Seviyorum diyor ama kıskanıyor, normal mi?

Çalıştığım pazarlama şirketindeki bir kıza istemsizce aşık oldum, nasıl oldu, nasıl gelişti, açıkçası bilmiyorum, belki de birbirimize çok yakındık, kanka filan diyedir. Olayın özeti şu neredeyse 1,5 yıldır beraber aynı ortamda çalışıyoruz. 3 ay önce kendisine, sana aşık oldum, bana kalbini açar mısın? diye soru yönelttim. Kendisi bana aşık olamazsın, biz kankayız bu iş olmaz dedi. Bende bir erkek olarak anlayışla karşıladım. Normal bir şekilde isteyerek ona ilgimi azalttım ama şöyle bir durum var. Beni neden kıskanıyor hala anlamış değilim. Örneğin, kız müşteriler gelir, selam verir, selam veren kişinin bana taklidini yapar sürekli, geçenlerde bir müşteri bana numarasını verdi. Tabii ben almak istemedim ama verdi zorla ne yapayım katladım cebime kattım, kendisi bu olayı gördü, işte kimdi o, ne verdi sana, diye diye bunalttı beni, bende dayanamayıp, Sevgilim sana ne dedim, tabii bunu gülerek söyledim, akşama kadar iş çıkışına kadar aynı soruları sormaya devam etti. İşte söyledim daha neyi soruyorsun çocuk musun vs dedim, işte kim olduğunu, ismini filan söylemiyorsun. Bende kafadan isim attım söyledim. Dedim mutlu oldu mu söyledim oldu bitti. Bu sefer sana mutluluklar diyip kaçtı yanımdan, akşam çıkıştı 4 kişi beraber takıldığımız yere gittik. Bana fotoğrafı göster vs dedi kimdir, ben tanıyor muyum diye bakacağım vs ben de tabi gülerek ya sana ne işte biridir, seni niye alakadar ediyor, işte biz kankiyiz, sevdiğim insanların, kimle kimlerle çıktığını bilmek isterim vs dedi. Ben, beni kardeş mi? abimi? yoksa kanka olarak mı
? seviyorsun diye sorduğumda hala anlamadın mı? dedi. Tabii ben anlamadım kütük gibi :) ondan sonra fotoda diretti. Ben tabi göstermiyorum dedim. Bana göstermiyor isen yanımızdaki arkadaşa göster dedi, tabii bende googleden bir resim bulup gösterdim. Ona gösterdin bana göster, benden niye saklıyorsun, kankiliğimizi bitirelim, tamam bitirelim dedim. Normalde bir insan bana gülerek , ciddi iken bilene küsse anında silerim öyle bir kişiliğim var ama buna o zorluğu çıkarmadım küsse de konuşmaya devam ettim. Bu sefer eve gidene kadar, sanki karı kocaymışız gibi hala bana aynı tartışmayı yapıp, gidene kadar tartıştık. En son baktım ağlayacak gibi oldu gerçekleri söyledim, tekrar ona ne olarak seviyorsun diye sorduğumda hiç biri olarak görmüyorum dedi? bende öyleyse hadi eyvallah muhatabı keselim birbirimizden diye söyledim, sesizce dünden hazırsın hemen küsmeye, bende duydum sen böyle yaparsan tabii küserim filan dedim. Kendisine gerçekleri izah ettim, bana sarıldı işte tekrar gideceğim tekrar sarıldı. Ben artık kendime bunu umut bağlamak istemiyorum, Bu olay ne kadar sürecek ben hiç mi? başka kızlara bunun yüzünden açılamayacak mıyım? Yani madem bana olmaz diyip neden kıskanıyor? Sizce ben onun gözünde neyim? Aşık olduğumu söyledim diye, başkalarına aşık olamam diyemi düşünüyor? Yoksa beni sepetteki yumurta sanıyor? E ne olsa bana aşkını ittiraf etti benden başkasını sevemez ben bunu kullanıp umutlarını tüketme gözüylemi bakıyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Sevmiyorum diyor ama kıskanıyor
Seviyorum diyor ama kıskanıyor, normal mi?