Güncellemeler
+1 yıl
Soru zor geldi sanırım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Karakter, çünkü günün sonunda hepsi gelip geçicidir ama karakteriyle yaşarsın. Para kazanılır - kaybedilir. Dış görünüş kaybolur gider zaman akıyor herkes yaşlanıp çökecek. Elbette belli oranda gözüne de hitap etmeli ancak en birinci öncelik olarak tutulmamalıdır. Geçici Dünya hayatında suni zevklerin peşine düşmenin anlamı yok. İşin sonunda gittiğiniz mekânın kalitesinden çok, o masada ettiğiniz sohbet önemli. Karakteri beş para etmez birisiyle en lüks yemek en kaliteli sofra zehir de olur. En pahalı arabada öyle kişiliksiz bir insanla yapılan yolculuk işkence gibidir geçmek bilmez zaman ama sevdiğin ve anlaşabildiğin kişiyle yürümek, toplu taşımalarda zorluk çekmek bile zoruna gitmez ki o anlarda bile gülecek bir şey bulursunuz. Lütfen oturup bir düşünün, en sevdiğiniz ve samimi olduğunuz arkadaşlarınızla gittiğiniz kafelerin dışında normal şekilde evde veya parkta buluşunca ettiğiniz sohbetin kalitesi veya ortamdaki samimiyet, mizah seviyesi etkileniyor mu? Hayattan aldığınız zevklere anlamları siz yüklersiniz. Rica ediyorum artık mantığınızı devreye sokun. Boşanmalar yeterince arttı. Gerçekten güvene bileceğiniz ve koşulsuz şartsız her durumda Elele olabileceğiniz birini bulun. Zihin, karakter, mizah anlayışı vb. Belli şeylerde uyum sağladığınız sürece sorun olmaz. Diğer tüm her şey bir şekilde halledilebilir.
Genellikle kaliteli sohbet ettiğim ve karakterimden ödün vermediğim kim varsa beni ilk gördüğünde ucube görmüş gibi kaçıyor. Ha çirkin misin diye sorarsan çirkinde değilim zayıf uzun boylu bakımlı normal biriyim. Bu zamana kadar kimle görüştüysem ahlaksız birşeyde görüşmedim. Kimseye asılarakta görüşmedim. Artık büyü falan yapıldığını düşünüyorum. Görünce niye kaçar insan
Bireyin kendisini değerlendirmesi çok doğru sonuçlar vermez. İnsanoğlu fıtrat olarak kendisine çokta eleştirel bakamaz. Birde çevrendeki insanlara sormak lazım ancak yakınlarına değil çünkü kimse değer verdiği akrabasını, dostunu vb. Öyle kolay kolay topun ucuna koyup olumsuzluklarını söyleyemez. Onlara sormak lazım, sorun ne?
Genellikle dışarıdan sormaya vakit bile kalmıyor bu soru erkeğe sorulmaz kadınlarda genel olarak bunu bile beklemeden engelliyor bu işin cevabı yok işte bende
Karakter ve insanlık olarak soruyorsanız daha hiç kimseden ister tanıdık ister yabancı olsun. Bunu kendimi övmek için söylemiyorum. Bir sıkıntı duymadım. Hatta iltifattan başka birleyde ama iş görüntüye gelince iş değişiyor
Hadi dış görünüşü anlarım da para ne alaka. Seninle olacak kişi paran için mi olsun, bu seni mutlu mu eder nedir yani.
Olmasın zaten de insanlar çok garip anlamak mümkün değil herkes aynı diyemem ama genel olarak kadını erkeği karşısındaki insanı insan olarak saymıyorlar ha herkes aynı değil ama doğru insanı bulmak o kadar zor olmuş ki yıllar geçti hala bulamıyorum
Arayış içinde olmaktansa akışına bırakmanı tavsiye ederim.
Doğru söylüyorsun. Akışına bırakacaksın birde değer bilmeyen insanı anlayabilirsen zor anlamak değer vermeyeceksin
Evet öyle
Teşekkürler sana eig vereceğim gerçi tek sen cevap verdin ama olsun
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Önce dış görünüş sonra kişilik
Kişilik ağır bassada yine dış değil mi
Yinede hoşlanmak istiyorum
Bunun anlamı dış görünüş ağır basar herhalde
İkiside önemli
Tamam önemli de bir erkek sence nasıl çirkin olur. Çirkinin tarifi senin için ne
Kilolu göbekli kıllı kaşları dağınık saçları bakımsız gibi gibi
Zayıf beyaz tenli saçı başı olan uzun boylu biri çirkin mi sence
Oda iyi spora gidip kas yapabilir
Spor yapıyorum zaten kas spor yapılmaz ama vucüdümda zayıf dediysem kilolu değilim
Anladım
Teşekkürler