Arkadaşlar sözlüm annesi olmadığı için 3 yengesini herşeyimize karıştırıyor benim beğendiğimi onlar kullancak gibi seçiyorşar sözlüme dediğimde yani az uyar bak biz kullamıcaz gibi dediğimde onları bana kötüleme herkes kötü senmi iyisin gibi cümleler kuruyor bu kötülemek değil ki beğendiğim olmuyor sonra bana sen cocuksun diyor aramızda yaş farkı var diye hataları ört pas etmeye bunu yaş farkını kullanıp duruyor en son yaşıtını al ben sana kücük geliyorsam dedim sen düzelceksin diyor benlik bir şey yok herşeyime karısıyorlar yanımızda fikir versinelr evet ama onların seçtiği alınıyor onların dediği yere alışverişe gidiyoruz bizim tarafın sözü geçmiyor ve bu tür şeyleri görünce cocuk konusu açıldı hemen istiyor mus ben istemiyorum hazır değilim ve anlaşamıyoruz ayrışsak olan cocuğa olcak dedim ısrarla istiyor ne ayrılması diyip garantiye alıp gitmemi istemiyor kavga bitince bir şey yok gibi huzurumsun diyor ailesi onu kücük görmüş diğer kuzenini övmüşler sende efendi birisin dememişler aileni tanı işte dedim kendi bilip laf söyletmek istemiyor kendi anlatıp bçyle diye bana kızıyor sonra ben bu adama nasıl davranmalıyım bu ilişkide bu tür kavgalardan cok yoruldum bağırıyor birde yüksek ses tonuyla bende en son cvp vermiyorım kafam yoruluyor bağırmasına sonra al biz senle konuşamıyoruz diyor sen konusmuyorsun bağırıyorsun diyorum sonra özür dilerim kırdıysam diyor yok gibi davranıyor hemen bu adama nasıl davransam akıllanır?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yol yakınken vazgeçmek lazım. O evlilikten pek hayır gelmez gibi
Mesela oğlanın babası dediki evlenince her ay size beş milyar vercem yengelerin bşri şımartma bunları dedi çeyizdeki eşyalardan istiyorlar ama ben suclu oluyorum oğlan bazı şeyleri görmek istemiyor ve bağırarak susturmaya çalışıyor kafam yoruldu en son boş boş baktım gerşekten duraksıyor insan en sonda özür diliyor şimdi böyle olduguna bakma evlenince değişicek vs vs gibi şeyler her tartışma da uzak mı durcaksın bilmemne bu bir değik iki değil ve birileri dolduruyor seni ondan böylesindir diyor ya doldueöasına ne gerek var ben görüyorum gerçekleri aklı başında mesleği elimde olan biriyim yoruldum bağırıp gürültü sünden suclanmaktam
Evlenince aynı evde siz yaşayacaksınız. Yengelerini bu derece olaya katması senin fikirlerini önemsememesi doğru değil. Özür dilemek önemli değil de, hatalarını tekrarlamaması önemlidir. Şimdi böyle davranıyorsa evlenince daha kötü davranabilir. Belki şiddet bile uygular
O bana bağırarak yükssk ses tonuyla gelince yakın olmayınca da beni sucluyor hem yapsın desin hem yakım olayım istiyor tabiki özür dilemesi yeterli değil bir şey olmamıs gibi devam ediyoe hemen cocukmusum ben hatalar ört pas etmeler bul madem yaşıtını hem onu bırakıcan diye ödü kopuyoe hem yengelerin den vazgeçmiyor yengesine ilk gittim orada anladım aslında cünkü yengesi geçirmeye cıkmadı bizi kocası gecirdi neymis çamaşır seriyormus ogün benim doğum günümü yengeleriyle tanıstırarak kutladı ve kocası o gün videoda görmüş oğlan kalkıp alkış yapmamıs bunlar hep bana ilk gelene saygısızlık ve ben ilk gitmişim ıraya mutfsğa gitmemişim yanlarına benmişim saygısız zaten ywni gidiyorum gidiceğimizden haberim yık pat diye götürdü bir doğum günü şaşırdım beklemiyorum bu şekilde ordada saygısız ben oldum öyle onlar saygılı dedi hazırladılar onlarca şey sensin saygısız dedi bir kalkıp mutfağa gitmedin dedi ilk ya ilk şaşırmısım utangaclık çekingenclij var yeni tanımaya çalıştığım insanlar kalabalıklar gidemedim zamanla alışır insan insana ama olgunca karsılamadı beni sucladı herzamanki gibi
Anlattıkların çekilecek şeyler değil. Sözlün dediğin kişi bunları görüp anlayacak biri değil gibi gözüküyor. Evlenirsen seni boş stresli huzursuz bie hayat bekliyor gibi işin çok zor gözüküyor. Karşındaki insanlar hep seni suçlu görüyor.
