Böyle bir şey olabilir mi ya bu insanlık mi açıklama yap diyincede yapmıyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
vay çakala bAK Bİ DÖVELİM
şöyle ki kızın yanında bana bakiyordu kızda görüyordu felan böyle bize bakıp gülüyordu. Ben bunu hiç tanımadan kızın yanında gulumseyerek selam verdi sürekli bakışıyorduk felan birde bu kızla tarih dersi çalışıyordu elinde kağıtlar felan beni görür görmez heyecanlanıp kağıtları felan, düşürdü kız da bakıp güldü felan kızın yanında rahat hareket edince ben arkadaşı sandım. Kız bizi görüp gülüyordu felan hani sinirlenmiyordu hiç yakınlaşma da yoktu ayriyetten konuşmak için fırsat yaratıyordu pesimdeydi felan nedense birden bire bunlar sevgili çıktı
birlikte olmadın inş
Yok öyle bir şey değil sence kız arkadaşıydı da sonra çocuğun bana ilgisini görünce çocuğu elimden mi almaya çalıştı? Hakkında söylenenler şu lisedeki arkadaşları diyor ki o kız bir ortama girer kimden menfaati olursa birinde yapışır durur otlakçı felan
yapabilir olmuş olabilir mantıklıda
Ama bu kız nasıl biri? çocuğun bana ilgisini görüyordu çocuğun bana karşı bakışlarını felan görüyordu, kizinn yanında çocuk heyecanlanıyordu felan hiç mi demiyor bu çocuk kızdan hoşlanıyordu felan.. hani çocuğun bakışlarını da görüyordu bir çocuğa bir bana bakip gülüyordu şimdi sevgilim diyince utanmiyor mu kız bana gevşek gevşek güldü
Dizi çıkar bu hikayeden
Ben ona diyorum ki bana bir açıklama yap sen böyle böyle yapmadın mi insanlara güvenmem için bir açıklama yap ya hiç birine yazmıyor dedim gerçekten ilişkini bozmayacam sadece açıklama istiyorum
Kızla anlaşmışlar mıydı?
Hayır şöyle ki kızın yanında bana bakiyordu kızda görüyordu felan böyle bize bakıp gülüyordu. Ben bunu hiç tanımadan kızın yanında gulumseyerek selam verdi sürekli bakışıyorduk felan birde bu kızla tarih dersi çalışıyordu elinde kağıtlar felan beni görür görmez heyecanlanıp kağıtları felan, düşürdü kız da bakıp güldü felan kızın yanında rahat hareket edince ben arkadaşı sandım. Kız bizi görüp gülüyordu felan hani sinirlenmiyordu hiç yakınlaşma da yoktu ayriyetten konuşmak için fırsat yaratıyordu pesimdeydi felan nedense birden bire bunlar sevgili çıktı
Hatasinin farkinda ne desin ki
Ben ona diyorum ki bana bir açıklama yap sen böyle böyle yapmadın mi insanlara güvenmem için bir açıklama yap ya hiç birine yazmıyor dedim gerçekten ilişkini bozmayacak sadece açıklama istiyorum
boş ver sil engelle gitsin daha da yazıp kendini küçük düşürme bence ona karşı
Baya içimi döktüm yazdım yazdım ona yazma sebebim insanlara güvenmek içindi en son tabi cevap vermedi hiçbirine bende dedim sen kötüsün kaç bakalım vicdanından nasıl kaçacaksın... Peki bir insana böyle bir şey yapmaya hakkı var mı
