaşımın başına gelmişti not vermişti direkt işte hayatında birisi yoksa tanışmak istediğini söyleyip altına numarası ve sosyal medya hesabını yazmıştı öyle tanışmışlardı mesela
Her kız bir değil işte olurr diyemez biran da öyle bir soruya yok derse de bu teklifine istersen sosyal medya hesabını verebilirsin diye de sor bence yinede sen buna da yok derse demek ki ya sevdiği birisi var ya sevgilisi ya da senden hoşlanmamıştır ama iki yoluda dene sen yinede
Adını bile bilmediğim için en iyisi reddedebileceği daha basit teklifler sunmak gibi, ilgisi zannettiğim gibi varsa boş zamanında birşeyler içmeyi reddetmez herhalde
Ben sanırım o heyecanla falan yok derdim ahaha kendimden yola çıkarak söylüyorum birde kızları az buçuk tanıyorum ama belli olmaz umarım istediğin gibi olur her şey ne yaparsan yap şansını dene ama çünkü şu an kazandığın bir şey yok ki kaybedesin değil mi en azından mal mal bakıp bir halt yapmayan erkeklerden olma yani şansını dene hadi bakalım hayırlısı ne ise o olsun🙏
Zaten bugün mesaiden sonra kızı bekledim gelir belki diye , geldiği saatler 5.30 - 7.20 arası. Gelmedi.
Şansımı deneyip sana cevap yazıcam bakalım.
Gelir elbet bugün olmasa yarın yarın olmasa başka bir gün merak etme ay hadi inşallah güzel haberler ile dön yaz ama merak ederim ben 😊
İlgimi çekene kadar Sık geliyodu, geçen gün geldi dedimki ne zamandır yoksun nerdeydin dedim , okul 1 hafta tatildi ya o yüzden dedi. Ilgimi çektiğini farkettikten sonra gelmeyi azaltmış olabilir.
Ya konuşuyorsun işte ne güzel neden ismini falan sormadın ki ayhh neyse valla bilmezsin ne hissettiğini hiçbir şey hissetmiyorsa bile bir kıza kendini aşık ettirmek basit yani sen her şekilde şansını dene gerisini ona bırak artık ister kabul eder ister etmez ona kalmış
Mal oluyorum gelince.
Öyle oluyor çok iyi anlıyorum seni ahah bende malca bir cevap vermiştim sorduğu soruya falan değişik bir duygu ya ama güzel de bir duygu ama sen erkeksin kız pat diye duygularını dile getirmiyor belli edemiyor o yüzden bu sefer ciddi bir adım at sadece abi böyle böyle yani varsan benimle bir yola gel falan ahaha şaka tabiki ya nasıl söylersen söyle söyle yani
Bugün kızın adinı sordum işte oda benimkini sordu memnun oldum dedim , elini uzattı el sıkıştık , ben uzatmazdim elimi , o uzattı bu arada