Bu sözün Türkçe anlamı; Seni kaybetmek istemiyorum ama hayatıma almakta istemiyorum. Arkadaş kalalım ki, hem beni unutma hemde dönmek istersem yüzüm olsun 🥳🤓 🌸

Bu sözün Türkçe anlamı; Seni kaybetmek istemiyorum ama hayatıma almakta istemiyorum. Arkadaş kalalım ki, hem beni unutma hemde dönmek istersem yüzüm olsun 🥳🤓 🌸

Bi insan olarak çok değerlisin, ama sana karşı artık yoğun duygular, cinsel arzular beslemiyorum. Karakterini, kişiliğini fikirlerini hala çok önemsiyorum. Hayatımdan tamamen çıkmanı istemiyorum. Eger sende istersen hayatında ne zaman istersen yanında olmak istiyorum.
Aramızdaki çekim bitti diye seni yok saymak, hayatımdan çıkarıp atmak istemiyorum. Hala değerlisin, seni seviyorum ama bu başka bir sevgi şeklinde. Senden nefret etmek, seni hiç olmamışsın gibi yok etmek istemiyorum. Kafalarımız uyuşuyor, birbirimizi tanıyoruz, anlıyoruz. İki yetişkin insanız. Mesafelerimizi ayarlayabiliriz. Sorun yaşamadan birbirimizin hayatında var olabiliriz demek bu.
Elde tutmak, yedeklemek isteyen cinsel yönden bağı devam ettirmek ister. Bilinçli, kendini yetiştirmiş, kontrollü ne istediğini bilen iki yetişkin insan evlenip ayrılık konuşması yaparken bunları söylese kimse şundan bundan diyor demez. Ama söz konusu sevgili olunca neden arkadaş kalınamıyor anlamıyorum. Sonradan nefret edeceğim bir insanı neden seveyim ki.
Aşk bitebilir, arzu bitebilir. Sevgi başka birşeye dönüşmüş olabilir.. Önemli olan birbirini yıpratmadan ilişkiyi sonlandırmak değil miydi?
dünyanın en saçma anlamsız şeyidir eski sevgiliden arkadaş mı olur olanlar sevmemiştir maldır kullanmak ister eski sevgilimle ne ben arkadaş olmak istedim ne de o benimle zaten mesaj yoluyla terk edilmiştim 3 cü kattan düştüğün de geçmiş olsun için yazmıştım instagramdan telefon numarası bile yok istek attı kabul ettim bir hatayla ama sonra bunun doğru olmadığını farkettim çünkü bana hiç bir açıklama yapmadan terk etmişti engelledim kendisini evlendi mutluluklar diliyorum verilmiş sadakam varmış umarım beni yıpratmayacak bir kız girer hayatıma onun yüzünden kızlara mesafeli oldum topladım kendimi az çok içkiye bile başladım sigara zaten vardı azalttım şükür siz siz olun eski sevgiliyle arkadaş olmayın çok üzülürsünüz
“Artık Kasıklarımı başkasına veririm,
Senden de çıkarım var, henüz çıkarlarımı kaybetmeye hazır değilim.
Evleneceğim-Sevgili olacağım kişi eğer bunları da sağlıyorsa ertesi gün seni bile tanımam” demenin günümüz modern dünyasındaki yumuşatılmış söylemidir.
bkz. okumuş kadın, incinmişsin dedi…
https://www.youtube.com/embed/sXehJr5PSAUBu nasıl kibarcasıysa, işte sorudaki sözcükte o tarz anlattığımın kibarcasıdır 😂😂
Teklif ettiğim kız kabul etmedi ama bana çok saygı duyuyor ve güveniyordu ısrar etti arkadaş kalmak için bense kesinlikle kabul etmedim ve sevdiğimi arkadaş olmayı bu şekilde reddettiğimi söyledim engelledim onu çok üzüldü ama kabullendi. Ben bir umut kabbullenmeyip bir gün gelir mi diye bekliyorum ama kabullenmiş yapacak bişey yok.
Cevap
109Cevap
Ayrıldıktan sonra arkadaş kalabilen insanlara şaşırıyorum gerçekten. Sevmemiştir net. Bir zamanlar aşkıyla yanıp tutuştuğum insanla arkadaş kalamam. Soruya gelecek olursak; evet Yanımda kal seni kaybetmek istemiyorum, gün olur yine birleşiriz kafası
Kendimi yokluğuna alıştırmam için zaman ver demekten farkı yok..
İstemem yan cebime koy gibi bir şey hfhfhf
Yani demek istemiş ki, seni sevmiyorum ama kopamıyorum da çünkü hayatımdan çıkarsan boşlukta hissederim ve ayrıca ne olur ne olmaz da yedek tutmak istiyorum. ama seninle de olmak istemiyorum. 🥳
Cepte tutmak gibi bir şey oluyor. Ben ayrılık sonrası arkadaşlığın devam etmemesi taraftarıyım çünkü bir taraf hala aşık ve seviyor oluyor ve sonuç olarak arkadaş olarak devam etmek bana göre mümkün değil.
