Çalıştığım pazarlama şirketindeki bir kıza istemsizce aşık oldum, nasıl oldu, nasıl gelişti, açıkçası bilmiyorum, belki de birbirimize çok yakındık, kanka filan diyedir. Olayın özeti şu neredeyse 1,5 yıldır beraber aynı ortamda çalışıyoruz. 3 ay önce kendisine, sana aşık oldum, bana kalbini açar mısın? diye soru yönelttim. Kendisi bana aşık olamazsın, biz kankayız bu iş olmaz dedi. Bende bir erkek olarak anlayışla karşıladım. Normal bir şekilde isteyerek ona ilgimi azalttım ama şöyle bir durum var. Beni neden kıskanıyor hala anlamış değilim. Örneğin, kız müşteriler gelir, selam verir, selam veren kişinin bana taklidini yapar sürekli, geçenlerde bir müşteri bana numarasını verdi. Tabii ben almak istemedim ama verdi zorla ne yapayım katladım cebime kattım, kendisi bu olayı gördü, işte kimdi o, ne verdi sana, diye diye bunalttı beni, bende dayanamayıp, Sevgilim sana ne dedim, tabii bunu gülerek söyledim, akşama kadar iş çıkışına kadar aynı soruları sormaya devam etti. İşte söyledim daha neyi soruyorsun çocuk musun vs dedim, işte kim olduğunu, ismini filan söylemiyorsun. Bende kafadan isim attım söyledim. Dedim mutlu oldu mu söyledim oldu bitti. Bu sefer sana mutluluklar diyip kaçtı yanımdan, akşam çıkıştı 4 kişi beraber takıldığımız yere gittik. Bana fotoğrafı göster vs dedi kimdir, ben tanıyor muyum diye bakacağım vs ben de tabi gülerek ya sana ne işte biridir, seni niye alakadar ediyor, işte biz kankiyiz, sevdiğim insanların, kimle kimlerle çıktığını bilmek isterim vs dedi. Ben, beni kardeş mi? abimi? yoksa kanka olarak mı
? seviyorsun diye sorduğumda hala anlamadın mı? dedi. Tabii ben anlamadım kütük gibi :) ondan sonra fotoda diretti. Ben tabi göstermiyorum dedim. Bana göstermiyor isen yanımızdaki arkadaşa göster dedi, tabii bende googleden bir resim bulup gösterdim. Ona gösterdin bana göster, benden niye saklıyorsun, kankiliğimizi bitirelim, tamam bitirelim dedim. Normalde bir insan bana gülerek , ciddi iken bilene küsse anında silerim öyle bir kişiliğim var ama buna o zorluğu çıkarmadım küsse de konuşmaya devam ettim. Bu sefer eve gidene kadar, sanki karı kocaymışız gibi hala bana aynı tartışmayı yapıp, gidene kadar tartıştık. En son baktım ağlayacak gibi oldu gerçekleri söyledim, tekrar ona ne olarak seviyorsun diye sorduğumda hiç biri olarak görmüyorum dedi? bende öyleyse hadi eyvallah muhatabı keselim birbirimizden diye söyledim, sesizce dünden hazırsın hemen küsmeye, bende duydum sen böyle yaparsan tabii küserim filan dedim. Kendisine gerçekleri izah ettim, bana sarıldı işte tekrar gideceğim tekrar sarıldı. Ben artık kendime bunu umut bağlamak istemiyorum, Bu olay ne kadar sürecek ben hiç mi? başka kızlara bunun yüzünden açılamayacak mıyım? Yani madem bana olmaz diyip neden kıskanıyor? Sizce ben onun gözünde neyim? Aşık olduğumu söyledim diye, başkalarına aşık olamam diyemi düşünüyor? Yoksa beni sepetteki yumurta sanıyor? E ne olsa bana aşkını ittiraf etti benden başkasını sevemez ben bunu kullanıp umutlarını tüketme gözüylemi bakıyor.
