Güncellemeler
+1 yıl
Çok görüyorum burada benim soruma benzer soruları. Neden insanların gerçekten kaliteli yakışıklı ya da güzel kişileri istemeleri milletin zoruna gidiyor. Hep aynı muhalefet.. Kendileri gayet çirkin istenmeyen tanıma uyuyor ki zorlarına gidiyor. Gerçekten şaşırtıcı gerçekten ne diyim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
insanlardan ergen gibi alfa elit kişi olarak bahsettiğiniz için olabilir
😂 Ne diye bahsedeyim nerde kro var yazıyo.. Nerde bu yakışıklılar nerdeee...
Sen kekolara alışıksan, bilmezsin kaliteli kişi nedir ablası 😉
üfffffff ben laf sokmaya çalışmıyorum parlama hemen. yalı çapkını yalı bir şeyşisi dizisi izleyen ergenler gibi oha çok hawali yksklı alfa yha kitap okuyor elit hwe triplerine tilt oluyorum alfa ne elit ne saçma sapan kazanımlar. alfadan daha ergence bir tabir olamaz. it sürüsü mü bu.
Büyüde gel. Seninle bunu tartışmam.. 👋👋
sakal erkeğin makyajı mı dicen bir sonraki konuşmamızda ablacım anlayamıyorum sizi doğru. da sizin bu etiketler yüzünden nerde abazan var şekilden şekle girip dereyi geçene kadar öyleymiş gibi yapıyorlar. siz de çıkarmadınız tamam ama bari sürdürmeyin.
sosyal medyada bulamazsınız siz de ben de kimse de...
belki sen yanlış kişilerle çevrelerle takiliyorsun kendini sorguladın mi hiç?
Sosyal medyada kimle hangi çevreyle takılır insan? Bi yerde görür etkileşime geçersin dimi
Mesela açar mısın? Ne yapmalıyım alfaları çekmek için
Burdan yazarsan sevinirim
Sen bilirsin tabi iyi akşamlar
Güle güle 👋
Çoğunluğun arasinda seçiciliğin kayboluyor olabilir. Bir cok kalitesiz kisiye maruz kalinca kaliteli birini algilamak gercekten zor oluyor.
Yoo kaliteli yakışıklı elit kişi gayette kendini belli ediyor. Ama ortada yoklar.. Hep hanzo tipler yazdığı için anlıyorsun artık
Boyle karsiliklar sonrasinda bu kisiler 3 saniyeden fazla karsinda durmaz ama farkında misin?
Anlamadım karşılık derken
Anlamsiz defans yapiyor olabilir misin?
Daha açık olacak mısın? Bilmece gibi...
Bana göre çok net cevaplar. Misalen desem ki sana kaliteyi seçebilmekte beceri ister diye sen bana kızacaksın mesela. Bana defans yapma ihtimalini yüksek görüyorum. Zira özelestiri konusunda yetersiz olduğunu düşünüyorum.
Arkadaş basmıyor mu kafan.. Seçecek adam yazmıyo yazmıyoooo.. Şöyle kaliteli yakışıklı iyi bi meslek sahibi olgun kişiler yazsın da biz iletişime geçip seçelim.. Baştan ofsayf nesini anlamıyorsun?
Tamam
Evli çıkmanızdan korkuyorlardır.. Kimseye güven olmuyor çünkü
Hesaplarımda bekar olduğum aşikar ama
istedigini gidip sen alcan o zaman burada ciyaklicagina
Bunu ciyaklama olarak görüyorsan sende o tiplerdensin belli ki
ermisini arayan sensin sallama
Şans işi bunlar 🤷♂️
Böyle de şansız olmaz ki 😅🤦♀️
Belki bu denk gelen sana hitap etmeyen kişiler daha iyisiyle karşılaşman içindir bir de böyle düşün 😄
Öyle diye diye o iyiler kalmadı kaptılar hep biz yaşlandık be 😂
O iyiler atlara binip gittiler mi 😂 denk gelir illa ki biraz sabır lazım bence
😂 😂 Ben diycektim onu
Dedim bile geç kaldın 😜😅