Aynen
Ayrılalım ben başka kadınla/erkekle sevgili olayım demektir ya da cepte tuttuğu biri vardır
Seven biri neden sevdiğinden bir anda başkası karşısına çıkınca sevgisi azalıyor afedersin alınma abla ama bu kızlar neden böyle her zaman dış görünüş önemli onlar için neden yani neden 🤷♂️
Kapımız karşı cinse açık kalsın isteyen girsin diyor. Yani açık ilişki yaşamak gibi bir şey bu...
Çok saçma yorumlar yapılmış hiç mi sevmediniz yoksa sevilmediniz mi anlamiyorum şimdi bir kişi iyi bir insandir ama iyi bir ilişki adamı veya kadını değildir onun varlığına değer veriyorsun ama ilişki yaşayıp yipranmak istemiyorsun ve ayrılıp arkadaş kalmak istiyorsun bu kadar basit ve anormal bir durum değil bu
Bilmiyorum ama böyle bir durum varsa içinde kalacağına sor gitsin
O zaman boş ver önüne bak unut onj
Benim arkadaş kalalım diyen hiç bir exim arkadaş kalmayı amaçlamadığını fark ettim. Mutlaka ilişki ihtimali bulundurmak için arkadaş kalma bahanesini uyduruyorlar hep. O arkadaşlık da iki taraftan birinin sevgilisi olana kadar sürüyor genelde. O yüzden artık romantik birşeyler yaşadığım kimseyle arkadaşca saygıyla ayrılırım ama arkadaş kalmam.
Hayir tam tersi ben yurutemeyecegim insana soyledim, kavga edip tartismak yerine duzgunce konusarak , en azindan bir yerde karsilasirsak merhaba diyip yolumuza devam edebilelim diye ya da dusman kalmayalim kin beslemeyelim diye ama bu onunla gorusmeye devam edecegim anlamina gelmiyor tabi
Gerçekten çok şüphe uyandırıcı bir cümle. Ayrıldıktan sonra arkadaş olunmaz direk, en sevmediğinden bile ayrılırken ufacıkta olsa bir hüzünlenmek gerekir. Sonra hemen arkadaş ayağına yatmak sadece rol kesip, duygularını bastırmaktır bana göre. Ayrıca yüz yüze bakabilmek kafî, kanka ayağına yatmaya hiç gerek yok. Kanka ayağı ne ayağı, hepimiz biliyoruz.
Şöyle ki relax, ozgur bir ilişki yaşamak isteğinde olan birinin isteyeceği şeydir bu. Sevgili olmayalım ne yaşayacaksak arkdaş olarak yaşayalım teklifi gibi bir şey. Ben de keyfime bakayım o sırada gezeyim tozayım, demeye çalışmış her kim soylediyse😂
Bunun anlamı önceleri farklıydı ama şimdilerde bazıları istisna olmak üzere daha farklı. Günümüzde , sevgililik bağı ve sorumluluğu olmasın, istediğimiz zaman birbirimizle, istediğimiz zaman başka insanlarla seks yapabilelim anlamlarına geliyor
Aaa buna cevap veren bir şairimiz var. Cemal Süreya der ki "İlişkimize bir süre ara verelim cümlesinin tercümesi: Senden iyisini bulursam ne ala, bulamazsam sana geri dönerimdir." "
Bunu soyleyen kız da olabilir erkek de olabilir, saçmalığın önde gideni... bir gün önce birbirinin en özel halini bilen insanlar arkadaş kalırsa, hayatlarina giren her insan o kisilere dert olur... arkadaş filan kalmayın, ya ayrilmayin sevişin birşeyler yapın ya da bağı kopartin
Kullanmak demek eski sevgilimden biliyorum eğer birisi size arkadas kalalim diyorsa cepte görüyordur seven insan ya tamamen ceker gider ya da olalim der bu oyuna gelme
Seni yedegimde tutmak istiyorum ne zaman ki boşa çıkarsam sana geri dönüş yaparım ama o zaman gelene kadar ümit kırıntısıyla bi köşede sıranı bekle sen demek oluyor meali
Ben yaşadım bi dediğini. Nefsi çektiğinde sevgili gibi olduk. Arkadas olduğumuz icin de kisisel islere karisma haddimiz olmadi. Kafa da rahatti aslında
Yedekte tutmaya çalışmak bence. Tamamen onu kaybetmemek için söylenilen bir söz.
Bir erkek bir kadına bunu diyorsa "Sensizliğe dayanamam" demektir. Bir kadın bir erkeğe bunu diyorsa "Senden daha iyisini arayacağım ama bulamazsam diye seni yedekte bekletmek istiyorum" demektir.
