Evtt onu merak etmişimdir o yüzden sordum ya nerden gördün diye. Yani güncellendiği zmn sadece önceden görüş paylaşanlara bildirim gidiyor diye farketmiştim gibi Çünkü yazanlar yazıyordu tekrar.
Pardon? @Gamsızmaviii bşr yanlış anlaşılma var galiba tatlım. Kimse kimsenin sevgilisi değil. Bir şeyi anlamadan kafanızdan alakasız yorumlar kurmayın lütfen.
her şey birgün geçer, geçecek elbet her şey gibi geçecek. Şu hayatta öğrendiğimiz şeylerden biriside çok gülen insanların içinde çok acılar barındırdığidir
Evt kesinlikle öyle. Bende fark ederim onu insanlar belkide içinde yaşadığı sıkıntıların tersini yansıtıyor. Oysaki içinde ne fırtınalar kopuyordur ama kimse bilmez
Bende insanları iyi gözlemlerim iyi dostluklar kurdum bu sayede. Tani bu aşamaya kolay gelmedik. Ama sevgili konusunda hep yanlışlari seçmişimdir. Muhtemelen sende aynısın
İlk defa sana katılmıyorum bu konuda çünkü içten içe aslında biliyoruz onunla olmayacağını ama hep bir Umut bir acaba tutuyor bizi o sevda da Ama şu konuda hak veririm gerektiğinden fazla değer verinceye değişiyorlar
Baştan anlayamazsın kı neyle sonuçlanacağını. Beğenirsin seversin ilerlersin gidişata göre yön çizer anlaşıp devamında ne olacağını. Tabi hüsran da olur mutluluklada sonuçlanır bilemeyiz, fakat şans verilir doğru değerlendirebilene tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evlilikte dahi bazı şeylerin üzeri örtülür. Ama sevgiliyken açık olmalı ki güven ortamı oluşabilsin.
Kesinlikle katılıyorum👍
Teşekkürler
🙋🏻♀️
Evet.. Öyle olması şart, farz, sünnet, vacip..
Soru nerden çıktıysa karşıma, tarihin tozlu raflarında kalmış, üstüm başım tozlandı.. 😄
Ahahahadjjdjd evett üşendim soru sormaya. Bende eskilerden güncelledim🙈
Nerden çıktı karşına peki?😄 Kötü mü oldu tozlu raf sorusu😄
Ne faydası oldu.. 😄
Ahah hiç.
Cevap da yazmamışım, güncelleme bildirimleri de kapalı.. Allah çıkarttı önüme zaar.. 😄
Evtt onu merak etmişimdir o yüzden sordum ya nerden gördün diye.
Yani güncellendiği zmn sadece önceden görüş paylaşanlara bildirim gidiyor diye farketmiştim gibi
Çünkü yazanlar yazıyordu tekrar.
Artık ne çıkarsa bahtına, az çok demeyeceksin.. 😄
Ahaha yok ya bi beklentim yok. O an sormamamın bir sebebi var hepsi bu.
Üç aydır sormuyorum soru
Her şeyin bedeli var, anladım.. 😄
☺️ Evtt var ve fazlasıyla ödüyoruz..
Borç yiğidi kamçılar, takma.. 😄
Fazla kamçılamasın. Takatim kalmadı.🤦🏻♀️
Yazıkk.. 😄
Ahah deli dalga geçme.
Bu da geçer arkadaş..💃🏻😜
Sende bu dil varken geçer.. 😄
Yok canım öyle geçmez.. kendimde değil çare🙂
Kimde.. 😄
Yaaa 🙈
O bi dünyalı değil🙈🙃
Ahiret sakini mi.. 😄
Artık hiç bişy değil. Attım onu okyanusun dibine.😜
Okyanuslu o zaman.. 😄
Şu an boğulmuştur..😄🧜♀️
Senin yeni sevgilin mi var
@Gamsızmaviii bana mı diyorsun..
Evet :) senin burada sevgilin vardı ne ara yenisini yaptın :)
@Gamsızmaviii yenisi falan yok..
