• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bi erkek neden yalandan kafamı dinleyeceğim der?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Sevgili değildik arkadaş gibiydik eski arkadaşlarında eklemiş yani napmaya çalışıyor seninle konuşmak istemiyorum demek bu kadar zormu

Bi erkek neden yalandan kafamı dinleyeceğim der?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• badboy_master
    badboy_master Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Kırmak istemiyor seni bu yüzden böyle bahane ve beyaz yalanlar söyleyip gidiyor sen bunu anlayacaksın ve bir daha ona yazmayacaksın seninle konuşmak istemiyorum derse arkadaşlığın biter onunla o bunu istemiyor o yüzden sen bunu anlayacaksın konuşmak istemediğini çizgini çizeceksin bir daha yazmayacaksın o yazarsa bile sen cevap bile vermeyeceksin ararsa bile açmayacaksın seninle konuşmak isteyen kişi konuşur ne yapar eder konuşur böyle bahane üretmez ya da beyaz yalan söylemez kendi arkadaş çevresi vardır muhakkak onlarla konuşuyordur seninle onun arasında derin bir arkadaşlık oluşmamış o yüzden uzatma sende kendine işkence etme ona bir daha yazma o yazarsa da yazma bir şey ve bilmelisin ki yalanın beyazı olmaz.

0
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Saydım ona zatende eski sildim dediği kişilere geri dönmüştür kaç senelik arkadaşları evet ama çok yakan söylediler bana dedi hepsi sen çok farklısın demiştiki yalanmış birde onda şu var insanları peşinden koşturma ama ben onlar gibi olmayacağım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dönmüş

Yorumla
    • badboy_master
      badboy_master
      +1 yıl

Tamam işte karşındaki insan yalancı bir insan bu insanla sen arkadaş mı olacaksın olamazsın oluyorsan miden geniş bir insansındır o yüzden mesaj atma arama mesaj atarsa cevap verme ararsa açma böyle yani yalanın beyazı olmaz seninle konuşmak isteyen insan konuşur vakit geçirmek isteyen geçirir böyle bahanelerle uzatmaz o kişiye saydırma da bir şey de söyleme unutma en büyük cevap sessizliktir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok zaten yazma etme arama olmayacak kendi kafama yanıyorum biliyormusun hiçbir şeyde gözüm yoktu fedakarlık çok yaptım maddide gözüm yoktu demesine göre eski arkadaşlarının gözü varmış umarım değerimi anlarda anladığı zamanda çok geç olcak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gece gündüz dinledim ettim öbür kişiler hep bahane uydurur derdi sen yapmadın derdi yazık

Yorumla
    • badboy_master
      badboy_master
      +1 yıl

Kendin için üzülecek bir şey yok bu kadar kendini suçlama acısı ağırdır anlıyorum ama o an onları yapmak istedin ve yaptın hepsi bu bundan sonra sende artık kirlenmeye başlayacaksın yaşadığın bütün olayları kabullen ve yoluna devam et karşındaki kişinin senin değerini anlaması için bekleme çünkü bu devir de artık sonradan kimse kimsenin değerini anlamıyor anlamaz da artık insanlar cılgısızlaşmış bu gün seninle konuşan yarın bir başkasıyla konuşuyor herkes birbirini oyalıyor o yüzden artık hayal kırıklığı yaşama zamanı değil artık sen kendi değerini kendi saygını bileceksin kendi çizginden ödün vermeyeceksin kendinden ödün vermeyeceksin terbiyesizleşmeyeceksin sessiz kalarak cevapların en büyüğünü vereceksin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dayanamadım gece saydım bana evleneceğim dedi gitti eski kız arkadaşlarını tutuyo ama beni şutladı bu durumu hakettim

Yorumla
    • badboy_master
      badboy_master
      +1 yıl

Saydım derken anlamadım mesajlar da mı saydırdın? tutacak tabi ki sana her evlenme teklifi eden kişiyle sen evlilik mi düşüneceksin ya da ciddiyim diyen insanla ciddi mi olacaksın seninle evlilik düşünüyorum diyen kişiyle hemen yelkenleri suya indirmeyeceksin diyeceksin dur biraz düşüneyim bana düşünme fırsatı ver diyeceksin ya da biraz daha birbirimizi yakından tanıyalım diyeceksin evlenecek benimle diye onun her dediğini yapmayacaksın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok benimle evlilik planı yoktu birisiyle varmış sözde ama eski kız arkadaşlarını tutuyo evet saydım gece çünkü yapılanları yediremedim ama şu saatten sonra yazmam etmem onu tanımam bile evleneceğim diyip beni şutlması hangi ruh hastalığı merak ediyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlilik düşünebilir başkasıyla evet ama bana iftira atmak ne eski kızları tutmak ne kurtuldum çok şükür artık bunu diyorum

Yorumla
    • badboy_master
      badboy_master
      +1 yıl

Saydırmasaydın daha iyi olurdu saydırınca eline ne geçecek kendi karakterinden ödün vermiş oldun bırak kendi pisliğinin içinde boğulsun yapar her şeyi yapar sen kendini koruyacaksın onun bir suçu yok ki suç sende bunları bildiğin halde göz yumdun affettin ilk de sen onu şutlayacaktın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sorma ya hata bende aptallık yaptım beni suçlaması fena halde yordu bi senede göz yaşı döktüm çok onun hıncını almak istedim belkide bide bana borcu vardı nasıl yapar anlamıyorum kendimi şu an öldüresim var

