Aşk İlişkileri Erkekleri kızlarda etkileyen şey ne konuşma tarzı mı? melekkiz5050 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Erkekler kızlarla mesajlaşırken neden etkilenir? Güncellemeler+1 yıl Erkekler mesajlaşırken kızdan neden cinsel olarak etkilenir? Erkekleri kızlarda etkileyen şey ne konuşma tarzı mı? Cevapla Erkek Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Masumluk konuşma şekili oturup kalmasını bilen gözleri gülen felan 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 3g kuramı bilen bilir, güven vermesi-görgü bilmesi-gonuşmaması çok😂 0 1 Yorumla Gzz00 +1 yıl Ha bir de var güler yüz, 5 de var güzel enerji bu 5 g'ye uçak gibi düşüyorlar😂 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Benim için düşünceli olması önemli. İnce detayları yakalayan kız kalbimi kazanır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kafaları o yönde çalışır ben eğlenceli sohbet olup olmadığına bakarım 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. artık sadece kız olmaları yetiyo :) 0 0 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Flörtöz olması, işveli haller 😊 0 0 Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Göğs klça falan 0 0 Yorumla
bigboy188100 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Güzel gülüş koku imm 0 3 Yorumla bigboy188100 +1 yıl Mesjla zor Yorumla melekkiz5050 +1 yıl Ama 1 haftadır hangi erkekle mesajlaşsam cinsel konu olmamasına rağmen bana cinsel olarak çok arzu ettiklerini söyledi Yorumla bigboy188100 +1 yıl Mesjlasmadigim için bilemem Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Saçç 0 0 Yorumla
TahaEren44 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Cilvles 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Masumluk konuşma şekili oturup kalmasını bilen gözleri gülen felan
3g kuramı bilen bilir, güven vermesi-görgü bilmesi-gonuşmaması çok😂
Ha bir de var güler yüz, 5 de var güzel enerji bu 5 g'ye uçak gibi düşüyorlar😂
Benim için düşünceli olması önemli. İnce detayları yakalayan kız kalbimi kazanır.
Kafaları o yönde çalışır ben eğlenceli sohbet olup olmadığına bakarım
fiziği kadar ne etkiler ki bazen neler düşündürüyor neler
artık sadece kız olmaları yetiyo :)
Flörtöz olması, işveli haller 😊
nefes alan bi kız olması
Göğs klça falan
Merak edip sorular sormasından
Güzel gülüş koku imm
Mesjla zor
Ama 1 haftadır hangi erkekle mesajlaşsam cinsel konu olmamasına rağmen bana cinsel olarak çok arzu ettiklerini söyledi
Mesjlasmadigim için bilemem
Cinsellik
Buradaki erkekler herşeyden 😂
Tatlı dil
Saçç
Evet
Giyim önemli
Cilvles