Anladım hakkında hayırlısı burada yorunların denk geliyoda ondan yazdım öyleisne bide benimle bi kere yorumlarda kavga ettin
Pardon? @Gamsızmaviii bşr yanlış anlaşılma var galiba tatlım. Kimse kimsenin sevgilisi değil.
Bir şeyi anlamadan kafanızdan alakasız yorumlar kurmayın lütfen.
@Gamsızmaviii hatırlamıyorum kavgayı..
Bende neden kavga ettik hatırlamiyorum ama kavga ettik adın ordan aklımda kaldı tiryaki
Ama gerçekten kırmıstın yazdiklarin la onu cok iyi hatirliyorum
Anladım..
Sadece kendimin bildiği şeyler var.
Netliği her alanda severim.
Güzell👍
yanı o karsıdakı sevgılımın bana yaklasımına gore degısır
Karşındaki de sana karşı öyle düşünüyorsa
o zamana bırakırım yanı zaman gosterır
Hep doğal oldum sevgi aşk için ne yalakalık yaptım ne yalan söyledim ne sakladım hep dürüst oldum ama o kaybetti
Eskiden nettim ne zamandır biri yok olsun da istemiyorum ama olursa ileride yine net olurum
Her konuda net olamam
Her şeyi bilmesin. ben her konuyu anlatmam.
Sevgilim yok ama olursa her zaman evet
Bravo..👍 netlik iyidir
Her zaman 😊
E süper..☺️
Kesinlikle 😊
Yeah.😜🙌
Yes yes 😄😄
Netimdir, neysem oyumdur.
Netlik iyidir her zmn itimat kazandırır
O beni, ben onu bildikten sonra. Yalansız dolansiz olduktan sonra. Ne kıskançliga gerek kalır nede kavgalara
Öyle tabii.. doğru olmak dürüst olmak kazandırır her zmn
Her zaman değil 😀 çoğu zaman
Yani..
4 ay sonra güncelledin mi😃
Ahaha evt. Sormaya üşendim bir kaç eski sorudan güncelledim ne var😄
Hahah bir şey yok usendigini anladim ona güldüm
Aslında başka sebebi varda neyse😄
Haha yorum yapanlardan birimden mi cevap bekliyorsun hadi inşallah 😃
Yok ya soruyla alakalı değil.
Merak ettim yaw nasıl bir sebebi olur mantığım devre dışı 😃
Ahah yahu amma meraklısın Var işte bir sebebi ama bu soru ex kişi yazsın diye bişy yok canım
Tamam ya kızma😃 4 ay sonra güncellenen soru için sebebi merak ettim, muhtemelen de önemli bir şey değildir 😃
Yahu soruyşa ilgili değil dedim 4 ay sonra oluşuda değil. Hatta bağlantısı bile yok. Ama var bişy🙈
Acaba nedir nedir çayda kahvaltıda yenir mi? 😃
AhHajjsjsjs delii
Eti reklamı yaptık ama sponsor olamadık😃
Çokoprens ısmarla söylücem🙈😄
Sohbet içinde teşekkür ederim evde canım sıkılıyordu 2 dk yüzümüz güldü
IBAN at 10 TL gönderiyorum üstüne de sakız al limonlu varya gözyaşı mi neydi adı çok severdim 😃
Ahah rica ne demek. Bilsem daha önce güncellerdim😄
Dur bir kaç tne daha güncelliyim
Çok soru sorma aman bugün Güzin abilik görevimi yerine getirdim az gülelim
Ahah 6-7 tne güncelledim
Ama sebep 😃
Ahaha yok söylemicem biraz daha çatla🙈
Sanki hayatın anlamını sorduk 😃
Anlamı anlamlı anlam katıyor😜
Bak sonra söylersin saçma bir şey çıkarsa kavga çıkar 😃
Benim için anlamı büyük. Ama senin için anlamsız olabilerrr😄
Mantıki mantıklı konuşup durma, laf atamıyorum 😃
Ee ama öylee☺️
Zeki olduğun Kadar da mütevezisinn😃
☺️ Çok merci thank you..💃🏻
Eee ne var ne yok
Biraz uzandım başım fena çarlıyor
Niye geceden uykusuz musun sinir stres mi
Evt uykusuzluk. Ve uyutmayan stres. canım sıkkındı biraz gerçi hala öyle de
Stres hepimizde var tâbi Kimin ne yaşadığını kimse bilemez ama. ben bir ara ağrı kesici olmadan yaşayamıyordum şükür daha iyiyim
Birde mevsim alerjim var oda tetikliyor şu an. Fakat biraz taktığım durumda oldu ona da bağlı. Ve göz kapaklarıma kdr ağrıyor şu an🤦🏻♀️
Bildiğin korona gibisin. İstersen anlatabilirsin, muhtemelen bir yararim olmaz ama dinlerim
Yok canım gerek yok. Geçicek elbet bir gün
her şey birgün geçer, geçecek elbet her şey gibi geçecek. Şu hayatta öğrendiğimiz şeylerden biriside çok gülen insanların içinde çok acılar barındırdığidir
Evt kesinlikle öyle. Bende fark ederim onu insanlar belkide içinde yaşadığı sıkıntıların tersini yansıtıyor.
