Ortalama güzellikte klasik bir turk kızıyım hayatımda hiç erkek arkadasım olmadı 26 yaşımdayım sizce erkekler beni neden tercih etmiyor güçlü kadın onlara itici mi geliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYa paranın önemi yok ki yani erkek için paranı bir önemi yok yani istersen bir trilyon kazan yani erkek için para nedir kullanımlık metadır sizin için para önemli Bak yemin ederim Ha şimdi bazı erkekler Bazı kadınlar gerçekten paraya tapıyor ayrı bir konu ama paranın önemi bizde yok yani biz paranı önem versek gidip e******* para yemeyiz yani hayat kadınına para vermeyiz yani öyle düşün Anlatabildim mi Yani paranın önemi sadece sizde var para size refah getireceğini düşünüyorsunuz kadınlar olarak düşünüyorsunuz bunu ama getirmiyor maalesef depremini düşün bak hani sana karşı anti tez üretmek için uğraşmıyorum Kadın diyor ki YouTube'da YouTube'da Ben diyor 100.000 dolar verdim ev satın aldım çocuğuma mezar satın almışım diyor bak paraya yüz bin dolar Yani sen şu an bana 100.000 dolar versene bir Yani senin trilyonların olsa ne yazar yani anlıyor musun? Ya düşün Allah başa vermesin kötülük Yani sen bana şu an yüz bin dolarını kaptırdın tamam mı? Yani ben senin 100.000 dolar para aldım ama haram olarak Sen şöyle bir şey der miydin sen bu adam benim 100.000 dolarımı aldı ama Canıma geleceğini malıma Gelesin Ben bunu diyorum mesela ben çoğu iş yerine gittim çalıştım paramı alamadım Hani hem öksüm hem Yetim Ben bazen senin Çoluğun çocuğun canından hadi eyvallah dedim çıktım geldim ben kalkıyorum ya 3.000 TL kaldı 5.000 lira kaldı bir zamanlar 1000 lira kaldı yani bir şey yapamıyorsun Ama çok şükür ben yine kazandım elhamdülillahi rabbil alemin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öyle bakma bu olaya. Bu durum çok yönlüdür. Mesela Burcun ne. Burcun oğlak ise Oğlak kadınları biraz yönetici karakterdedir. Ne istediğini bilir ki bende oğlağım oradan biliyorum. Akrep veya yengeçsen çok kıskanç olabiliyorlar dolayısıyla bu durumda etkili. Terazi isen bu durum çok çok farklı yerlere götürebilir. Ha Burçla amel edilmez. Ama bazı insanlarda çok baskındır ve bunu fark edersen buna göre yönelirsin. Başka bir sebebi ise gelirin dolayısıyla belki biraz geri çekiyor olabilir erkekler kendini. Ha tanımadan bilinmez elbette ama ilk intiba ve ön bilgiler uzak tutuyor olabilir. Başka bir nokta ise çok net bir karakterin olabilir ve bazı kadınlar dışarıdan çok sert gözükür. Ayrıca ilişkide laylaylom sevmeyebilir. Böyle bir intiba bıraktıysan bu kişileri de elersin. Güçlü kadın figürü bence önemli. ne istediğini bilen kadın iki tarafı da mutlu eder. Belki de sizin tahminlerinizin dışında faktörlerde vardır. Bunu sizi tanıyan birilerine sordunuz mu? Dışarıdan nasıl gözüküyorsunuz.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki öyle bunu söyler dile getirirsen adam şunu düşünür ben bu kıza yetemem bu kız bu maaşa gider pahalı şeyler alır. Yarin çok şey bekler bende bunun altında ezilirim diye düşünür. Sen maaşından bahsetme normal davran bilmesinler bunu o ya da hiçbir zaman bu kadar maaş alıyorsun diye egon yüksek olmasın mütevazı ol. Neden gelmesinler sevmesinler. Ama tabi bilemem maaşın dışında çok havalı ve soğuk görünüyorsan erkekler tabi ki uzak durur. Birazcik dışarıdan kendine bak ya da arkadaşlarına sor dsaridan nasıl görünüyorum karakter olarak bir sor. Hatan varsa düzelt.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMaaşın yüzünden senden uzak durduklarını düşünüyorsan demek ki etrafındaki kişiler arkadaşların senin maaşının ne kadar olduğunu biliyor yani bunu sürekli dile getiriyorsun Belki de sen sürekli para muhabbetinin fazla olmasından dolayı uzak durmayı tercih ediyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılPara muhabbetim hiç olmaz ama üstüm basım arabam hep marka
- +1 yıl
işte bu da erkeklere "bu kız bana bakmaz, ben bu kıza bişi veremem, beğenmez" düşüncesini oluşturuyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
99Cevap
+1 yılEkonomik açıdan yanında ezilecegimiz kızdan uzak durmak en iyisidir. Çünkü muhtemelen onun sahip olduklarına onun hayat standartına erisemeyeyiz. Misal bizim asla gitmeyeceğimiz fiyat aralığına sahip bir cafeye o gidebiliyordur bu onu ekonomik açıdan etkilemez ama biz gidersek 15 günlük harçlığa mal olur.
Benim gideceğim yerlerde onun klasını sarsar. Benim hayatta alamacagim şeyleri o gayet rahat satın alabilir. Benim cebimde buluşmada 500₺ ya da 1000₺ vardır onun cebindeki nakit harçlık benim 1 aylık kazancımdır.
Örnekleri çoğaltmak mümkün.
