Sevgilim sarma sar ben gelcem dedi tamam dedim ama ben sarma sarmayı bilmiyorum bimdeki sarmalar nasıl iyi mi

Sevgilim sarma sar ben gelcem dedi tamam dedim ama ben sarma sarmayı bilmiyorum bimdeki sarmalar nasıl iyi mi

Evet olur neden olmasın yemek yapması için evlenmiyorum zaten. istesem de ben de yemek yaparım ya da dışarıdan söylerim. beni sevmesi benim için yeterlidir. zaten bu bir gereklilik değildir ki. yani insanların yemek becerilerinden önce bakması gereken çok şey var insanlık gibi? kalp gibi sevgi saygı dürüstlük gibi bunlar olmadıktan sonra istediği yemeği yapsın fark etmez
O kadar zor değil. İnterneti açık tarifi iyice bir okuyun. Yaprağı alıp haslayacak yumusatacaksiniz. İçini o arada hatırlamanız gerek.
Sonra da standart zaten bir sarma tekniği var. İlle mükemmel olmak zorunda değil. Sarın gitsin. Sonra da pisireceksiniz. Hepsi bu kadar...
Yok yok öyle büyük farklar olmaz yapraklarda. Hemen hemen aynıdır hepsi.
Ne demek, korktuğunuz gibi olmadığını göreceksiniz sarıp bittiğinde.☘️
Hangi devirdeyiz, siz gelenekçi iseniz eğer, o da gelenekçi ise olmaz. Yok değil iseniz hani yapmak zorunda değilsiniz sırf istiyor diye. Yani kişiye göre değişir cevabım ve sizin nasıl biri olduğunuza göre
Aşçi bile olur
Cevap
19Cevap
Olur elbette sarma sarmak öğrenilir ama evlilik her insanın harcı değildir
Bimden ya da konserve olanını herhangi bir marketten sakın alma aşırı kötü ddjf
En azından ev yemekleri yapan bir yerden al alacaksan da yalana hiç gerek yok bence.
Zamanla öğrenilir sanki ne gerek var.
Olur ya neden olmasın ben biliyorum ama sarmayı sevmem kesin hiç yapmam bu yüzden 😃
Annesi yapsın istiyosa 😃 alıştırma sonra hep ister 😃
😱😱 o zaman kaç bence hiç bulaşma onun oğluna da 🫢
Allah yardımcın olsun bacım şeytanlarla uğraşmak zor olur
😌😌
Kimler kimler eş oluyor, sarma sarmayı bilmeyen kızdan mı eş olmayacak?😏
sarmayı bilmeyen kız
evde kalır :D
net
Deme yaa 😭
kandırma adamı
bilmiyom de
annesinin kulağına gitmemesi lazım bunun 😬
giderse gitsin :D
dürüst ol
Çok yordu beni dürüstlük bi ise yaramiyo
yalanlar en sonunda ortaya çıkar ama
Abla öğrenir ne olacak zamanla o kadar zor bir şey değil ki
Neden olmasın hiç yemek yapamayı bilmese bile bu bi engel değil Türk halkı evliliği yemek yapıp temizlik yapmaktan ibaret sandığı için böyle şeylerden anlamaz
YouTube videolarını izlesene yahu bilmemek ayıp değil ki kolaya kaçıyosun kalırsın evde demedi deme !
Niye olmasin yaaa😅 herkes herseyi bilmek zorunda mi? Cok seviyosa kendi ogrensin yapsin yeyin😅
Hemen bir kursa yazıl kimse duymasın bizde görmedik bir şey
Niye yalan söylüyorsun ya 😅😅 yapamam ama hazır alırım de ne bileyim 🤣
Gitsin
Dolma mi bunu değiştirecek?
Çok da gerekmez
Sarma sarmayı bilmeyen kızdan, sigara saran kıza kadar gördü bu gözler. Bilmiyorsa öğrenir, insan beyni öğrenime açık bir organ.
Belli olmaz. uzerine zeytinyağı limon sık hiç anlamaz bile. kopruyu geçene kadar zaten öğrenirsin de
Ben bile sarabiliyorum. Bayramda yamuk olanlar bana aitti. Biraz daha çalışırsam prof olurum. Bir zorlugu yok, her kız yapabilir bence☺️
benim cevabım şu olurdu senin hatun sarma saramıyor ne yapacağız şimdi sen sarıp bana mı getirsen acep 😀
1) Köprücük kemiği sağlam
2) sarma ve karnı yarık bilcek
3) küçük el ve ayaklar
Önemini öğrenmelisin
Şu hayatta sarma sarmaktan daha kolay ne var Allah aşkına
sadece sarma yemek için evlenen biri için eş olmaz ama başka türlü olur
Bu arada bimdeki sarmalar çokk kötüü buzlukta hazır sarılmış sarması olan eş dost varsa rica et
Olur sarma bilmiyor olabilir mis gibi mantı açıyordur belki 😉
Erkolar bir yumurta kırmayı bilmiyor, biz kızlarda sarma sarmayı bilmesin nedir yani jdjf
😀ben bilmiyorum öenemen yapalımmı birlikte de beraber birşeyler yapmak istediğini söyle daha iolur bence ortak mutfakta bişeyler yapın bence
Kaynanamızdan öğreniriz en kötü
Bimden alma sakın çok kötü bilmiyorum de daha iyi YouTube dan kısa sürede yapabilirsin dene bence zor bir şey değil
Aynı olmasina gerek yok sarılışına öğrensen yeter birde nasıl pişirilir içi nasıl hazırlanır ona bak
Rica ederim kolay gelsin şimdiden
Olur sonradan öğrensin.
Olr neden olmasin asko
Ver sipariş gelsin yaa takma kafana öğrenirsin😂😂
Alırsan son akşam yemeği olur 😂
Çok kötü çünkü
Hazır sarma satılıyordur.
Sen al yap tadını begenmez ise yemeğe çıkarsınıž.
Kesin oğlak burcu
Yemek yapmayan kızla olmaz net
Ohooo onları ben bile biliyorum ki bi de kadın olacaksın
Sarma yiyemeyince görürüm sevgisini beceriksiz :d
Gerçekler acıtır 😌
Sarmayı yapınca eş adayımı oluyor?
Aynen
Kanka sarma sarmakta inanki bir şey yok
Olmaz arkadaş ben biliyosam o da bilecek bea
Ben kalem gibi sararım 😊
Olmaaaaaz.
Olma mı olur tabi sarma makinası alarak