Kendini yetistirememis olgunlasmamis biri belliki boş ver senin ahını aldığı yeter ona
Yaşadığın kötü bu olay icinde sikma canını
Ya zaten ergen biriydi nasıl desem telefonla kiskandirmaya felan çalışıyordu beni çocuk çocuk hallerdeydi sence bu kız bana karşı ilgisini anlayıp çocuğu kendine ayarlamış olabilir mi çünkü kızın yanında bakışıyorduk kız ikimize bakıp gülüyordu... 🤷🏻♀️ Ve kızın arkasından soylenen şey şu o kız otlakçı biri bir ortama girer kimde menfaati varsa yapışır 🤷🏻♀️
Olabilir belki de kızın bu muhabbetten haberi bile olabilir sen takma kafana bu kadar boş ver
Zoruma gitti ama benden ne istediler sizce bu olayda kim haksız
Haklı haksız olayı degıl bu masum suclu olayı sen masumsun
Ben ona dedim ama ben haklıyım korkmuyorum sorgulama sebebim dedim insanlara güvenemiyorum ne hakkın var ki bana bunu yapmaya çocuk hiç cevap vermedi ben baya baya yazdım bence kendimi küçük dusurmedim çünkü ondan sadece açıklama istiyorum yaptıklarını yuzune vuruyorum
Cocuk yazmiyosa bence senda daha yazma sorma birsey birak o sana yazmaya özür dilemeye calissin engelle sil bitir gitsin yani eger senle dalga gectilerse senin mesaj atmalarin onlara malzeme vermek olur inan mesaj iceriginde ne dediginin bir onemi yok yani sahsi görüşüm o yüzden boş ver kimse senin babanin oglu degil
Sadece yüz yüzeyken özür diledi iki kere felan
Sen bilirsin ben yerinde olsam selam sabah vermem kelime dahi etmem yüzüne karsi bir dahada karsima cikmamasi muhattap olmamasi konusunda uyaririm onu
Sence çocuk ben mesaj atınca diyor mudur bu kızda peşimi birakmadi nerden bulastim felan
Umursadigini bile düşünmüyorum ben şahsen
İnsanlar böyle kötü yanı
Kimse babanin oglu degil kimseye ne inan ne guven heleki yasadigin olaydan sonra saf olma bu kadar
Efendi ağır başlı duruyordu nerden bileyim umursamıyorsa sizce neden yüz yüzeyken hep pesimdeydi? Ben arkadaşım dan kağıt istedim o gitti getirdi felan koşa koşa gidip getiriyor felan birde utançtan yüzüme bile bakamiyordu. Tabi tahminim kızdan ayrılmıştı
Senin yasadigin olayi ben yasamis olsam inan yüzüne bile bakmam aciklama da beklemem lafimi koyar gecerim bi donme etkilenmis senden iste hepsi o yani
Dönme etkilenmiş ne demek 😂 evet bundan sonra sizin dediğiniz gibi yapacam
Bi donem etkilenmis. hoslanmis yazmistim donme yazmisim. yanlislikla
Ha anladım evet böyleydi sonra kızla sevgili olduklarını gördüm ondan sonra yine peşimde koştu durdu tabi ben yüz vermedim en sonda içimi döktüm sen böyle böyle yaptın gibisinden.
