Herkes yok işte uzun boylu, eğitimli, zengin ne bileyim yakışıklı, mavi tikli erkek arıyor da böyle donanımlı bir erkek neden sıradan bir kadınla çıksın ki? Kaldı ki ben aşka da inanmıyorum ama bu vasıflara sahip biri neden kendini köleleştirsin? Bende bunu anlamıyorum. Ama öte yandan çok güzel kadınlar, vasat erkeklerle beraber oluyor bunu anlamak da olanaksız. Yani gerçi anlamaya çalışmak da saçma, her şeyin mantığı mı olacak😅
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İnsanların hayalleri çarpık ve çelişkili. Hayat öyle dümdüz ilerleyen bir şey değil sadece aşırı korku ve baskı ile insanlar bu sözlerini normal kabul ediyor ancak anormal bir durum. Saçım vardı ancak şimdi bir çok beyaz var ve fazlasıyla döküldü. Şimdi bu kusursuzluk algısı ve kusursuzluk ve hayatın garantisini de yok. Bu sadece hastalıklı bir düşünce. Hatta sanal bir düşünce hayat oyun değil. Ölüp tekrar dönmek ya da sürekli beden ile oynamak veya bol para basmak. Hayat o kadar kolay olsaydı böyle isteklerde de bulunmazlardı. Gerçeklikten uzak hayatlarda aşırı yüksek hayaller ile insanlar daha da hayal kırıklığı ile hasta oluyor. Saçma bir düzen ve algı var.
Evet bu kusursuzluk algısı tartışılabilir gerçi dünyada kusursuz olan hiçbir şey yok. Her şey kusurludur. Ama genel güzellik veya yakışıklılık algısı açısından söyledim. Veya zenginlik mesela bir insan zenginse yaşlı ve toplum algılarına göre çok kötü görünse dahi onu olumlayan ve iltifat eden insanlar olur. Ama genel vaziyet hiç de anlatıldığı gibi değil. Kadın mesela, Türkiye'nin sıradan hatta yoksul mahallelerinde oturuyor zengin, yakışıklı erkek hayali kuruyor. Hele ki akran bağlamında bu olanaksız. Ya da uzun boylu, kaslı, yakışıklı üzerine sosyal medyada da ünlü bir erkek... Bunu istiyor kadın ama bunun karşılığında kendisinde + olan bir şey yok. Bu sadece ayakların yere basmaması başka bir şey değil. O erkeğin etrafında zaten güzel kadınlar oluyor ya da zaten zengin aileler kızlarını o erkekle evlendirip güç birliği kuruyor.
İstisna durumlar da var. Mesela Tammy Hembrow'un yeni eşi güzel vücutlu bir erkek ama Tammy Hembrow'un beklentisini hiçbir şekilde karşılayamazdı. Kadın zaten çocuktan çok daha zengin ve fazla takipçili. Ama çocuk da Avustralyalı, durumu ortalamadan iyi ve başarılı bir sporcu. 0 değil yani. Burada devreye kadının önceden boşanmış olması, 24 yaşındaki kadar genç olmaması ve 2 çocuğunun olması devreye giriyor. Yani kadının fiziksel olarak en iyi halinde zaten başka bir erkek varmış :) Anlatabiliyor muyum? Bu iki cins için de geçerli. Bugün ben uzun boylu değilim, zengin değilim. Belki zengin bir kadın benle evlenmek isteyebilir ama o da 75 yaşında olur🤣 Yoksa kimim ben? Kim ne yapsın beni? Zaten 24 yaşında zengin bir kadının etrafında dört dönen tonla erkek vardır ve genelde ona bile gerek kalmaz başka bir zengin aile, çocuklarını o ailenin kızı ile evlendirir. Güzellik yine ayrı sorun. Aynı ortamda büyüdüğüm bir kız güzelleşip serpilince on numara çocuğa attı kendini. Bu böyledir yani. Maalesef. Miley Cyrus bana bakmaz mesela niye baksın? Daha Mercedes'e bile binemiyorum. O kadar varlıklı insanlar bana mı bakacak?
Canım kural mı bu kim kimi beğenirse onunla olur kimse de kusursuz değildir zenginin zengini var güzelin güzeli var ama aynı deneyimleri sana yaşatabilecek yine milyonlarca insan yok
Hayır kural değil elbette. Ama genel olarak hiçbir kadın kısa boylu erkekle beraber olmak istemez.
Bu da böyle. Kusursuz erkek gidip sıradan kadınla beraber olmak istemez. Günümüzde kadınlar 30 yaşını geçince bile evlenecek erkek bulmakta zorlanıyor.
Erkekler için de örneğin maddi güçleri, vücutları, boyları vs. yani bunlardan herhangi biri yoksa kadın bulmakta zorlanıyorlar. Sergio Constantin gibi adamla nasıl rekabet edeceksin ya da Rus melek gibi hatunla kalkıp sıradan bir kadın rekabet edemez.
O yüzden çok uç hayallere kapılmadan yaşamak lazım.
Brezilya'da bir klüpte sadece ABD pasaportu ile insanları etkileyebilirsin ama Türkiye pasaportu ile bu tam tersi etki yapar.
Yani her şey dengi dengine.
Kusursuz erkeğin sıradan kadınla işi olmaz. Maalesef hayat böyledir.
Bir güzeli bir cirkine vermişler hep öyle kimse dengini bulmuyor 🤷
Yok demek istediğim farklı.
Kadınlar kusursuz erkek istiyor. Ama bende diyorum ki kusursuz erkek niye sıradan kadınlarla beraber olsun?
Oluyor valla canım
En yakışıklı en başarılı erkekler sıradan çirkin kadınların yanında...
Bizim ülkemizde bu pek mümkün değil.
Çirkin kadınla ne işi olur öyle erkeğin, manken gibi Rus kadınlar var.
O yüzden hayallerde yaşamasın kimse.
Ayrıca hayal dünyası diye bana laf atmiyorsun umarım
Vardır ama çok değildir.
Yoksa sıradan erkeklerle beraber olan çok güzel kadınlar da var.
Ama dediğim gibi bunlar yaygın olaylar değil.
Öyle bir erkek gidip sıradan bir kadınla beraber olmaz genellikle. Dediğim gibi çok güzel kadınlar var ve tercihini onlardan yana yapar.
Sana laf atmıyorum bireysel olarak kimse ile sorunum yok.
Sıradan sandığınız kişiler çok varlıklı, eğitimli veya donanımlı olabilir. Ya da siz sıradan kadın diyorsunuzdur fakat TR ortalamasına göre güzel kadın olabilir.
O yüzden çok mantıklı gelmiyor dedikleriniz.
Peki
Okay