Aşk İlişkileri Erkek neden sürekli bakar ama adım atmaz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Adımı instamı biliyor sonuçta.. Güncellemeler+1 yıl Ondan hoşlandığımı biliyor bu arada Erkek neden sürekli bakar ama adım atmaz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İnfazix Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Öz güveni olmadığından olabilir veya baska sebebler. 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Özgüvenli. Hoşlandığımı biliyor aslında. Bence de başka sebeplerden ama ne 💆♀️ Yorumla İnfazix +1 yıl Yeni bir ilişkiye kendisini hazir hissetmiyordur. Yorumla Soran +1 yıl Olabilir.. Yorumla Soran +1 yıl Zaten mantığına uymuyormuşum diye söylemiş Yorumla İnfazix +1 yıl Ya o zaman sıkma canını Allah gönlüne göre çıkarsın birini karsina Yorumla Soran +1 yıl Amin inşallah. Çok teşekkür ederim başını şişirdiysemde kusura bakma 🙏🙏 Yorumla İnfazix +1 yıl Estağfurullah ne demek. Gecenizde sizin kadar güzel olsun iyi akşamlar. Yorumla Soran +1 yıl İyi akşamlar sizedeee Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Cesareti yoktur... 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Hoşlandığımı biliyor aslında Yorumla ProducerT +1 yıl Bilmek bir şeyi değiştirmez görmek ister emin olmak ister. Bekleyeceğinize siz söyleyin ne kaybedersiniz? Yorumla Soran +1 yıl Daha önce konuştuk ima etmiştim. Fazlasıyla adım attım. Rest çektim şu an kendisi bakıyor dikkat çekmeye uğraşıyor. Ben görmezden geliyorum Yorumla ProducerT +1 yıl Olabilecek bir şeyi çıkmaza sokuyorsunuz gibi. Seviyorsanız söyleyin ayıp değil günah değil karşılık vermez ise ona göre yolunuza bakarsınız. (Kaybetmekten korkan adım atamaz adım atamadığı için de kaybeder) Yorumla Soran +1 yıl Fazlasıyla adım attım yazmışım yukarda. Yorumla Soran +1 yıl Zorlamanın ne anlamı var Yorumla Soran +1 yıl Atarsa kendisi atar ki mantığına uymuyor muşum o yüzden atacağını düşünmüyorum Yorumla Soran +1 yıl Sadece öyle mal gibi baksın Yorumla ProducerT +1 yıl Sevmiyorsan bir anlamı yok. Adım atmakla baş başa iki medeni insan gibi konuşmak farklı şeyler ciddi ciddi konuşmak olayı tamamen çözer... Yorumla Soran +1 yıl Öyle yaptım zaten merak etme Yorumla ProducerT +1 yıl Konuşma ile de bir çözüm alamadıysan kendi yoluna bakman gerek hayat birilerini beklemek için gerçekten çok kısa... Yorumla Soran +1 yıl Evet haklısın. Öyle sürekli bakınca işte aklım karıştı... teşekkür ederim çok başını şişirdim kusura bakma 🙏 Yorumla ProducerT +1 yıl Önemli değil iyi geceler dilerim😊 Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler 😊 Yorumla
cileklilovem Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl sen at her şeyi karşı taraftan bekleme 1 31 Yorumla Soran +1 yıl Daha önce fazlasıyla yaptım Yorumla Soran +1 yıl Çok adım attım peşinden koştum Yorumla cileklilovem +1 yıl o zaman sal ya Yorumla Soran +1 yıl 🥲 Yorumla Soran +1 yıl Öyle bakınca aklım karışıyor sadece karşıma dikilip gözlerini ayıramıyor dikkat çekmek için uğraşıyor ben görmezden geldikçe Yorumla Soran +1 yıl Asla anlamıyorum Yorumla cileklilovem +1 yıl vazgecince geliyolar Yorumla Soran +1 yıl Mantığına uymadığım için istemiyor muş. Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle maalesef Yorumla cileklilovem +1 yıl ne olarak mantığa uymuyor manttığa değil kalbine bakıcaksın cocukmal Yorumla Soran +1 yıl Mezhep 🥲 Yorumla cileklilovem +1 yıl saçma Yorumla Soran +1 yıl O aile yobaz maalesef daha öncede duymuştum Yorumla cileklilovem +1 yıl her şeyi göze alabilirdi ama kendisi bilir Yorumla Soran +1 yıl Ne göze alabildi ne gözünü alabildi işte hahahshsh Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim bu arada beni dinlediğin için. Başını şişirdiysem kusura bakma 💖💖💖 Yorumla cileklilovem +1 yıl rica ederim ne başimi sisirmesi ama bana göze alabilir gibime geliyor korkak değilse🙂 Yorumla Soran +1 yıl Ay umarım.. 💖 zaten geçenlerde ben alevi - sünni ayrım yapmam demiş bi ortamda. Umarım aşk/evlilik içinde geçerlidşr buuu aklı değişecek inşallah Yorumla cileklilovem +1 yıl inşallah sen alevi misin Yorumla Soran +1 yıl Evettt Yorumla cileklilovem +1 yıl bunlar takılcak şeyler değil ırk mezhep falan ailesine de karşı çıkabilir zor bişry değil Yorumla Soran +1 yıl Aynen katılıyorum benimde ailem istemiyor ama umrumda değil o kadar Yorumla Soran +1 yıl Ama onlar çok dindar muhafazakar aile Yorumla Soran +1 yıl Eski sevgilisi sünni olmasına rağmen istememiş ailesi, ailemize yakışmıyor demiş. Sen düşün Yorumla Soran +1 yıl Beni vururlar 🥲😂 Yorumla cileklilovem +1 yıl ya uzaklaş diyicem de gönül bu da kendisi öyle değilse sıkıntı yok ta ailesi cok zorluk çikarir Yorumla Soran +1 yıl Evet kendisi modern kafa ailesini dinlemese.. aynen unutmaya çalışıyorum da ama görünce yine yeniliyorum çok zor Yorumla cileklilovem +1 yıl kalbin temiz birine benziyosun olur inşallah Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 💞 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla cileklilovem +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
üzgünkız3 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kendi aklıyca senin adım atmanı bekliyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İma etmiştim ama yok ııı Yorumla
Ritalinveyoksunluk Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Atmak istemiyordur red yicem korkusu. Vardır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Nö hoşlandığımı biliyor Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Gaydır 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla TayyarRA +1 yıl O zaman kesin gay Yorumla Soran +1 yıl Öf şeref Yorumla
SeninAnonimx Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Maddi olarak mı? 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla SeninAnonimx +1 yıl Pardon ya karışıkşık olmuş yanlış soruya gitmiş cevap 😂 Yorumla SeninAnonimx +1 yıl Soruna cevap olarakta ya seni yedekte tutuyodur ya da cesaret edemiyordur Yorumla Soran +1 yıl Hahah teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Öz güveni olmadığından olabilir veya baska sebebler.