Seviyorum diyor ama kıskanıyor, normal mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevmiyorum diyor ama kıskanıyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgi kıskançlık yapar gadası
Ayy bu ne böyle amma uzatmış. Direkt duygun var mı yok mu bana karşı de yok cevabını verirse bir daha yüzüne bile bakma ne kankası bilmem neyi
valla öyle yapınca hemen, dünden ahzırsın küsmeye filan yapıyor, kalbini kırıp kendisini üzmek istemiyorum, birde bana seni kaybetmek istemiyorum vs demesi zoruma gidiyor, madem kaybetmek istemiyorsan neden böyle yapıyorsun
Söyle yüzüne bir öyle bir böyle davranıyorsun kaybetmek istemiyorum diyorsun ama kendinden uzaklaştırıyorsun ikizler burcu musun kız sen bu ne haller de
Dediğiniz gibi yapacağım baktım olmuyor, ya beni seviyorsan, seviyorum de ya da bir birimizden uzaklaşalım yani anlamıyorum aşkı söyleyince sandiki başkalarıyla gezemem.
İlginç olanda sürekli kıskanması, biraz şanslı bir insanım, bana çok şanslı diyor, bende gülerek şansımı kızlara kullanim de kendime bir tane bulurum yaptım, kısaca OK diyip kaçtı :D
en güzeli sakin bir yere gidin adam akıllı konuşun belli ki siz de bayağı seviyorsunuz yoksa çoğu erkek bu kadar nazı lafı çekmez sonuca odaklanır. Kaç yaşlarında ki hem
Kendisi 21 yaşında ben, 27 yaşındayım, evet kendisini çok seviyordum ama son zamanlarda aşkımı itiraf ettikten sonra olumsuz dönüş alınca ona olan ilgim düştü başka yelkenlere açılmak istiyorum ama bu sefer o engel oluyor. Kendiside seviyor ama korkuyor mu? Yoksa için bir güvensizlik mi var emin değilim.
21 yaş için normal böyle haller. Aklına takılan şeyler vardır. Biraz da senin hoşlanman sevmen hoşuna gitmiş sürdürmeni istiyordur. Biraz bekle baktın uzatıyor soğuk ol kendisi yine konuşmak için gelir duygularını söyler ama zaten sarılmış falan
Valla soğuk olup ilgisiz davranıyorum bana kalbimi kırıyorsun diyor hala anlamış değilim kendisini, neyse akılına bırakacağım olur ise olur olmaz ise sanki hep sapmı kalacağımı düşünüyor 😀
niye benim kalbim taş mı kendini kırdıklarına say kız de
En son öyle yapacağım, ilginiz için teşekkürler.
Valla geçenki mevzuda o kadar özür diledim anlatamam, gelmiş ismimle hitap ediyor, bende sinirlendim ona kendi ismiyle hitap etmeye başladım, demekki özrüm onun yanında çok değersizmiş, artık umrumda değil konuşmasada ilgilendirmiyor artık bu saatten sonra
Normalde nasıl hitap ediyorsunuz ki
Normalde ikimiz bir birimize karşılık olarwk kanki olarak hitap ediyorduk, bugün anladım ki, o kadar özür boşunaymış, özrümü hafife alıp, görmezden geliyormuş, ben ona söyleyeceğimi söyledim isimle artık hitap edeceğim böylede devam etmesini istediğimi belirtip restimi çektim
Bence kanka demektense isimle hitap etmek daha olumlu
Aynen böylesi daha iyi komple bitirdim kafamda, kendisi böyle mutlu hissediyormuş.
Konuştunuz mu? Kanka demek sizin önünüzü kapatır arkadaş gibi olursunuz isimle hitap etmek yolu açar
Valla dün, sıçıp batırdım, eşek gibi bana elini uzattı selam amaçlı almadım, almayınca tartıştık küstük, canısını yaktım ama eskisi gibi olur muyuz? Orasını zaman gösterecek.