Ya anlasada onlar böyle atmaya alışmışlar ben bunun facesine girince daha önce arşivlenmiş msjlar vardı sözlenmiş hatta kızın erkek kardeşi yüzükleri kesmiş ve ben bunu yani sevgilisi olsada sözlendiğini atıldıgını bilmiyoedum birsürü arşivde msjlarını gördüm ben göre göre onları çevirdi lafları yalanladı inkarladı olabilir insanın söz atılabilir ama yani diyebilirdi ki kaybetmemek için belki gidersin belki kabullenmezsin diye söylemedim onuda beceremedi yalanlamayı tercih etti ve cok saçma ilişkideyim ailemi kandırıp sevdirmiş düzeyde ailemde onu sevdikleri için olshn diye bakıyorlar benim yanımda olsalar cok kolay cıkardım işin içinden
Ailen sana inanmayıp ona mı inanıyor. Oğlanın hareketleri pek sağlıklı gözükmüyor.
Ailem e biraz iyi biri tek cocuk annesi yok tek baba var yaşam şartları hoş ve hatasız insan yok başka tanısan oda hatalı cıkıcak gibi sözler söylediler kötünün iyisi bu gibi dediler bozulsun istemiyorlar tek kaldım böyle en son dün gece kavga ettik teli kapadım kafa dinlemeye çat kapı evin önünde zile basarken gördüm geldi daha berbat kavga ettik atabada yine sonra özür dilemeler ama cok yoruldum kolay kolay gelikapatıcak kafa dinlicek bir insan değilimdir ilk oldu yapışım oda ondan korkup geldi sanırım gelse de iyileştirmek yerine daha beter kavga bağırma yaptı daha beter kafam şişti
Çok sağlıklı bir ilişki gibi görünmüyor. En güzel daha yol yakınken bitirmek. Evlendikten sonra daha kötü şeyler olacak gibi gözüküyor. Ailenin seni desteklememesi kötü olmuş. Sanki öyle birine muhtaç gibisin şeklinde davranmışlar
Aileminde evi var benimde çalışıp aldıgım evim var kirada ben ailemleyim hepimiz iş kurmus meslek eline almıs kişileriz muhtaçlık kesinlikle yok adamı resmen olsun istiyorlar onlara bir şey olmadan evlensin gibi tek kalmasın gibi düşüncelere sahipler ben tek kalsamda kendime yeticek biriyim
Bu sözlüm işe gitmemi istemiyor hemen cocukla işi bağlamak eve kapatmak istiyor ben mesela kızlarla msjlaşıyorum wpte ilerde görcem ben senin msjlaşmanı bakalım zamanın kalıcak mı yazmaya yok işte dün gece kaçtım kafs dinlemeye ilerde cok dinlicen kafanı merak etme vs bir ton laf keşkr ailem yanımda olsa da kolay sıyrılsam
Sırf evlensin diye ateşin içine atmanın anlamı yok. Yarın öbür gün daha çok üzüleceğin zaman ne olacak peki ya da pişman olduğun zaman
Allah yardımcın olsun. Böyle biriyle ömür geçireceğine tek yaşa daha iyi
Yaşım geçkin değil ailemide anlamıyorum ben tek kalsamda kendime bakıcak durumdayım adam bana böyle yapıp kavga edip telefonumu kontrol etmek istedi bende bile bile vermedim kızlarka özel msjlar var veremem aldatıyorsuna getirdi aldatsam yakarsın ne zaman ss istedin atmadım ya da gece 1 3 4 hic farketmeksizin beni arıyor kontrol ediyo biriylemi görüşüyorum napıyorum gece şu saate wpten cıkmışsın gibi sözler yöneltmeler dün gece de teli kapayınca şğphelendi sanırım ondan geldi ve bu tartısma arasında teli istedi vermedim aldatıyorsun gibiye geldi konu aldatsam beni gelince nerdr buldun sağda soldamı değil evde yorgundum günün yoğunluğuyla sende yordun dinlemek istedim dedim ss istesen attım dedim alsatsam yakalardın dedim bu şekilde bile bir nevi suclandım üstü kapalı tam bu şekilde demeden
