Aşk İlişkileri Hayallerinizi bağladığınız biri var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Lahmacunu yeşillikle, seni genellikle dediğiniz biri var mı? 😂👀 Hayallerinizi bağladığınız biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Hayır hayal kurmuyorum ben. hayal kurmayı da uzun zaman önce bıraktım zaten 0 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Seninle erik ve tuz gibi olabilirdik, ama sen çileği seçtin.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kütür kütür Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çiğ köfte ayran ben sana hayran diyebileceğim biri olur inşallah 😅🫣 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Açıktım şimdi ahajaksda Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Baglasak ne oluyo ki hepsi hayal olarak kaliyo 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. hayır yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır hayal kurmuyorum ben. hayal kurmayı da uzun zaman önce bıraktım zaten
Seninle erik ve tuz gibi olabilirdik, ama sen çileği seçtin..
Kütür kütür
Çiğ köfte ayran ben sana hayran
diyebileceğim biri olur inşallah 😅🫣
Açıktım şimdi ahajaksda
Baglasak ne oluyo ki hepsi hayal olarak kaliyo
Üzüldüm. 😪 Bağlayasım var ama imkansız.
Bağlayamiyorum ki...
@cod2009 ❤️
hayır yok
Hayallerim öldü
Evet var