Hocam, kendisi ile barıştık, ama o el selamını almamamı unutmayacak gibi kendisi sürekli yüzüme çarpıyor. Bende tabii, kendisi bir daha üzmemek adına gülüp geçiyorum. Bana yüz yüze, bir yerde oturup bir şey soracağını söyledi, ben çok meraklı bir insanım ister istemez kendi kafamda ne diyecek diye kafamı yoruyorum. Sizce bu durumda ne yapmalıyıp? Soracağı soruda beni sevme derse nasıl bir yaklaşım sergilim? Ben kendisi gerçekten seviyorum ama bu aşk sevgisimi farklı bir sevgimi bende kendimden pek emin değilim. Bana bu konuda akıl verir misiniz?
Rahat ol ne cevap verirse lafı dolandırmadan içinden geçeni söyle yani sinirlenme öfkeyle cevap verme daha öncede bunu onu demişti diye içinden geçirerek cevap verme. Gerçekten seviyor musun falan filan derse seviyorum ama şu hareketlerine sinir oldum dersin. Bence şunu sorar ama soruda belirttiğin müşteri varya geçen gün numarasını veren kadınla konuşuyor musun vs. diye geçmişe dönük sorular sorar. Biraz takıntılı belli geçmişe dönüş. Bu seni soğumasın ama bu yaşlar için normal kadınlar unutmaz olanları unutmuş numarası yapar
Çok teşekkürler hocam, inşallah kendisini üzmem ve inşallah olumlu cevaplar alırım, kendisini kaybetmek istemiyorum.
İnşallah hadi bakalım
İlginiz için teşekkürler, inşallah soruyu unutmazda sorar, sizlere dönüş sağlarım.
Hocam ufak bir gelişme yaşandı dün, tabii halen o soruyu sormadı, dün iş çıkışı ben gidiyorum dedim, işte biraz konuştuk, bana bu aralar sende bir değişiklik görüyorum, bende nasıl yani vs dedim, kendisi gözüme farklı geliyorsun diyince, sende beni seviyorsun ondandır dedim. Güldü giderkende öptü ama tabii ruj izlerinide bırakmış sonradan fark ettim. Sizce bu iyi bir şey mi? Sizide çok yoruyorum kusura bakmayın.
Ne kusuru üç ihtimal var. Birincisi sizin biriyle konuştuğunuzu düşünüyordur tartışın diye de öpmüş olabilir yani kıskançlık. İkinci ihtimal biriyle konuşmasanız bile birileri bakmasın diye öpmüş olabilir üçüncü ihtimal de farkında değişdir ruj izinin. Sizinki normal arkadaşlığı zaten geçmiş biraz hırsa laflaşmaya dönmüş ortada. Öpmesi falan garip geldi ama yani sadece arkadaş olan birisi sarılır evet ama öpmesi biraz düşündürdü
Bilerek o ruj iziylemi gittin diye sordu bana, bende fark etmediğimi söyledim. Peki söylediğim söz doğru bir söz müydü? Bana bu aralar çok farklı geliyorsun diye soru yöneltti, bende gülerek sende beni seviyorsun ya ondadır dedim.
Bence mantıklı çünkü karşınızdaki kişi net değil biraz çocukça davranıyor açıkcası. Net birisi olsa hoş olmamış derdim. Çocukça davranan birine ben de dalga geçer gibi cevaplar verirdim veya ters davranırdım ama siz hoşlanıyorsunuz belli ters cevap yerine gıcık etmek daha mantıklı
Ben gerçekten seviyorum sanırım kendisini, bende tam emin değilim ama annem ve kız kardeşimde bunu fark etmiş bana sorular soruyorlar. Yani ben açıkçası soracağı soruyu bekliyorum, belki şaka gibi gelir iki gündür çok duygusalım.
seviyorsa kıskanması normal
soru sevmiyor olacak otomatik düzeltme yapmış.
seven kıskanır
Kıskanırlar hep öyledir
Cok normal
Böyle devam o zaman 😊