Aşk İlişkileri Hayallerinizi bağladığınız biri var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Lahmacunu yeşillikle, seni genellikle dediğiniz biri var mı? 😂👀 Hayallerinizi bağladığınız biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
madina1 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Seninle erik ve tuz gibi olabilirdik, ama sen çileği seçtin.. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kütür kütür Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çiğ köfte ayran ben sana hayran diyebileceğim biri olur inşallah 😅🫣 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Açıktım şimdi ahajaksda Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Baglasak ne oluyo ki hepsi hayal olarak kaliyo 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 197,2b cevap paylaştı. Hayır hayal kurmuyorum ben. hayal kurmayı da uzun zaman önce bıraktım zaten 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,7b cevap paylaştı. hayır yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seninle erik ve tuz gibi olabilirdik, ama sen çileği seçtin..
Kütür kütür
Çiğ köfte ayran ben sana hayran
diyebileceğim biri olur inşallah 😅🫣
Açıktım şimdi ahajaksda
Baglasak ne oluyo ki hepsi hayal olarak kaliyo
Hayır hayal kurmuyorum ben. hayal kurmayı da uzun zaman önce bıraktım zaten
Üzüldüm. 😪 Bağlayasım var ama imkansız.
Bağlayamiyorum ki...
@cod2009 ❤️
hayır yok
Hayallerim öldü
Evet var