Aşk İlişkileri Ayaklarıma masaj yapacak Rizeli koca nerede bulabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Ayaklarıma masaj yapacak Rizeli koca nerede bulabilirim? Cevapla 35 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ibooo1Fenomen Takip Et Master Yaş: 26 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sitede ben hariç herkes Rizeli 😂 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Zengin misin? Sen parayı bul ben sana kocayı 🤣😂😂 4 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. yedi göbek karadenizliyim bizden uzak dur dostum 1 1 Yorumla Soran 5 ay Karılar tercihim değil Yorumla
Gimme_More Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 5 ay Rizeli değilim ama ayaklarına öpe öpe masaj yaparım 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay rizenun çayi misur ekmeği meşhurdu da masaj yapan erkeği meşhur mi hiç duymadum nerden akluna geldi 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Rize mi wislskdj 2 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 74% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sende kürt kızısın demi 0 1 Yorumla Soran 5 ay Hayır Yorumla
Benitanıyorsun Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. Rizeden desem absürt mü olur 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 43 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlla Rizeli mi olmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Rize li sart mi karadeniz li zengin olsa olmuyo mu 0 10 Yorumla Soran 5 ay O da olur Yorumla Cevap sahibi 5 ay Iyi gel o zaman Yorumla Soran 5 ay Nereye Yorumla Cevap sahibi 5 ay Burdan mi yazican surekli Yorumla Cevap sahibi 5 ay ? Yorumla Cevap sahibi 5 ay Ben sana ulasamiyom sen ulas bana Yorumla Soran 5 ay Nerelisin ne iş yapıyorsun evli misin Yorumla Cevap sahibi 5 ay Yahu yaz da konusalim bunlari buraya Niye yazayim sende ya Yorumla Cevap sahibi 5 ay Ozel seyleri Niye burada anlatayim sana Yorumla Cevap sahibi 5 ay Hmm Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 33% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Rize’de 1 0 Yorumla
Can_usa Takip Et Guru Yaş: 43 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. herkes rize li olur simdi 😂😂 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 93% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. ukranya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Sitede ben hariç herkes Rizeli 😂
Zengin misin? Sen parayı bul ben sana kocayı 🤣😂😂
yedi göbek karadenizliyim bizden uzak dur dostum
Karılar tercihim değil
Rizeli değilim ama ayaklarına öpe öpe masaj yaparım 😊
rizenun çayi misur ekmeği meşhurdu da masaj yapan erkeği meşhur mi hiç duymadum nerden akluna geldi
Rixeliyim masajida öğreniriz istersen ayaklarını emede bilirim
Rizeliyim ama evliyim 😁 benimde sırt masajina ihtiyacım var
Rize mi wislskdj
Sende kürt kızısın demi
Hayır
Rizeden desem absürt mü olur
Geldim ama rizesizimm😂😂
Ossuruyo ayaklarına rizeli erkekler
İlla Rizeli mi olmalı
Koca yani nikahlı
Rizede bulabilirsin
Rize li sart mi karadeniz li zengin olsa olmuyo mu