Farz sanki, herkesler yapıyor

Yapmak adettendir
Gittiği gün bitmiştir
Ergen miyim kii 😒😒
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Farz sanki, herkesler yapıyor

Eski sevgilim olan herkese gönderme yapmam. Biridş benim instagram hesabımda ekli. Üstünden 3-4d sene geçti. Onca sene ölmeyecek duygu herhalde olmaz. Ona yapmıyorum. Yaparsam da birine sıcağı sıcağına yeni ayrılık yaşadıysam yaparım.
Ama tabii ki hepsine de yapmadım. Bana o ilişkide ne hissettirdiği, ne kadar sürelik bir ilişki olduğuna göre yanıtı değişir.
Ben bu hayatta kaynanama bile gönderme yapmaya üşenen insanım hayatımdan çıkan biri için kendimi hiç yoramam
Teşekkürler 🙏🏻
Yok valla herkes kendi hayatına baksın. Hatta eskilerin de eskileri ve onun çevresi hatta onlardan hariç başkaları herkes kendi hayatı ile ilgilensin. Çünkü ben evimde oturmuş keyifle çay içerken başka şeyleri düşünemiyorum 😃
Ergen işi tamamen, üstüne terk edilen tarafın bunu yapması kendini daha fazla rezil etmesine sebep oluyor...
Teşekkür ederim EİG için :)
Cevap
24Cevap
hiçbir şekilde böyle bir şeye girmem gerek yok
medeni insanlarınız biz olmadıysa ne göndermesi gidene güle güle
Bitmiş gitmiş bir şey. Ayrılığı hazmedemeyecek birisi olsaydım olurdu. Ona da gerek yok.
Yahu işim gücüm yok da sürekli eskiyle mi uğraşıcam he yeri gelir gönderme yapılır sürekli olarak yapmakta acizlik...
Eski sevgiliye gönderme hiç yapmadım hepsini ben bıraktım 😃
Hayatta uğraşmam, biten herhangi bir şeyin arkasından göz ucuyla bakmam.
Asla bana saçma geliyor. Bunun yerine diyeceklerimi direkt ona derim.
Çok saçma ve gereksiz ne gerek var gönderme yapmaya karşı taraf anlamayıp takmadıktan sonra
Onun üstünden kaç aylar geçti eski fülüt desen belki ama
Yapamam, saygı duyarım herkesin kendi tercihi. İyi veya kötü de demem.
I ıh. Kafamda bitmişse bitmiştir. Kimseye 2. şans bile vermedim olm ben bi de laf mı sokucam?
gönderme yaparak zaman harcamış unutamamış oluyo ki ne güzel
Yapmam.
Hiç hayatıma girmemiş gibi hayatıma devam.
Sevdiğim adama yaparım. Onunla bir ayrılık yaşarsam mesela yapabilirim.
Eski erkek arkadaşlarıma baktığım zaman, onları hiçbir zaman sevmediğim için gönderme yapma gereği duymuyorum.
Yapmam normal bi şekilde ayrılmışsak saygı duyarım haksızlığa uğramışsam onun varlığını yok sayarım en büyük ceza bence
Allah korusun
Benim hayatımdan çıkan insan, bir daha girmez. Bu yüzden gururumu ayaklar altına alarak, kendimi düşük düşürerek ona asla yazmam.
eski sevgili değilde birine laf sokmak istersem eskiden böyle anlamlı cuk oturan sözler paylaşmışlığım oldu
Hayır, eski sevgilime gönderme yapmak bana uygun değil. Geçmişi geride bırakmayı tercih ederim.
Hayır yapmam çok itici ve gülünç bir durum geliyor bana, yapanada basıyorum kahkahayı zevkli oluyor. d
İhtiyaç duymuyorum. Böyle şeyleri yapmanın doğru olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü çevreye hala unutamadığı hissini veriyor.
Yeni sevgilimle mutlu anlarımızın fotosunu gönderiyorum.
Hiç uğraşamam. En büyük gönderme onu umursamadan mutlu mesut yaşamına devam etmektir.
Hayır gerek yok. Kimsenin bir yerini kaldırıp kendini bir şey sanmasına müsaade edemem.
Biten bir ilişkinin ardından böyle şeyler çok saçma geliyor.
İlişki bittiği an benim için eski sevgili de biter. Gönderme yapmakla uğraşamam.
zaman kaybı geleceğime bakarım eskiler eskide kalmalı
Yaptığım zamanlar olmuştu
hayır gönderme falan yapmam
Bir kez gidenin ayakları daima kapıya bakar, vazgeçilmez olandan " senden " vazgeçmiştir. Sen artık sakin bir liman olmaktan öteye gidemezsin.
Ergen değilim , coluk cocuk hareketleri bunlar
Ben yapmam ama o yapar 😂
Çok şükür öyle ergen hareketlerim yok
Kamyon arkası yazılar 😄
Yeni ayrılmışsam yaparım😁😁
Yapmam ne hali varsa görsün...
Yokmuş gibi davranırım, öyle daha güzel.
Gerek yok, hiç uğraşamam
Adı üstünde eski yani, niye göndereyim…
Gerek yok böyle şeylere
şahsen at gibi giden it gibi döner demiştim pişkin pişkin en alaka dedi 🤣🤣
Asla yapmam o kaybetti olmuş bitmiş birşeyi tekrar güncel duruma sokmaya gerek yok
Gittiği gün bitmiştir bitti zaten öldü
seviyorsam evet sevmiyorsam hayır
Yani birkaç kere yaptım 😁
Yapmıyorum, yapmam da.
Hayır böyle şeylere gerek duymazdım
Karakterin otursun ben ayağa kalkacağım
Hayır uğraşamam saçma zaten
Çok zevkli değil mi essek gibi dönmeleri...
İşim olmaz.
Hayır yapmam
Yapmam
Yapacak birsey yok
Ergen değilim
Hayır yapmam.
Hayır yapmam.
Sevgilimin exi yapıyor cidden aşırı saçma
sevgili yapmadım
Umrumda olmaz
Hayır işim olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?