AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Canı öyle istemiş olabilir.
İnstagramda siler başkası vardır sırada. Numaranı silmez belki ilerde lazım olursun diye. Özellikle cinsel illişki yaşadıysan
Yok yaşamadım hiç
Ayrılma nedeni ne
Akrabası vefat etti ailevi sorunlar yaşadı iş yerlerinde baya sorun oldu psikolojik olarak çöksteydi ailesinden biride vefat edince günlerce yazdım yazmadı aktif olup bugün yazdım bitti mi diye yoruldum çok artı çabalayamıyorum dedi bende zorlamam biseler bitmiş dedim öyle bitti Bi kaç gün önce bu konu açıldı asla ayrılmak istemiyorum diyordu
Ozaman olay belli, bu kadar psikolojik baskıya karşı kendini cinsel yönden doyuracak birini bulmuştur seni de elde tutmak için numaranı silmemiştir.
Ya ama çevresi kızlarla olan biri değil ki namazlı kendi halinde instada yabancı kız hiç yok hep tanıdıklarımiz
Okulda aynı bölümdeyim kantine bile inmez oturur sınıfında çalışır ya da arkadaşları ile takılır hep erkek çevresi
Yani aynı evde yaşamadığına göre illaha birileri vardır görmediğin
Bilmiyorum olabilir erkek olarak sen daha iyi bilirsin ama son zamanlarda yaşadıkları içinde uzaklaşmis olamaz mı
Dün bide ariycam dedi konuşmak için sonra geri çekti aramadı
Valla erkek dediğin o kadar melankolik olmaz
Bilmiyorum anlam veremedim bide aylarca onunla olmam için uğraştı yaptığına bak şimdi
Aylarca uğraşıp bıraktımı :D garip valla
Arkadaşlarımda çok şaşırdı o kadar uğraştı canım mi bu diye
Bazıları var zoru sever boyle
Sonrasında da bırakırlar işte iğrenç zihniyet
oyle maalesef ya garip tipler. bunlar
İnstada daha kolay çapkınlık
Hep tanıdıklari takip ediyor ama
Hepsi kuzeni midir yani
Üniden okuldan eski okuldan kızlar hep
T. akip atar mısın lütfen
İnstagram da rahat takılmak için yapmıştır
Tanıdık insanlar vardı hep
Başkalarını eklemek çok zor değil ki ama
Suanlk eklenmemiş öyle biri değil ki ama namazlı cidden kendi halinde okulda bile erkek arkadaşlri ile genelde kantine bile inmiyor kız çevresi hiç yok
Numaranı silmedigini nerden bilyosun
Bende profil tüm bilgiler görünüyor baska telden baktım görünmüyor sildim zaten numarasını bilmiyorum ne kadar süre silmez
Naptinda terk etti çocuk seni
Bise yapmadim zor zamanlar geçiriyordu üç gün yazdım asla yazmadı aktif olup en son dedm bitti mi oda yoruldum çabalayamıyorum dedi o şekil bitti daha 4 gün önce ayrılık konusu geçince asla ayrılmak istemiyorum diyordu
Belki bunalimdadir yanında ol sende bitti mitti muhabbeti yapmayın çocuk gibi davranmaya gerek yok hani problemim olduğunda seda yanımda desin bunu hissettir ona
Ya zaten yanında olmaya çalıştım ben defalarca yazdım ilgilendm çocuk sürekli aktif olup Bi bana yanıt vermedi Bi haftadır sorunlu ve her zaman yanındayım buluştuk konuştum iyi hissetmesi için
Hani yanında olmasam tamam dicem ama beni uzaklaştirdi kendi bitirdi
Dün ariycam konuşalım dedi sonra geri çekti mesajı aramadı da
İyi yaptın bunun devamı olsun Şu an rahat bırak mesela ama yazmayı ihmal etme ara yaz o hissi ver yani anladinmi
Bitti ama bana cevap vermeye bile tenezzül etmeyen birine nasıl yazayimr
Mesajını gördükten sonra aramadiysa bile sen arayıp buluşmak isteye bilirdin melek gibi çocuk kaçırma bence
Yazdım sürekli aktif olup 3 gün sonra baktı mesaja görüldü attı yine yazmadı o derece
Aradım zaten hızlı Bi konuşup pat diye kapattı uyucam diyip
Bide konuşma sırasında canım dedm bana bu sözleri söyleme VS dedi
Abi ondan yüksek potansiyel bekleyemezsin çünkü o erkek kafası senin gibi calismyo anladinmi sana göre aptal yani biz erkek ler kadınlar in zekasına göre aptalız
Ilginden sıkılmış resmen
Umursamadı bitti işte yazar mi tekrar peki onun çabasızlıgı bitirdi zor bu süreç geçiriyor
İlgilenmiym döner djdjdjd
Aynen öyle kfkffk
Özler seni
İlk tanıştığımızda da ilk zmnlar konuştuk sonra uzaklaştı bende sildim attm bunu 3 ay peşimde koştu şimdi yine yaptı Bi anda bitirdi
Gerçekten kötü davrandığım zmnlar daha da değerliydm gözünde vazgeçilmez sandı kendini
Xper seviyem yetmiyor
Yazar mı sence peki
Sonuçta güzel giden biseyi sanki hersey tüm sorunları benm hatammıs gibi yapıp bıraktı beni
Yedekte tutuyor
Ailevi sorunları vardı son zamanlarda Bi anda ben dedm bitti mi öyle çabalayamıyorum yoruldum dedi bitti başka kimse yoktu takip ettiği sayılı hep bildiğim insanlar