Güncellemeler
+1 yıl
..
Gidip 4-6 ay gelmicem. denizci biriyle evlenir miydiniz. Veya illa denizci erkekle mi evlenmem lazım. guvenemiyorm sadece param için mi yaklaşıyorlar diye kafam karışık aldatma falan konulari da olur o kadar ayda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ancak açık evlılık gıbı bısey olurdu. 6 ay goremeyecegım bır kadınla evlı olmak mantıklı gelmıyor
Açık evlilik ne
isteyen istediği ile takılsın gıbı. yoksa kafada kur 6 ay hatun yok aldattı mı bılmem ne oldu mu bırı sarktı mı dıye. dıger taraftan senın durum 6 ay bekarsın ev ısı sırtında, diğer ortamların hepsınde tek basınasın illa bıri ile muhabbet olur. eşinde senın ıcın aynı duyguları hısseder. ooooo...
He rahat bir ilişki olcak diyorsn
maalesef öyle :/
sıkıntılı birsey hem senin icin hem eşin icin mesleğiniz nedir? kolay değil.
Kaptanlık
anlıyorum denizci evlenmesin hem para konusunda hem meslek konusunda cok birsey söyleyemez. diger türlü mesleğini saglıklı yapamazsın.
Benim bir akrabam da aynı konumda yakın zamanda evlendi tabi görücü usulü. henüz eğitim alıyor. Helikopter kullanıyor.
Tüm sulalem evlendi eşleri çocukları falan var ben napıyorm kafasına girdim
En mantıklısı, kendi is çevrenden birisini bulmak. Denizde de vakit beraber geçer.
Herkesin yaşı büyük baya
Denizcilikte iyi para var diyorlar bende atılabilirim her an
Yok kardeşim para falan değmiyor birakiyo herkes çok zor
Valla ben denizciliği hep merak etmisimdir insanlardan uzak tam istediğim şey, çok mu ağır iş neden bırakıyorlar ki
Çok zor yapabilen 5 sene max yapabiliyor karada calisiyo bırakıp
Sende karayip korsanı oldum desene
Guvertecimisin makinacımı?
Ne fark ederki
Hiç merak ettim
Kaptanlık sen
Makina , bende aynı sorunları yaşıyorum.
Yaş kaç
Denizciyle evlenirsen izinleri falan denk getirirsiniz daha çok vakit geçirirsin. Ama karada çalışan bir adam bu durumu kabullenemez kızlar bile bu dönemde erkekleri beklemiyor kolay kolay 😅
29 senin?
25
Erkek arkadaşlarim başka mesleklerden kızlarla birlikte ama
Iyi iyi çokta acele etme evlilik için hayatını yaşa gez gör eğlen bir süre daha ileride karaya geçersen daha kolay olur senin için sanki. Tabiki senin hayatın senin fikirlerin denizcinin kadını erkeği olmaz onca seye gogus geriyorsun.
Kimseye guvenemiyorm begenemiyorm evlilik falan acele etme diyosn da 25 yaşına geldm sulalede tek ben kaldm
Erkekler için durum biraz daha kolay oluyor ama baska bir erkek icin durum aynı olmazki , erkek ego yapar birkere esisin gemiye cikacaksin ne yapiyor diye dusunecek limanlarda geziceksin en basitinden her yerde tek basina cikip kendini gemiyemi kapatacaksin kalan zamanda adam kiskanicak sonra karada aldatilma olaylari vs olabilir 6 ay yoksun.
Kızlar için de geçerli bu ama bir kız 6 ay saf gibi adamı beklemesi garip geliyo onlar nasıl birlikte
Guven meselesi hepimizde var biz olabilmeyi becerebilen bir insani bulmak zor gercekten
Bir kadın parası olduktan ve istediği hayata kavustuktan sonra farklı konularda daha fazla bastırabiliyor kendini mantıklı davranabiliyor ama erkekler aynı değil. Denizde bizde önümüze gelenle ciddi iliski yasamiyoruz zaten sende biliyorsun bunu seni bekleyecek kadin var beklemeyecek kadin var.
Evet herkes şimdi ne kadar ahlaksizlasti nasıl güvensin insan
maalesef öyle , neyse kosuya falan çıkayım izindeyim tüm gunu burada öldüremem gorusuruz 😂
her limanda bi manita
Hahah
zor iş valla 4 ay kadın görmeyen erkeklerin arasında takılcan dldldl
Öyle zaten bu yüzden bile evlenemem gibi kıskanma aldatma
boş ver sen paranı kazan aşk meşk hikaye
Öyle de peşimde gezen de çok güzel biriym de ama bu yüzden kimseye yaklasamiyorm
sen yine yaklaş kendini bişilerden öahrum bırakma
Hahaha okey
Aynı meslek olacak diye bi şart yok tabi
Hayır olmam
Neden
Çok basit özlem hasret her türlü duygunun tatmini için evlilik yapılmazmı çocuk olacak v. s şartlar... 6 ay diyorsun bir senenin yarısı karadan bir insan göze alamaz şahsen ben alamazdım