Sevgili olmayalım, insanlara rahat rahat sevgilim yok diyebileyim. Başkalarıyla flörtleşmeme karışma hakkın olmasın hemde seninle de flörtleşeyim. Demek
Hahahah çok doğru
Sen orada arkadaşım olarak hayatımda bir yerlerde ol ki hayatına birini alıp almadığını göreyim müdehale edebileyim. Belki kaybedeceğimi anlarsam geri dönerim demek. 😂
Benim icin * turnusoludur... diger kizlara bir bakicak olmazsa tekrar donucek sonra baska birini bulunca da sorun sende degil ben de diyip behlul kacar diyecek😂
Benim gozum baskasindada var ama seni de birakasim yok sklrdam gelirim demek muhtemelen. Boyle seylerle ugrasmayin artik be evlenmek icin gelmeyen adamla vakit gecirip kendinizi ellettirmeyin Allah sizi elin adami minciklasin diye mi yaratti seven adam nikahsiz dokunmaya kiyamaz, kiyamamali. Bugun Allah i terkeden yarin seni de terkeder. Ay cok konustum😦
"Ben şimdi bi sahalara çıkıp keşif yapicam, gözüme takılan olursa da başım bağlı olmasın sen hele bi bekle dönersem seninim.." bendeki meali..
Öyle bir laf mı olur ya ne yani yarın bir gün "kanka yeni sevgilim nasıl diye mi soracak bana" yok ben almiyim o kadar gevşek değilim. Bende ya hep varsındır ya hiç yoksundur
Aynen öyle
Baglanmak istemiyorum ama baskasinada gitmene izin veremem, sende daha iyisini bulursamda ben giderim.. gibi bisey🫣
su an cevremde baska alternatifler var bi onlarla deniyim olmazsa sen de elimin altında hemen hazırda bekle demek
İstediğim kişiyle istediğimi yapayım onlardan sıkılınca senle devam ederiz
Cevabı o değildir.
Sen şöyle köşede, cepte dur. Ben başkalarıyla olacağım. Gerektikçe ve boşta kaldıkça senden ilgi alırım demektir. Ceptesin demektir.
Bir kenarda dur lazım olursa döneyim demek çok saygısızca.. bunu diyen net sevmiyor sevmemiş demektir.. ben arkadaş kalamam yapamam. m
Seni kaybetmek istemiyorum isteyince dönmek istersem donebileyimdir. Hatta kabaca tabiri yedekte bekle işte dir
Bu sözün meali basit; ben seni piyasadaki aptal erkekler (!) den biri görüyorum seni peşimde surundurucem köpegim olacaksın demektir.
Ben senden sıkıldım başka insanlarla olacam eğer olamassam kimseyi bulamassam birgün sana dönmek için arkadaş kalalım demektir
Nefret ederim oylr seyden , bi xamanlar cok sevdigin birini baskasinin kollarinda gormeye ne kadar dayanabilir kalp?
Sevgili kalmak istemiyorum, başka insanlarla flört etmek istiyorum ama seni de kaybetmek istemiyorum demek.
köşede dur sen ihtiyacım olduğunda ben sana rahatça gelebileyim demek akıllı çocuk
Senle olmak iyi cepte dur ben bi şöyle dolaşıp gelicem bekle gitme demek. Değer vermiyor demek
Hem ayranım dökülmesin. Hem hötüm zikilmesin de diyebilebülürüz.
Hayatımın bir köşesinde mutlaka ol seni kaybetmek istemiyorum demek
Senden kopamıyorum da olabilir. Baskasini bulamazsam kurkçü dükkanı da olabilirsin de olabilir.
Bu sevişelim ama evlenmeyelim gibi bir şey olmuş
Seni kaybetmek istemiyorum, ama diğer yarım olduğunu da düşünmüyorum demek
Sen bir köşede bekle, daha iyisini bulamazsam eğer sana geri dönerim demek benim gözümde.
Yok öyle bir dünya. Ya öyle ya böyle. Kimse, kimsenin elinde oyuncak değil...
Yedekte dur demektir😒 bunu diyen biriyle de arkadaş olunmaz.
Ayrılalım ama cepte de dur nolur nolmaz yedekte tutuyor yani seni
Hem simidim cebimde olsun hem de karnım tok olsun demektir.
ya kısacası seni seviyorum kabetmekte istemiyorum yanımda ol ama arkadaş olarak ol demektir
"Çok uzaga gitme kimseyi bulamazsam elimin altında ol" anlamına geliyor.
Biz sevgili olmayı beceremedik arkadaş olalım demiş işte neyi anlamıyorsun
disarda gozu var cano, seninde elinin altinda olmani istiyor, koy tekmeyi
Çantada keklik ol istiyo. Her cani sıkıldiğında sana koşabilmek için
Ayrılınca arkadaş kalınabilir. Milli düşman mıyız? Her şey aşıldı. Bu aşılamadı.
popon gördüğün insanla arkadaş olmak zor bende bı ara düşünmüştüm ama saçma.
Birkaç alternatifim var olmazsa eğer tekrar sevgili oluruz
Ayrılalım ama cebimde dur , gözümün önünde kal demektir 😂
Ben bittim en nazikçe ayrılalım şekli budur.
Ayrılıpta arkadaş kalanlar bana ironi geliyor ya jsj
Sen bi dur ben bi yeni tatlar deniyim olmassa sana geri donerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?