Arkadaşlar sözlümle?

Arkadaşlar sözlüm annesi olmadığı için 3 yengesini herşeyimize karıştırıyor benim beğendiğimi onlar kullancak gibi seçiyorşar sözlüme dediğimde yani az uyar bak biz kullamıcaz gibi dediğimde onları bana kötüleme herkes kötü senmi iyisin gibi cümleler kuruyor bu kötülemek değil ki beğendiğim olmuyor sonra bana sen cocuksun diyor aramızda yaş farkı var diye hataları ört pas etmeye bunu yaş farkını kullanıp duruyor en son yaşıtını al ben sana kücük geliyorsam dedim sen düzelceksin diyor benlik bir şey yok herşeyime karısıyorlar yanımızda fikir versinelr evet ama onların seçtiği alınıyor onların dediği yere alışverişe gidiyoruz bizim tarafın sözü geçmiyor ve bu tür şeyleri görünce cocuk konusu açıldı hemen istiyor mus ben istemiyorum hazır değilim ve anlaşamıyoruz ayrışsak olan cocuğa olcak dedim ısrarla istiyor ne ayrılması diyip garantiye alıp gitmemi istemiyor kavga bitince bir şey yok gibi huzurumsun diyor ailesi onu kücük görmüş diğer kuzenini övmüşler sende efendi birisin dememişler aileni tanı işte dedim kendi bilip laf söyletmek istemiyor kendi anlatıp bçyle diye bana kızıyor sonra ben bu adama nasıl davranmalıyım bu ilişkide bu tür kavgalardan cok yoruldum bağırıyor birde yüksek ses tonuyla bende en son cvp vermiyorım kafam yoruluyor bağırmasına sonra al biz senle konuşamıyoruz diyor sen konusmuyorsun bağırıyorsun diyorum sonra özür dilerim kırdıysam diyor yok gibi davranıyor hemen bu adama nasıl davransam akıllanır?
Arkadaşlar sözlümle?