Yaklaşık 1 seneden fazla yaşanılsa? ( ben değilim bu kişi sadece meraktan soruyorum ) ve bu süre zarfında çocuk eski sevgilisini koruyup kolluyorsa
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Unut ye iç yat kalk çak geç erkeklerin mantığı budur istisnaları tenzih ederim ki bende o istisnalar dan birisiyim
Nasıl yani anlamadım ama Ben 29 yaşındayım sevgilim 23 ailesi beni istemiyor ben evlenip boşandım ve 3 çocuğum var çocuklarım da eski eşimde ve biz sevgilimle cinsel ilişki yaşadık çokkez hatta beni ailesiyle tanıştırdı. Ama ailesi beni istemiyor ve ben sevgilim ve sevgilimin eski sevgilisi hepimiz aynı yerde çalışıyoruz sevgilim eski sevgilisini benimle aldattı ama aramız çok kötü hatta ben bitirdim ama sevgilim arkadaşına bitirdik mi benim neden haberim yok demiş ve sevgilim eski sevgilisiyle bayramlaşmış yanaklarından öpmüş satılmış ve sürekli olarak aşağıda o kızı izliyormuş ona bakıyormuş onun nerede ne yaptığını merak ediyormuş ve o koza karışan eden olursa o kozun çevresinden uzak tutuyormuş o kuzu kıskanıyormuş ayy yazarken bile delirdim bana da arkadaşım söyledi onlarla aşağıda çalışıyor bende reyon katındayım sizce ne yapmaya çalışıyor ve biz 1 senedir beraberiz ne yapmam gerek
Bende boşandım ama hiç o erkek arkadaşının mantığını gudmedim o sadece seninle yatmak için takılıyor
O kıza geri dönmesinden korkuyorum sadece
Bırak ne yaparsa yapsın onun amacı seninle evlenmek değil
Ney peki
Yaşadığınız ne ise o cinsellik yanı
O kızla mı evlenir sizce
Seninle evlenmedikten sonra kiminle evlenirse evlensin arkadaşım
Ne alaka neden öyle dediniz ki
Yav seninle evlenmiyorsa ne yaparsa yapsın
Bağlanmaz. cinsellik bağı koparır , ama erkek kadını özel biri olarak görür
Nasıl yani anlamadım
Sadece cinsellik için görüşür. Bağlanmaz , evlenelim vs demez ama kendini değerli hissettiren kendinden olgun kadına karşı saygılı olabilir ve hep irtibatta kalmak isteyebilir
Ben 29 yaşındayım sevgilim 23 ailesi beni istemiyor ben evlenip boşandım ve 3 çocuğum var çocuklarım da eski eşimde ve biz sevgilimle cinsel ilişki yaşadık çokkez hatta beni ailesiyle tanıştırdı. Ama ailesi beni istemiyor ve ben sevgilim ve sevgilimin eski sevgilisi hepimiz aynı yerde çalışıyoruz sevgilim eski sevgilisini benimle aldattı ama aramız çok kötü hatta ben bitirdim ama sevgilim arkadaşına bitirdik mi benim neden haberim yok demiş ve sevgilim eski sevgilisiyle bayramlaşmış yanaklarından öpmüş satılmış ve sürekli olarak aşağıda o kızı izliyormuş ona bakıyormuş onun nerede ne yaptığını merak ediyormuş ve o koza karışan eden olursa o kozun çevresinden uzak tutuyormuş o kuzu kıskanıyormuş ayy yazarken bile delirdim bana da arkadaşım söyledi onlarla aşağıda çalışıyor bende reyon katındayım sizce ne yapmaya çalışıyor ve biz 1 senedir beraberiz ne yapmam gerek
Sevgilinle bitir ve görüşme. Zaten ailesinin sözünden çıkamaz o. sende kendini kullandırma. zamanla üzüleceğin bir hal alacak ilişkiniz. o eski sevgilisine döner bence
Eski sevgilisine neden dönsün ki delirecem yaa
o daha çocuk akıllı biridir. 23 yaşında erkekler olgun değiller. seni ailesiyle tanıştırması falan yanlış olmuş. ailesinin ne tepki vereceğini akıl edemeyecek kadar çocuk. sen olgun ve aklı başında biri olarak umut bağlaman yanlış bence. o anasının onayı olmadan evlenemez
Benimle evlenmesin tamam ama o kızla da evlenmesin
:( evlenmez merak etme. Seninle tecrübe kazandı cinsellik konusunda. Öyle hemen evlenmez artık
Sizce o kıza geri döner mi 😒
Bırak dönsün. o daha kaç kızla sevgili olur.
