Sevgilim ilk tanıştığımız zamanlar ticaretle uğraşıyordu iyi paralar kazanıyordu ama kısa zamanda gelen parayı kısa zamanda ezerdi. o zamanlarda bana kendine bu kadar harcama yapmamasını söylerdim ciddiye almazdı.
ben memurum kazancım iyi, en azından bana göre. Biraz psikolojisi bozuldu bu ticaret işinden, bulunduğum şehire taşınmak istedi o sırada haberim olmadan büyük kayıplar vermiş maddi olarak (coin vs) şimdi düzenli bir iş bulduk ona burdan ticaretle de kafası yorulmasın istedim evet cok yoruluyor ama daha 1 ay olmadan çıkmak istiyor ne yapacaksın diyorum dükkan açacağım diyor iyi ama dükkan açacak kadar parası da yok artık. Bir an esiyor memleketime döneyim diyor. Anlayacağınız ordan oraya savruluyor beni de sarsıyor devamlı düşünüyor içki içip uyuyor beni çok seviyor buna Eminim, ama zaman zaman benden gereksiz nefret ediyor bir an durup ağladığını yakalıyorum zor zamanlardan geçiyor psikolojisi bozuk tamam ama benim enerjimi emiyor madem öyle benim için çabala en azından memur ol diyorum o da boş tamam diyor icraat yok. Ben bu adamla napıcam ya? Yemin ederim hayat zevkim sıfır.
beni aşırı sevdiğini bilmesem tamam diyeceğim ama bana olan sevgisi ve bence yetememe duygusu ikimizi de ele geçiriyor farkında değil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eğer erkek olarak cevaplarsam birkma derim, insan olarak söyler isem işin çok zor. İleride dhsa kötüye gidecek
Eminim daha kötüye gideceğine ben onla aile kurmak istesem cocugumun gözü önünde yıllarca depresyonda bir baba figürü istemem. Aşk evet, ama bu güçsüz duruşuyla insanı aşktan soğutuyor hep triplerde hep ağlamaklı. Şimdi işten çıkacakmış ama memleketine de dönmeyecekmiş neden boşuna 6 milyar kira verip duracaksın diyorum çalışmadığın halde. Sen koca karı mısın diyor. Hiç genç gibi düşünmüyorsun diyor genç gibi düşünmek için ne yapmalıyım onun kalan 200 milyarını da yiyip kilotsuz m bırakayım nolur sen söyle
İşin çok zor aşk karın doyurmuyor. Sana vereceğim tek tavsiyem. Değişebilir mi değişemez mi ileride. Psikolojik tedaviye cevap verir mi yafa kabul eder mi. Aşkın için savasmak gerek. Ama umutsuz vaka ise birgün bir bakmışsin bu adamla ne yatağa sığabiliyirsunuz nede toprağa
Psikolojik destek almak istedi çünkü ölecek duruma gelmişti artık. Buldum doktor tedavi için birkaç şey yazdı ama o sadece doktorun çok kötü olduğunda iç dediği hapı içip durdu. Geri kalan rutine uymadı aylar geçti bir daha o hapı almak için doktora gitti yine sadece bence beynini uyuşturan en ağır hapı içip gününü kurtarıyor
Peki sen onu terk eder isen intihar eder mi sonu nasıl olur. Yoksa vicdan azabı çekersin. Konuyla her yönden bakman lazım. ya da seni tehtid eder mi. Çünkü sağlıklı düşünemiyor
Hayatını bana adadı, zaten tek başına olsa kötü işlere vs de girip yine cok para kazanır ama beni de düşünüyor ileride aileme onu nasıl anlatacağımı da düşünüyor daha çok bunalıma giriyor. Hayatını bana adadığı için intiharı da tehditi de çok olağan görüyorum. 2 gün ailemin yanına gitsem sinir krizleri geçiriyor kendi içinde
Senin Allah yardımcın olsun, onunda Allah yardımcısi olsun. Hayatta cevap veremediğim sorunlardan birisi bu. Yukarı tükürsen bıyık assagi tükürsen sakal. Durumun zor çok zor
Bilsem bir sonu var 3 ay 5 ay 2 sene yine sorun yok ama yemin ederim hayat enerjim gitti ya kendimi çok yorgun hissediyorum oysa ben çiçekler açardım. Dün arkadaşım dedi biz senin o prenses hallerini kahveni içip sakin sakin bizi dinlemeni sevdik şimdi o kadar gergin ve o kadar höt höt konuşan bir insan olmuşsun ki dediler ağlayasım geldi. Teşekkür ederim dinlediğin için umarım bir mucize olur da işler yoluna girer
Hiç problem değil hepimiz geçtik o yollardan. Ama seninki zor çok zor. Bizim hayallerimiz bitti ama seninkinde halen umut var. Bı yolu bulunur elbet sıkma canını
Zor zamanlardan geçiyor olabilir normal etrafını etkilemesi. Destek ol
Destek olmaya çalışıyorum tabiki ama düşünsene her şeyini kaybetmis düzenli işte kazanılan para da ona az geliyor, tutmuş işi bırakacağım birkaç ay memlekete gideceğim diyor. Burdaki eve neden 6 milyar vereceksin her ay boşuna hem de işsizken evi de boşalt madem diyorum beni koca karı gibi düşünmekle suçluyor
Senin de içini karartıyor ise kendini yıpratma sal gitsin, hayata birkez geliyoruz
İçimi karartmak değil bayıyor resmen. Çok seviyorum her şeyimin en ince ayrıntısını düşünür ama kendine faydası yok günde 24 saat düşünür durur akşamları içip uyur. Ona da üzülüyorum ama onun normali bu kurtulmak için çabalamıyor. O kadar mutluydum ki onunla bu adam o adam kesinlikle değil ya
İnsan geç karar verdikçe daha bir pişman oluyor, ne olurdu ki önce yapsaydım diyor, umarım bunu yaşamazsın
Umarım. Bana canından daha çok değer veren birine de hayatım boyunca objektif davranamayacağım maalesef. Böyle yıllarım geçecek
Kendin için yaşa hayat senin
Ozaman oylelerini hayatindan silmelisin
Benim için şehrini düzenini değiştiren hayatını bana bağlayan birine bunu nasıl yapayım? Ayrılmak en kolayı inan ona bile gücüm yok
ilişkinin cirpinişlari..
Onuruyla biteceğini bilsem bitsin diyeceğim. Enkazı terk bile edemiyosun ki
terk edeceksin caresi yok