Beyler bir şeyi çok merak ediyorum?

hani siz kız tavlama takdikleri falan uygularsınız, tavlarsınız kandırırsınız falan filan. bunu sizde inkar etmiyosunuz. bunu ne için yapıyorsunuz, bizlerle yatıp kalkmak için çoğunlukla. yani bir erkek bir kızı yatıp kalkmak için kandırır. bunuda inkar etmiyosunuz. Lütfen şimdi samimi olun. genelevler var, eskortlar var, parayla her türlü şeyi yapabileceğiniz kadınlar var. amaç oysa eğer yani sizin deyiminizle tıklamaksa bu işi profesyonel yapan kadınlarla biz sıradan kızlar boy ölçüşemeyiz. amaç sadece buysa yani ettiğiniz iltifatlar, yüceltmeler, kullandığınız takdikler hep bunun içinse o tip kadınlarla yapmayı niye tercih etmiyosunuz da kızların kanına giriyosunuz. hepiniz çok mu cimrisiniz o kadınlara para vermek istemeyip halk kızlarını bedava sağma peşindemisiniz. ben bunu hangi erkeğe sorsam hep kaçamak cevap verdiler yok efendim hayatında geneleve gitmemiş, yok o ortamdan nefret edermişi yok parayla bir kadın tutup bu işi yapsa bu işte ruh olmazmış. olum madem ruh arıyosunuz niye tıklayıp bırakmak peşine düşüyosunuz. bütün olay cebinizden para çıkmamasımı. nedir yani. bu işi para karşılığ yapan bir kadına ücretini ödeyip birlikte olmak kızlara boş umutlar verip kullanıp atmaktan daha mertçe delikanlıca bunu sizde biliyorsunuz. lütfen samimiyetle cevap verin erkek klişeleriyle deil. erkek klişelerini çok duyduk. bu konuda gerçek nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
sizide anlıyorum beyler. doğruları duymak isteyen kadın sizi şaşırtıyo. haklısınızda. ben sadece gerçekten merak ettiğim bir konuyu sordum. belki kadın olduğum için anlam veremiyorum, anlam verebilmek için sordum. bu konuyu hep merak ederim ve kendimi erkeklerin yerine koyarım. fahişeler varken normal kızları kandırıp yatıp bıraksam bunu niçin yaparım diye sordum bir takım cevaplarda buldum kendimce. sizlerede sordum sizlerden aldığım cevaplarda bişeleri netleştiriyo. yanlış anlamayın beni.
Güncellemeler
+1 yıl
beyler bırakın ben geneleve gitmem, yok pis oralar ben kızları kullanıp atmam, işte fahişeyle oldunmu işin büyüsü bozuluyo falan klişe ayakları. onların dışında bişe duymak istiyoruz. şu skor ve benzeri muhabbetlere girelim beyler. doğrusu bunlar... dürüstçe bişeler söleyenler çıkmış, işte çok para gidiyo diyo adam öbürü diyo egomu tatmin ediyorum falan. eyvallah. ama başka muhabbetlerde var. erkek ortamında konuşur gibi anlatın beyler. gizli kullanıcıda kabul ediyorum merak etmeyin.
Beyler bir şeyi çok merak ediyorum?