Aaa o zaman o kızla da yine takılır bırakır öyle mi ahaha
evet. sen ona tattırdın. öyle hemen evlenmez
Peki eski sevgilisiyle evlenir mi sizce evlenmez dimi ya evlenmesin niye evlensin ki hem ben sinir oluyorum o kıza
Evlenmez. o kızı da zükmek ister şimdi o.
Ahahah olabilir ama o kızla yapamayacağını biliyordur illaki kız evlenmeden yapmam demiş ve bu konuda netmiş haspamm
yani şöyle kadın 6 yaş büyükse çocuğun amacı cinselliktir bence
Öyle midir?
bence öyledir
Ben 29 yaşındayım sevgilim 23 ailesi beni istemiyor ben evlenip boşandım ve 3 çocuğum var çocuklarım da eski eşimde ve biz sevgilimle cinsel ilişki yaşadık çokkez hatta beni ailesiyle tanıştırdı. Ama ailesi beni istemiyor ve ben sevgilim ve sevgilimin eski sevgilisi hepimiz aynı yerde çalışıyoruz sevgilim eski sevgilisini benimle aldattı ama aramız çok kötü hatta ben bitirdim ama sevgilim arkadaşına bitirdik mi benim neden haberim yok demiş ve sevgilim eski sevgilisiyle bayramlaşmış yanaklarından öpmüş satılmış ve sürekli olarak aşağıda o kızı izliyormuş ona bakıyormuş onun nerede ne yaptığını merak ediyormuş ve o koza karışan eden olursa o kozun çevresinden uzak tutuyormuş o kuzu kıskanıyormuş ayy yazarken bile delirdim bana da arkadaşım söyledi onlarla aşağıda çalışıyor bende reyon katındayım sizce ne yapmaya çalışıyor ve biz 1 senedir beraberiz ne yapmam gerek
Ya bu ilişkiden bişey olmaz yani takılmak istiyorsan takıl ama ilerisini bekleme..
İlerisini neden beklemeyeyim ki benim tek korkum o kıza geri dönmesi
ailesi istemiyor diyorsun neden bekleyesin?
Ailesi beni istemiyor o kızı ablası çok seviyormuş ayy Allahım deliricem
Yani kabul ettiremeyeceksen lkendini boş ver bence. Sen evlilik yapmışsın onlar o yüzden katıdır yaş farkı da var zor yani işin.
Ama benimle cinsellik yaşadı ve tecrübe kazandı benden önceki kızla yapmamış koz yapmak istememiş evlenmeden ama daha önceki ilişkilerinde yapmış tüm bu yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz
Ya özür dilerim gerçekten ama sen onun için kolay hedefsin. Sonuçta rahatça birlikte bişeyler yaşayabileceği birisin eğer senle de bişeyler yaşamasa emin ol diğer kızla olurdu şimdi. Ben böyle düşünüyorum seninle sadece cinsellik için birlikte şu an.
Peki o koza geri döner mi sizce ama o kızla yapamaz koz evlenmeden yapmam demiş ona
yani seviyorsa bekler. Senle yapıyor işte onla da ciddi düşünüyor bence..
Ya onunla neden ciddi düşünsün ya
ya neden düşünmesin? Senle düşünmesi asıl mantıksız ona göre. Ben seni yargılamıyorum ama sen evlilik yaşamışsın çocukların var. Hepsini geçtim sen 6 yaş büyüksün imkanı yok özür dilerim. Şu an kalbine bunu kaabul ettiremiyorsun ama gerçekler bunlar..