Yorumla
    • badboy_master
      badboy_master
      +1 yıl

Hayır kendini de öldürme bir şey yapma karşındakini de suçlama her şeyi olduğu gibi kabul et intikam peşinden koşma erdemli insanlar sınır koyarlar intikam peşinden koşmazlar intikam peşinden koşmak demek karşındakine değer verdiğini gösterdiğin anlamına gelir aslında olması gerekenler oldu böylelikle artık sende kirlenmiş oldun artık onun peşinden koşma intikam almak için zihnin oyununa gelme buradan sonra hep zihninde kuracaksın zihninden kaç kurtul kimse için değmez olması gereken yaşandı ve bitti arkana bırakacaksın borç para verdiysen geri isteme o para öyle gitti sen bundan sonra önüne bak karakterinden kişiliğinden ödün verme bırak kendi pisliği içinde boğulsun sana yaptığını bir başkasına da yapacaktır böyle böyle belasını bulacaktır belası zaten kendisi başına bir şey gelmesine gerek yok sen sadece kendini koru kendini sev kendinle barışık ol her şeyi olduğu gibi kabullen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır intikam almak istemiyorum Allah'ından bulsun istiyorum sadece hayır asla peşinden koşmak yok geldiği zaman ki gelecek yüzü yoksa gelmez ama gelirse çok kötü kalbini kıracağım birde konuştuğu kişilerde evli layık bulduğu kişilerle konuşuyor bana gerek yokki

Yorumla
    • badboy_master
      badboy_master
      +1 yıl

Tanrıdan da bulmasın o bulmuş bulacağını zaten sen kendi yoluna bak kalbini falan da kırma daha ne yapacaksın diyeceğini demişsin hayla mı alamadın sinirini?

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

1

Cevap

• Heracloss
    Heracloss Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

İki şey geliyor aklıma, seninle konuştuğunda ki muhabbet sarmıyordur çocukca geliyor olabilir daha yetişkin muhabbet istiyordur ya da muhabbet sıkıyordur. İkincisi gerçekten meşgul ya da büyük üzüntüsü kafa yoracağı bişeyleri vardır

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İlk dediğin şey olamaz bayağı eğleniyorduk sıkıcı sohbetim asla yok ikinciside ailesiyle birbirine girdi bana o gün yalandan sen benim arkadaşımla konuşuyorsun dedi oda kız siz beni çekiştiriyorsunuz dedi ama ortada konuşma yok yok sen aradıktan sonra beni o arıyor dedi onada sorcam dedi o gündür telefonuma çıkmadı kaçtı durdu

Yorumla
    • Heracloss
      Heracloss
      +1 yıl

Bu kendince senden işkillenmiş güveni kırılmış ailesiyle olan tartışması da tuzu biberi olmuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet sen dedi benim arkadaşımla konuşuyorsun dedi ama ortada konuşma yok ama o kızı tutuyor madem konuşuyoruz benden şüphe etsetdi beni tutardı üst üste çok şey yaşadı bide geçen ay eski sevgilisi geldi bunu suçlayarak gitti buda bana aynısını yaptı kızın intikamını benden aldı

Yorumla
    • Heracloss
      Heracloss
      +1 yıl

O bence kafasında birçok olayı seninle özdeşleştiriyor. Başına gelen aşk kazalarının nedeni ni bile paranoyak bişekilde senden biliyor olabilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu şizofrenlik başka bi sy değil

Yorumla
    • Heracloss
      Heracloss
      +1 yıl

Kafasında öyle kurgulamış maalesef

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Saydım dün evleneceğim dedi çekti gitti öncesindede kafa dinleyeceğim demişti kurtuldum bir ruh hastasından belli yani

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bi erkek neden yalandan kafamı dinleyeceğim der?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bana bir erkek yalanı söyleyin? 18 cevap verildi
Bir erkek neden yalan söyleme gereği duyar? 9 cevap verildi
Sizce bir şey diyecem takılmalık erkek yalanı söyleyin elde etmek için davranan? 10 cevap verildi
Neden kimseyle konuşmuyorum diye yalan söyler bir erkek? 8 cevap verildi
Müsait değilim diyen erkek yalan mı söylüyor? 17 cevap verildi
Erkekler niye aldatıldım diye yalan söyler? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Annenizi mi çok seviyorsunuz babanızı mı? Peki en sevdiğiniz renk ne?
  • Çayımız da çöp çıkınca misafir gelirdi. süzgeçler de engel oldular eğlencemize off offf🙃🫤?
  • Sabahları kahve içmeden başlayamayan insan prenses midir?
  • Yeri dolmayan biri oldu mu hayatınızda?
  • Sevdiğini zorbalar mısın?
  • Flörtünüz ilk buluşmaya gelmediyse ne düşünürsünüz, ne hissedersiniz?
  • Hiç Hot Dog yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Hayatta "İyi ki yapmışım!" dediklerin mi çok, yoksa "Ne yaptım ben!" dedilerin mi?
  • Birine verdiğin değerin ayarı yanlış olursa, seni vezir mi eder yoksa rezil mi eder?
  • Hoşlandığın birinden ışık hızıyla soğur musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