Evet katılıyorum abla insan sevdiği kişiyi önemser değer verir çünkü. Sevmek ve önemsemek farklı ama birbirine bağlı kavramlardır. Sevmek, bir kişiye veya bir şeye duygusal bir bağlılık hissetmek demektir. Önemsemek ise, bir kişinin veya bir şeyin değerini bilmek ve ona saygı duymak demektir. İlişkilerde, hem sevgi hem de önemseme önemlidir. Bir kişi sevildiğini hissettiğinde mutlu olur ve bir ilişkiyi sürdürmek için ihtiyaç duyduğu güveni hisseder. Ancak, sadece sevgi yeterli değildir. Bir kişi aynı zamanda önemsendiğini de hissetmelidir. Önemseme, bir kişinin duygularına, ihtiyaçlarına ve görüşlerine saygı duymak, onların yanında olduğunu hissettirmek ve onları desteklemek anlamına gelir.
Sevmek vakit ayırmaktır. Zaman yaratmaktır zamansızlıkta. 5dk göreyim diye saatlerce yol gitmektir. Yüreğinin hep ağzında olmasıdır. Yerli yersiz gülmektir bazen de çok özlediğin için ağlamak tabi. Hatta yanındayken bile özlemek hasretini çekmektir. Cancazım sevmek akıl kârı iş değildir anlıycan. Evlerden ırak😂
Herkesin sevmek ve sevilmek için bahaneler aradığı şu dünyada gerçekten seven biri sevdiğine zaman ayırır, onu önemser. Yok işim var, yok sıkıntıdayım hepsi bahane.
Çok şükür çok güzel sevmesini bilen birisi hayatıma girdi hiç kimsede görmediğim ilgiyi sevgiyi düşünceyi nezaketi onda gördüm önemsiyor merak ediyor günaydın mesajı iyi geceler mesajı bunun gibi şeyler alırım iyi ki var bana kendimi iyi hissettiriyor
Evet önemsemektir.. Hiç beklemediğin bir anda sevdiğin insanın attığı bir mesajla mutlu olmaktır.. O yoğunluğun arasında zaman ayırıp tek kelime bir şey yazıp gülümsemesine sebep olmaktır.. Sevgi emek ister..
Günaydın yazmadan da sevebilir insan. İlla günaydın ya da iyi geceler yazması gerekmez bence. Zaman ayırması, seninle sohbeti önemlidir. Neyi ne zaman dediğinden ziyade..