O kızla evlenir mi peki sizce ya da ciddi düşünür mü yoksa geri dönerse o koza yine mi eğlenir aldatır o kızı sizce ve bana geri gelir mi? Tahmininiz nedir?
sana gelmesi sadece senle cinsellik düşündüğü için olur bence. Evlenirse dönmez zaten de. Boşa ümitlenme hayatına bakmalısın
Anladım teşekkür ederim ama o mal kıza geri dönerse aldatmaz mı yine ne evlenmesi sanmam o kızla evleneceğini😂😂
Bilemeyiz ki orasını :)
amaç kullanmaktan başka bir şey değil maalesef
onu bırakman gerek kendine yeni bir sayfa açman gerek seni kullanıyor yedekte tutuyor
Beni kullanıyor mu nasıl yanı
Yani bunun başka bir açıklaması yok bence bundan başka
detaylı konuşmak istersen yazabilirsin
Ama benimle cinsellik yaşadı ve tecrübe kazandı benden önceki kızla yapmamış koz yapmak istememiş evlenmeden ama daha önceki ilişkilerinde yapmış tüm bu yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz
Yaşayabildiğiniz kadar yaşayın cinselliği illaki bir süre sonra o kız veya başkası biriyle evlenecek o zamana kadar keyfini çıkar
Ayrıldık ama bana geri döner mi sizce
tamamen dönmez cinsellik için döner
Peki eski sevgilisiyle evlenir mi sizce evlenmez dimi ya evlenmesin niye evlensin ki hem ben sinir oluyorum o kıza
Bazen o hataya düşen oluyor
Okumadım çok uzun
Okusanız fikriniz ne olur merak ettim de :)
Kısa özetler misin
Ben 29 yaşındayım sevgilim 23 ben daha öncesinde evlenip boşandım 3 tane de çocuğum var sevgilimin ailesi beni istemiyor
sevgilim ben ve sevgilimin eski sevgilisi hepimiz aynı yerde çalışıyoruz sevgilimle eski sevgilisi aşağı katta ben ise reyon katında çalışıyorum ve sevgilim eski sevgilisini aşağıdaki herkezden bildiğin koruyup kolluyormuş merak ediyormuş ve arkadaşım görmüş o kızla bayramlaşmış yanaklarından öpmüş ve sarılmış kıza bune şimdi
Boynuz kanka
Nasıl yanı niye boynuzlasın ki o kız ona istediğini vermedi ben verdim neden bende o koza gitsin ya da o kızla evlensin ki
İyi herkes verdiğiyle evlenmez aksine verdiği alamadığıyla evlenir
Alamadığıyla mı evlenir o kıza geri dönerse onu yine aldatmaz mı yanı ayyy sinir olmaya başladım elim ayağım titriyor
Kim kimi aldattı?
Sevgilim eski sevgilisini benimle aldattı
İyide kız masum bence aralarında bir şey olabilir dikkat et
Sizce olur mu tahmininizce 😔
Bence seninle evlenmez bak görürsün bu hikayede yanan sen olursun
O kızı ailesi seviyormuş hemde her iki tarafta aileleleriyle tanımladığı halde ve sevgilimin ablası kuzum doğum gününde kıza hediye almış kızla bayramlaşmış görüyorum bende kıza nasıl sarılıp öpüyor sinir oluyorum kıza sinir kim bilir sevgilimin ablası evde kızdan nasıl bahsediyorsa sevgilim o kız duymadığı halde birileri ona olan aşkımı görmüyor demiş
Aileside istiyorsa sen o işi unut sana dul diye sıcak bakamar kanka acı ama gerçek bu
Anladım teşekkür ederim ama o mal kıza geri dönerse aldatmaz mı yine ne evlenmesi sanmam o kızla evleneceğini😂😂
Hakaret etme durduk yere umarım o da senin gibi biri değildir
Ablası yaşındaki kadınla nasıl yapıyor
Bilmiyorum ama benim de senin gibi birini bulmam gerek şu an patlamaj üzereyim
Bana yazabilir misin
Baglanır
Vazgeçer mi peki o kişiden
Duruma baglı