https://vm.tiktok.com/ZMYTRQW56/
Birden fazla sevgili yapanlar duygusal olarak hic bisey hissetmiyomus bencede oyle duygular ask sadece tek kisiyle hissedilebilir tek seferlik bi duygu
https://vm.tiktok.com/ZMYTRQW56/
Birden fazla sevgili yapanlar duygusal olarak hic bisey hissetmiyomus bencede oyle duygular ask sadece tek kisiyle hissedilebilir tek seferlik bi duygu
Doğru söylüyor evet ondan çıkar ötekine sok vs et parçasına döner insan o saatten sonra sonu yok o işin değersizleştiriyor başka bir şey değil en tatlı olanı o lise, üniversite aşkınla evlenmek ama o dediğide olmuyor maalesef, tavlıcan evlenicende onun sonuda hüsran oluyor çoğu zaman tavlayıp evlendiğin seni aldatabiliyor hayal kırıklığına uğratıyor vs önceki evliliğinden dolayı yıpranmış kadın ve erkek ile dolu ortam, tavlayıp evlenmekte değil mesele, o treni kaçıranlar var birde mesela lise üniversite yıllarında, ben o treni kaçıranlardan arkasından melül melül bakanlardanım, o yüzden doğru kişiyi bulmakta mesele, evlilik için doğru kişiyi ararken de insan kaşarlaşıyor. Seks yapmasa bile bir doğru kişiyi bulmak bir çok kişiye açılmak tanışmak vs ruhu kaşarlanmıyor kirleniyor yıpranıyor
Haklılık payı yüksek ama ben mesela lisede çok fena aşık okdum sonra bir şey hissetmedim kimseye. İlk aşık olduğumuzla evlenemiyoruz ki. Bir şekildr bir şeyler oluyor olmuyor. Ama aşk geçici genelde çok da şapmamak gerek. Cinsellikde aşık edebiliyor. Arkadsşın bir pek güzel olmayan itici bir kızla evlendi, acele etti ama evlenince cinsellik yaşadıkça kıza aşık oldu.
Evet doğru diyor tek bir kişi olmalı hayatta sadece onun için yaşamalı insan ama böyle bir sevgiyi şimdikiler hakketmiyor...
Hemen Hemen katılıyorum adamın dediklerine, vakit geçtikçe seçenekler çoğalır ve sorunun cevabı zorlaşır
Cevap
8Cevap
Böyle insanlar için ilişki diye yâda karşıdaki insana saygı diye bir şey olmaz her çiçekten bal almaktır onun amacı farklı şeyler yaşamak istiyordur O yüzden böyle olurlar ama sağlam taşa bir gün çarparlar
Katiliyorum ama aski bulmak zor
kesinlikle doğru söylüyor
KS nin erosu da geldiiii
Bu saatte uyumadın mı seeen 🙄
Askin awk
Doğru
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?