boş ver engelle gitsin ya elini sallasan ellisi onal mı ugrascan
Haklısın ergen biriydi zaten mesela telefonla konuşur gibi yapıp kiskandiriyordu felan birde gelmiş 28 yaşına kpss çalışıyor daha atanamamis düzeni yok işi gücü yok
Iste o yüzden boş ver
Teşekkür ederim senin yazdıkların içimi ferahlattirdi
Ben teşekkür ederim ne zaman konusmak istersen burdayim
Yuhhhh
şöyle ki kızın yanında bana bakiyordu kızda görüyordu felan böyle bize bakıp gülüyordu. Ben bunu hiç tanımadan kızın yanında gulumseyerek selam verdi sürekli bakışıyorduk felan birde bu kızla tarih dersi çalışıyordu elinde kağıtlar felan beni görür görmez heyecanlanıp kağıtları felan, düşürdü kız da bakıp güldü felan kızın yanında rahat hareket edince ben arkadaşı sandım. Kız bizi görüp gülüyordu felan hani sinirlenmiyordu hiç yakınlaşma da yoktu ayriyetten konuşmak için fırsat yaratıyordu pesimdeydi felan nedense birden bire bunlar sevgili çıktı
Seni keklemisler
Kız olmadan çocuk kızın olmadığı ortamda da yapıyordu. Bu kız gurursuz mu peki, ve de benim söylememden sonra kızı sınıfa getirdi samimi hallere girdiler kız beni görünce hemen koluna girdi. Böyle güldüler felan hesap sordum bende diyor ben ona senin için arkadaşım dedim o yüzden gülüyordu ve sen bana açılınca kızla aramda problem çıktı felan pardonda kız hiç bir şey demiyordu bakışlarını bile görüyordu heyecanlanmalarini görüp ikimize bakıyordu
Sana yakıyoruz bugünde 😂
Yak valla şöyle ki kızın yanında bana bakiyordu kızda görüyordu felan böyle bize bakıp gülüyordu. Ben bunu hiç tanımadan kızın yanında gulumseyerek selam verdi sürekli bakışıyorduk felan birde bu kızla tarih dersi çalışıyordu elinde kağıtlar felan beni görür görmez heyecanlanıp kağıtları felan, düşürdü kız da bakıp güldü felan kızın yanında rahat hareket edince ben arkadaşı sandım. Kız bizi görüp gülüyordu felan hani sinirlenmiyordu hiç yakınlaşma da yoktu ayriyetten konuşmak için fırsat yaratıyordu pesimdeydi felan nedense birden bire bunlar sevgili çıktı.
Peki kız rahatsız olmuyor mu bunun seninle sevgili olmasından ne canım bir durum
Sevgili değildik flortlesiyorduk mesela kızın yanında bana bakıp heyecanlaniyor eli ayağına dolaşıyor beni görünce hemen gülümseyerek selam veriyor neyse sürekli bana bakiyor bakışıyoruz felan kız da ikimize bakıp olayı anlamis gibi gülüyordu ne olduysa bunlar sevgili oldular ben şundan supheneliyorum bu çocuk biraz canım bir şey acaba kız kıskanıp kendisine mi ayarladı bizim aramizdaki durumu anlayınca sonra bana kız gevşek gevşek sırıttı çünkü
Eee şeninde sevgilim değilmişki bence koz hızlı davranıp herifi kapmış sende kalmışsın ortada 😅
Öyle gözüküyor ama kız ortada yoktu çocuk bana ilgiliydi. Ve kız hakkında duyduğum şey de şu bir ortama girer kimde menfaati varsa yapışır otlakçı felan zaten artık bu kız terk mi etti bunu bilmiyorum ama ne olduysa, bu bin bir perişan halde, benim peşimde koşuyor çirpiniyor dikkat çekmek için ben nereye gitsem arkamda ben arkadaşımdan kağıt istiyorum kendisi gidip getiriyor felan.. o ara demek kız bundan ayrıldı şimdi de barıştılar galiba.
Sen takma hiç o zaman hayatına baksana dünyada bir omu var sana değer vermeyene sen hiç düşünme bile
Ya zoruma giden şey ben onları başta sevgili sandım kendisi arkadaşım diye gösteriyordu hangi sevgili kız arkadaşının yanında başka kıza heyecanlanır
Ne bileyim saçma bir durum la kafam allak bullak oldu senin yüzünden
Bende bu olaydan sonra kafam allak bullak oldu ama yuzume bile bakamiyordu utançtan
insanlık suçu
Ondan insnalara güvenmem için açıklama istedim kendimi yırttım ona bile yazmadi.. Bende kızın yanında rahat rahat hareket ediyordum nasıl beni bu konuma sokarsın dedim. ona dedim bu dünya boşuna yaratılmadı bir gün aynı konuma seni de sokarlar anlarsın yaptığın kötülüğü
Daha neler duyucaz
Şutla sende
Şerefsiz kısaca