Özgüvenli. Hoşlandığımı biliyor aslında. Bence de başka sebeplerden ama ne 💆♀️
Yeni bir ilişkiye kendisini hazir hissetmiyordur.
Olabilir..
Zaten mantığına uymuyormuşum diye söylemiş
Ya o zaman sıkma canını Allah gönlüne göre çıkarsın birini karsina
Amin inşallah. Çok teşekkür ederim başını şişirdiysemde kusura bakma 🙏🙏
Estağfurullah ne demek. Gecenizde sizin kadar güzel olsun iyi akşamlar.
İyi akşamlar sizedeee
Cesareti yoktur...
Hoşlandığımı biliyor aslında
Bilmek bir şeyi değiştirmez görmek ister emin olmak ister. Bekleyeceğinize siz söyleyin ne kaybedersiniz?
Daha önce konuştuk ima etmiştim. Fazlasıyla adım attım. Rest çektim şu an kendisi bakıyor dikkat çekmeye uğraşıyor. Ben görmezden geliyorum
Olabilecek bir şeyi çıkmaza sokuyorsunuz gibi. Seviyorsanız söyleyin ayıp değil günah değil karşılık vermez ise ona göre yolunuza bakarsınız. (Kaybetmekten korkan adım atamaz adım atamadığı için de kaybeder)
Fazlasıyla adım attım yazmışım yukarda.
Zorlamanın ne anlamı var
Atarsa kendisi atar ki mantığına uymuyor muşum o yüzden atacağını düşünmüyorum
Sadece öyle mal gibi baksın
Sevmiyorsan bir anlamı yok. Adım atmakla baş başa iki medeni insan gibi konuşmak farklı şeyler ciddi ciddi konuşmak olayı tamamen çözer...
Öyle yaptım zaten merak etme
Konuşma ile de bir çözüm alamadıysan kendi yoluna bakman gerek hayat birilerini beklemek için gerçekten çok kısa...
Evet haklısın. Öyle sürekli bakınca işte aklım karıştı... teşekkür ederim çok başını şişirdim kusura bakma 🙏
Önemli değil iyi geceler dilerim😊
İyi geceler 😊
sen at her şeyi karşı taraftan bekleme
Daha önce fazlasıyla yaptım
Çok adım attım peşinden koştum
o zaman sal ya
🥲
Öyle bakınca aklım karışıyor sadece karşıma dikilip gözlerini ayıramıyor dikkat çekmek için uğraşıyor ben görmezden geldikçe
Asla anlamıyorum
vazgecince geliyolar
Mantığına uymadığım için istemiyor muş.
Evet öyle maalesef
ne olarak mantığa uymuyor manttığa değil kalbine bakıcaksın cocukmal
Mezhep 🥲
saçma
O aile yobaz maalesef daha öncede duymuştum
her şeyi göze alabilirdi ama kendisi bilir
Ne göze alabildi ne gözünü alabildi işte hahahshsh
Teşekkür ederim bu arada beni dinlediğin için. Başını şişirdiysem kusura bakma 💖💖💖
rica ederim ne başimi sisirmesi ama bana göze alabilir gibime geliyor korkak değilse🙂
Ay umarım.. 💖 zaten geçenlerde ben alevi - sünni ayrım yapmam demiş bi ortamda. Umarım aşk/evlilik içinde geçerlidşr buuu aklı değişecek inşallah
inşallah sen alevi misin
Evettt
bunlar takılcak şeyler değil ırk mezhep falan ailesine de karşı çıkabilir zor bişry değil
Aynen katılıyorum benimde ailem istemiyor ama umrumda değil o kadar
Ama onlar çok dindar muhafazakar aile
Eski sevgilisi sünni olmasına rağmen istememiş ailesi, ailemize yakışmıyor demiş. Sen düşün
Beni vururlar 🥲😂
ya uzaklaş diyicem de gönül bu da kendisi öyle değilse sıkıntı yok ta ailesi cok zorluk çikarir
Evet kendisi modern kafa ailesini dinlemese.. aynen unutmaya çalışıyorum da ama görünce yine yeniliyorum çok zor
kalbin temiz birine benziyosun olur inşallah
Teşekkür ederim 💞
İnşallah
❤️❤️
Kendi aklıyca senin adım atmanı bekliyor
İma etmiştim ama yok ııı
Atmak istemiyordur red yicem korkusu. Vardır
Nö hoşlandığımı biliyor
Gaydır
Değil
O zaman kesin gay
Öf şeref