Aşk İlişkileri Anlık ruh halim, ya senden ne haber? Psychosoulツdans Takip Et Xper 3 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Senden ne haber sabah sabah:))**ağlamaklı hasrete bir imkansız sevdaya erir giderimmmmmm❤️ Anlık ruh halim, ya senden ne haber? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
PolyannaLisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Afiyet olsun. İşe gitmek için uyandım, şu sıralar istediğim gibi gitmeyen şeyler var. Bundan dolayıdır ki keyfim aşırı bozuk 1 1 Yorumla Psychosoulツdans +1 yıl Noldu canım benim? Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Ben kötüyüm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl - " şu hayatta güvenebileceğim herhangi bir şey yok mu? " diye sordu adam.- " var." diye cevap verdi bilge. " mutsuzluk var güvenebileceğin. o seni asla yalnız bırakmaz. "https://www.instagram.com/reel/CqFaRPSDmwZ/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 1 0 Yorumla
seficisleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Anlık ben 1 1 Yorumla Psychosoulツdans +1 yıl Hehe 🙃 Yorumla
berkol Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayat güzel devam ediyor demiş ünlü bir düşünür Bülent Serttaş 😀 0 5 Yorumla Psychosoulツdans +1 yıl Yine sen haha 😂 Yorumla Psychosoulツdans +1 yıl Kaç hesabın var 😈;) Yorumla berkol +1 yıl Bir tane gizli de asla cevap vermem Yorumla berkol +1 yıl Muhtemelen biri ile karıştırdin Yorumla Psychosoulツdans +1 yıl peki 👌 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. İyi sabahlar. Güzel bir gün dilerim 💐 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. sıkıntılı günler 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. bız de ne olsun işte idare eder 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. İdare eder seni sormalı 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bu ne dağınıklık? Aşk böyle gömülmez ki? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Afiyet olsun. İşe gitmek için uyandım, şu sıralar istediğim gibi gitmeyen şeyler var. Bundan dolayıdır ki keyfim aşırı bozuk
Noldu canım benim?
Ben kötüyüm
- " şu hayatta güvenebileceğim herhangi bir şey yok mu? " diye sordu adam.
- " var." diye cevap verdi bilge. " mutsuzluk var güvenebileceğin. o seni asla yalnız bırakmaz. "
https://www.instagram.com/reel/CqFaRPSDmwZ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Anlık ben
Hehe 🙃
Hayat güzel devam ediyor demiş ünlü bir düşünür Bülent Serttaş 😀
Yine sen haha 😂
Kaç hesabın var 😈;)
Bir tane gizli de asla cevap vermem
Muhtemelen biri ile karıştırdin
peki 👌
İyi sabahlar. Güzel bir gün dilerim 💐
sıkıntılı günler
Bitkin ve uykusunu alamayan bir ben var
bız de ne olsun işte idare eder
İdare eder seni sormalı
Bu ne dağınıklık? Aşk böyle gömülmez ki?