Ohoooo anlattıkça neler çıkıyor. Senin acil böyle birinden uzaklaşman lazım. Güven bile yok sana karşı ileride çok büyük sıkıntılar yaşatır
Bende ayrılmak için konustum daha önce sen işte dalga geçtin onca şey yaptık ailemle oynadın benle oynadın diyip suclandım bu sefer de şimdi ailem yanımda olsa kolayca sıyrılcam oğlan bıraksın diye daha önce sözlendikten sorna sevişmeye başladık birbirimizi gördük artık hani soğusun diyr itmeye başladım onu sevişmek istediğinde kaç defalarca kendi bıraksın diye sırf ve her konuyu tribe çevirdim bile bile sorun yokken ben sorun yarattım ama adam gitmiyo gitmiyo yapıştı ben tek olmasm ailem olsa yanımda kurtulcam ben kapalı biriyim olcak şey değilde sırf kızsın bazı şeyde terslik olsun diye düğün gecesi ben acık olmak istiyorum da hayır dedi olamaz sın acık dedi adam ı kızdırmak kendimden uzaklaştırmak için neler neler hergğn sinir ettim yok yok adam bağlanmış ve işe gitmemi istemeyen hemen eve bağlamak isteyen biri yengeleri de katıyor ortaya ailemi kandırmam lazım başta bir şekilde yoksa eylülde düğün salonu tutuluk iki ayda nikaha var iki ay içinde ayrıldım ayrıldm yoksa bu vitaminsizle yecem naneyi
Tel şarjda diye bırakıyorum diyorum haber ediyorum 1 saat oldu mu adam msja ccp yok arıyor hemen geceleri beni denemeleri bitmiyor 3 4 hic farketmiyor uyuyup uyanıp beni arıyor gündüz çalıştığımı biliyor ki kendide işte bile bile her fırsatı ona ayırmamı her şeyi dka dka haber etmemi istiyor cok bunaltıcı ilişki
Allah yardımcın olsun. Böyle birinden kolay kolay kurtulamazsın gibi gözüküyor. Anlattıkların hep sıkıntılı şeyler. Evlenince seni çok zor bir hayat bekliyor
Yok zaten hep bitme noktasına geldim kendi açımdan adam hep kavga bitimi ayrılcammı sandın sen daha cok beklersin evlenmeye niyetin yok zaten biliyorum diyor e yok yani varda senle yok diyorum pata pat söylüyorum aldırmıtor hiçtr herşeyi yaptım her şekilde ittim ama hepsini hice saydı cok aşırı zor
Çok kötü durum
sozlunle konus karismasinlar
Konuştum ama bana onları kötüleme dedi kötülemek değilki bu benim beğendiğim olmuyor sen onları uyar dedim sadece yoksa problem olucak dedim ıda beni cocuk gibisin diye sucladı ve artı babası her ay evlenince beş milyar vericem dedi yengelerin biri bunları şımartma dedi çeyizden istiyorlar yengeleri oğlanın çeyizine göz dikmişler buda bağırıp yüksek sesle susturmaya çalışıyor ve ben kavgayı sevmeyen biriyim yetişilmiyor laf anlamıyor sustum en sonda baktım anlayan yok sonra konuşamıyoruz biz senle diyor bağırıyorsun sen konusmuyorsun ki her kötü yengem ler tek sen iyisin dedi bana kötğ demedim karısmasınlsr fikir versinler yeter dedim bu durumlara geldik annesi yok başında herkes anne kesiliyor başına
isin zor valla