Sevgilime güvenirim. Çok fazla işitme engelli arkadaşım var ve sevgilim normal duyan birisi. İşitme engelli erkeğin sevgilime kur yapmasına tahammül edemem. (Şahsen işitme engelliyim; ama diğer işitme engellilerin aksine daha akıcı konuşurum ve cihazlarım sayesinde çok iyi duyarım.)
Sevgilim değil, sevdiğim olarak cevap vereyim. Oturup onun tepkisini izlerim pür dikkat. Çünkü zaten kendisi geri püskürtür o gevşek insanı. Bana gerek kalmaz. Ona güveniyorum ama bir tepki vermezse ya da apt*la yatarsa o kişinin hakkından ben gelirim. Sonrasında da trip atıp bunu söylerdim. Ya sen ne yapardın ‽
Oturur izlerim benimki yem oluyor mu olmuyor mu diye. Olursa ona bensiz günler diler ikisini başbaşa bırakırım. Bir taşla iki kuş vurmuş oluyorsun böyle durumlarda, düşünsene iki şrsfsiz birbirini buluyor muhteşem bir denklem.
şu an bunu hatırladığım için kendimden çok utanıyorum ama çok küçük yaşlarda 7-8 yaşlarında en yakın arkadaşım bizim bir akraba çocuğuyla konuşuyordu çocukta ondan hoşlanmıştı. Neyse ben nedendir bilinmez arkadaşı mı kıskandım yoksa çocuğu mu inanın hala ben de bilmiyorum. İşte biraz konuştular ben bizim çocuğa ikinci kata çıkmasını bizimkilerin ona bir şeyler söyleyeceği yalanını attım onu ortamdan uzaklaştırdım daha sonrasında arkadaşımla küçük bir oyun oynar gibi yapıp ona haksızlık yaptığını ve bunun için bizim evden gitmesi gerektiğini söyledim kızı bildiğin postaladım😅😅😂 Yani daha çok küçük yaşlarda işlemiş bu entrikalar genimize bu yüzden eleştirmeyin bizi
"Sevgilime güvenirim" diye bir seçenek olamaz. Bu ilişkiden ilişkiye göre değişir. Ayrıca yüzde yüz güven durumu da söz konusu olamaz. Sevgilime güvenirim güvenmem. Fakat karşıdaki kıza gözdağı vermekmiş, saçını başını yolmakmış, Allah korusun bu gibi oltalara asla girmem.
Sevgilime güvenirim dedim de diğer seçeneği hiç seçmeyeceğimden. Kur yapan bir kadına çok az erkek düşmez. Benimkiler bu çok aza girmeyedebilir bi emin olamadım tam da. Gözümün önünde kur yapılırsa illa ki bi sen kimsin köpek çekerim ama saç baş yolmalı değil.
önce benimkisinin tutumuna davranışına bakarım baktım ki pas vermiyor düzgün duruyor içimden derim ki ne kadar doğru bir seçim yapmışım şükürler olsun erkeğin kare kökü ile birlikteyim şu an diye düşündükten sonra o asılan her kimse artık çok fena olur onun için hiç iyi olmaz
varsayalım dışardayız ve gözleri ile yiyor erkeğimi 😀 derim ki istersen seni şöyle kucağına alalım ne dersin derim o aşüfteye ondan sonra zaten beni kimse tutamaz yolarım kavga çıkar
Sevgilime birinin kur yaptığından şüphe duyarsam; öncelikle sakince izler emin olmak adına sevdiğim kişinin ve karşı tarafıb tepkilerini uzaktan incelerim öncelikle. Diyelim ki benden gitmek istedi, iki gün önce gördüğü x kişisi için; karaktersiz olduğunu kafamda belirler, onu layık olduğu değerle baş başa bırakırım.. O şiir bitti artık bir mısra dahi gerekmez. Benim üzülme ihtimalimi göz ardı edip sağda solda fingirdeşen kalitesini düşüren bir adam olmasa da olur. 😌🍁
Eğer hemcinsimin kur yapması benim sevgilimi etkileyecek kadar etkiliyse, o zaman benim sevgilimle ilgili daha büyük bir problemimiz var demektir! Ama yine de atağa geçmek isteyen olursa, "benim yapay zeka gücümü unutuyorsunuz galiba" diyerek bir gözdağı verebilirim! ;)
finalde sakın veya başka türlü sakın şakaveya Feke yaptım ben herkese güvenir inanırım bir tek kişiye bütün guzel glduygularımı hislerimi inancımı bitiririm ihanet affedilmez.
Saçını başını yolarim. Hiç bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ve böyle birisi de değilim ama böyle aşağılık birşeyi yaparsa benim yanimda kötü şeyler olabilir.
Kadının saçını başını yolmam sevgilime güvenmediğim anlamına gelmez bana yapılan saygısızlığı ve ortadaki ahlaksızlığa had bildiririm. Bir kere yesin ki birisinden dayağı bir daha cesaret edemesin.
bu kisinin ozguveniyle alakali bir durum eger sevgilim hic bir sey yapmaz hatta hosuna giderse umruma gelmez sevgilimi terk ederim. hem cinsim sevgilimin sevgilisi oldugunu bilmiyorsa uyaririm
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Anketler > Hemcinsinin sevgiline kur yaptığını fark etsen; sevgiline güvenir misin, atağa mı geçersin göz dağı vermek için?