Sevgilimi çok seviyorum ama hayat enerjimi emiyor?

Sevgilim ilk tanıştığımız zamanlar ticaretle uğraşıyordu iyi paralar kazanıyordu ama kısa zamanda gelen parayı kısa zamanda ezerdi. o zamanlarda bana kendine bu kadar harcama yapmamasını söylerdim ciddiye almazdı.

ben memurum kazancım iyi, en azından bana göre. Biraz psikolojisi bozuldu bu ticaret işinden, bulunduğum şehire taşınmak istedi o sırada haberim olmadan büyük kayıplar vermiş maddi olarak (coin vs) şimdi düzenli bir iş bulduk ona burdan ticaretle de kafası yorulmasın istedim evet cok yoruluyor ama daha 1 ay olmadan çıkmak istiyor ne yapacaksın diyorum dükkan açacağım diyor iyi ama dükkan açacak kadar parası da yok artık. Bir an esiyor memleketime döneyim diyor. Anlayacağınız ordan oraya savruluyor beni de sarsıyor devamlı düşünüyor içki içip uyuyor beni çok seviyor buna Eminim, ama zaman zaman benden gereksiz nefret ediyor bir an durup ağladığını yakalıyorum zor zamanlardan geçiyor psikolojisi bozuk tamam ama benim enerjimi emiyor madem öyle benim için çabala en azından memur ol diyorum o da boş tamam diyor icraat yok. Ben bu adamla napıcam ya? Yemin ederim hayat zevkim sıfır.

beni aşırı sevdiğini bilmesem tamam diyeceğim ama bana olan sevgisi ve bence yetememe duygusu ikimizi de ele geçiriyor farkında değil

Sevgilimi çok seviyorum ama hayat enerjimi emiyor?