Aşk İlişkileri Kendine bakan kadınlara aşık olmayan erkek size göre nedir? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kendine bakan kadınlara aşık olmayan erkek size göre nedir 🤔#Aşkİlişkileri Kendine bakan kadınlara aşık olmayan erkek size göre nedir? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Ben kadınları seviyorum 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Dünyada bir sürü güzel ben kendine güzel bakan bir sürü kadın var. Hepsini aşık olmaya kalkarsak işin içinden çıkamayız. 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Her bakımlı kadına aşık olmak nedir ya? Her güzel, bakımlı, çekici kadın gördüğünüzde aşık mı oluyorsunuz? 2 0 Yorumla
hepimizbirvedia Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Erkek denir, ne diye uzun edelim ki? Her erkek bakımlı da olsa her kadına bakacak diye kural var da bizim mi haberimiz yok? 1 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendine bakan her kadına da aşık olacaklar diye bir şey yok 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. :))))))))kendine bakiyor diye her kadina aşık mı olalım :))))) 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Beyin fakiri 😃 1 0 Yorumla
BAYBYSHAWDY Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl yani daha çok tarzı olan kadınlara bakarlar bence herkesin dış görünüş te istediği farklı özellikler vardır 1 0 Yorumla
mermer1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Her kadın kendine bakıyorsa erkeklere ilgi göstermeyen kadın denir 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. İllâ aşık olunacak diye bir şey yok 1 0 Yorumla
Kurtkitap Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Kendine bakmayan erkek denir 1 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hödüğün tekidir 😏 1 0 Yorumla
Şilan35 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Kusurları ile seven bir aşıktır 2 1 Yorumla Erayucak +1 yıl Helal olsun sana be Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Seçici 1 0 Yorumla
Makro00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. güzel kardeşim 1 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Benim bu heralde 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben kadınları seviyorum
Dünyada bir sürü güzel ben kendine güzel bakan bir sürü kadın var. Hepsini aşık olmaya kalkarsak işin içinden çıkamayız.
Her bakımlı kadına aşık olmak nedir ya? Her güzel, bakımlı, çekici kadın gördüğünüzde aşık mı oluyorsunuz?
Erkek denir, ne diye uzun edelim ki? Her erkek bakımlı da olsa her kadına bakacak diye kural var da bizim mi haberimiz yok?
Kendine bakan her kadına da aşık olacaklar diye bir şey yok
:))))))))
kendine bakiyor diye her kadina aşık mı olalım :)))))
Beyin fakiri 😃
yani daha çok tarzı olan kadınlara bakarlar bence herkesin dış görünüş te istediği farklı
özellikler vardır
Her kadın kendine bakıyorsa erkeklere ilgi göstermeyen kadın denir
İllâ aşık olunacak diye bir şey yok
Ben çözemedim o durumu daha.
Kendine bakmayan erkek denir
Hödüğün tekidir 😏
Kusurları ile seven bir aşıktır
Helal olsun sana be
Seçici
Adam gibi adam. Hakkını veriyor adamlığın. 😂
sadık bir eş.
Kendine bakmayan kadınlardan hoşlanan erkektir