Oysaki içinde ne fırtınalar kopuyordur ama kimse bilmez
Bende insanları iyi gözlemlerim iyi dostluklar kurdum bu sayede. Tani bu aşamaya kolay gelmedik. Ama sevgili konusunda hep yanlışlari seçmişimdir. Muhtemelen sende aynısın
Yanlış seçmek değilde. Doğru diye seçtiğimiz insanların yanlış insanlar olduğunu farketmek
İlk defa sana katılmıyorum bu konuda çünkü içten içe aslında biliyoruz onunla olmayacağını ama hep bir Umut bir acaba tutuyor bizi o sevda da
Ama şu konuda hak veririm gerektiğinden fazla değer verinceye değişiyorlar
Baştan anlayamazsın kı neyle sonuçlanacağını.
Beğenirsin seversin ilerlersin gidişata göre yön çizer anlaşıp devamında ne olacağını. Tabi hüsran da olur mutluluklada sonuçlanır bilemeyiz, fakat şans verilir doğru değerlendirebilene tabi
Dış görünüşüne şans verir içine aşık olursun derler. Bazen insan hissediyor sonu, sonunu bile bile onu yaşmak istiyor
Yani hayat bu..🤷🏻♀️ iyisiyle kötüsüyle yaşıcaz
Aynen öyle kötüsü tecrübe oldu iyisine ise şükür diyeceğiz 😃
Hep kötü olmaz ama. İyi de denk gelir elbet
Aralarda gelmiştir tâbi Lakin olamzsa olmuyor. Eğer basın çok ağrıyor ise rahatsız etmeyiyim seni
Evt hala🤦🏻♀️ bişyler atıştırdım ilaç içicem şimdi
İstersen yat dinlen yazmak istersen istediğinde yaz. Baş ağrısından nefret ederim bende
Teşekkür ederim. Evt yatıyorum
Çok geçmiş olsun baya konuşma hevesinizi kaybettiniz o ağrıyı bende bilirm sabaha inşallah birşeyiniz kalmaz
Evtt. Çünkü fena ağrıyor şu an sessiz ışıksız gözlerimi dinlendiricem
Selamlar nasıl oldunuz hâlen zeki mütevazı ve hasta misiniz
Selam. Başım ağrıyor hala yoruldum
Oha daha geçmedi mi? Hemen git arvales ağrı kesici al. Üzüldüm yaa bu ağrıya dayanılır mi
Evett fena🤦🏻♀️
Tansiyonum düştü bişy yemedim henüz
sevgilim tınne
herseyı bılmesıne gerek yok
Evet benden neti yoktur
Aferin sana👍
Peki sen?
Netim samimiyim güven verirm
Yapma yaa herşeyi saydın sen deee 🤗🤗
Sorarsa söylerim
Sormadan anlat
Merak duygusunu köreltmem doğru olmaz.
Ne alaka. Gizli olmak iyi bişy mi
Gizli olmak değil bu, her şeyi önüne bir anda sermek hoş değil.
Peki kendin istediğin şekilde olursun sevgiline onun bileceği durum🤷🏻♀️
Oabilirdi sevgilim olsaydi
Netim.