Yanında ezilecegim kesin olan biriyle neden çıkayım ki
00 Yorumla
+1 yılNeee 40 bin mi 😁
Al beni Allahunu sövdüğüm Al beni Al Al 🤣
Şaka yapıyorum ama bilmiyorum neden öyle düşündüklerini bence bu ekonomik ortamda yaşamak için ideal bir eş adayısın bir de yaptığın iş ile alakalı bir durum olabilir 40 bin lira maaşla ne iş yapıyorsun ki?12 Yorumla
Soran+1 yılİnşaat sektörü
- +1 yıl
Anladım Allah bereket versin inşallah ama bak derin bir acıyla uyarı binaları sağlam yap gözünü seveyim ben Kahramanmaraştayım ve büyük bir deprem yaşadık o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum artık sen de birilerinin canın yanmasına sebep olma
+1 yılGenellikle erkekler kendinden üst seviye kadınlardan çekinir.. Bu bana bakmaz ya da eğer gelir durumunu biliyorsa aşağı kalmak istemez bunlardan dolayı olabilir.. Ya da davranış şeklinden dolayi da uzak durabilirler seni havali, kendini beğenmiş biri olarak gorebilirler...
00 Yorumla
+1 yılmaaşını bilseler kesin tercih ederledi:)
yani birisi. çıkar muhakkak aslın da :)
güçlü kadın olmak iyi para kazanıyor olmak anlamına gelmemeli bence00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır. Muhabbetin falan kötüdür büyük ihtimalle ve ortalama bir Türk kızıysan zaten çirkinsindir. Ben senin 3/4 katın kazanıp üstüne pek çok malvarlığına sahibim ama ortalamadan daha çekici ve seksi bir kadınım; kimse gelirim var diye benden korkmuyor. Alt tabakalar zaten yaklaşmıyor üst tabakalar da dengim bu diye yaklaşmaktan geri kalmıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani 40 bin standart sayılır. Asgari ücretle çalışanları geçin. Sanayide vasıfsız elemanlar anadoluda 13-15 alıyor. Tesisatçı, boyacı, elektrikçi filan bunların bir eve gidişi 500tl Aylık en az 30 bin kazanıyorlardır. Daha geçen arkadışım borç harç dükkan açtı ilk aydan kazancı 20 bindi. Siz düşünün. Bu ücreti kazanan çok kişi var. Ücretle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki 30-35 bin de kazansa normal olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelirin dogru ise şimdi senin burnun baya havadadır. Ee hava da olunca bunu sağındaki solundaki veya sana takilmak isteyen kişi ve kişiler olunca bu yapıni görüp uzaklasiyorlardir. Sende acaba bunlar param icinmi benimle olmak istiyor olabilirler diye temkinli durunca bu sefer kalıyorsun ortada
Hatasız, kusursuz, yanlissiz insan yoktur biri hariç00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki de 40 bin TL gelirinin olması ve çok güçlü olduğunu düşünmendendir. Yani bilmiyorum hiç aklına geldi mi ama karakterinden dolayı olabilir. Yoksa orta güzellikte klasik bir kızı tercih ederler yani, çoğu kişi için gelirinin olması da avantajdır ve çoğu rakama bakmaz. Ancak bu düşüncede olan bir kız, ola ki birisi ilgilense onu hemen olmasa da bir süre sonra veya herhangi bir anlaşmazlıkta büyük ihtimal ezikler. Yani iyi ki bakan olmamış...
00 Yorumla
+1 yılOnlara kendilerine güvenmeleri için fırsatlar ve olanaklar sağlamaya çalış. Bu şekilde netice almaya başlarsın. Ama dikkat et, ne istediğini de bil yani. Sonra pişman olma. Tamam mı prenses?
🌹01 Yorumla
Soran+1 yılTamam aşkım
Gizli Üye(18-24)+1 yılCanım tanışır tanışmaz maaşım 40 bin lira demiyorsun herhalde başka bir sebebi vardır belki. Yok eğer tanışır tanışmaz maaşım 40 bin diyorsan da güçlü bir kadın olduğun için değil görgüsüz bir kadın olduğun için uzak duruyorlsr
23 Yorumla
Soran+1 yılYok demiyorum anlaşılıyor
Cevap sahibi+1 yılYa nasıl anlaşılıyor ben onu çözemedim tanıştığım kimsenin maaşını gözüne bakarak anlamadım şimdiye kadar
Cevap sahibi+1 yılBu arada cadaloz senmisin
+1 yıleşinden çok kazanan kadınların eşlerini bırakma eğilimi var. sende olmayabilir ama ben daha iyilerine layığım algısı oluşuyor ve terkedilme durumunu riske atmak istemiyorlar ya da en azından ben öyleyim
00 YorumlaHiç alakası yok güzel para kazanan kadın daha çok sevilir , fakat kadın dik başlı dediğim dedik olur sevgilisini veya kocasını iplemezse bunun gelirle alakası yok o tür kişiler genelde yanlız kalır
02 Yorumla
Soran+1 yılYok soft karakterli bi kadinim hiç öyle değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİçgüdüsel olarak erkek her anlamda güçlü olmayı istemektedir ancak 40.000 TL aslında 2.000 EURO dahi yapmamaktadır yani bir bakıma bana göre asgari ücretin altında maaş almaktasınız
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama yaşadığım çevreye göre yüksek
- +1 yıl
Çevreyi değiştirebilirsin
Soran+1 yılÇevre nasıl yapılır
- +1 yıl
Arkadaşlar edinerek
- Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılÜlkemizde maalesef söylediğin durum terse döndü ama şu var güçlü erkekler güçlü kadınları severler etrafında ki insanlar bu tanımlamaya uymayabilir
00 Yorumla Tarihin ilk dönemlerden beri erkekler avlayıcı , toplayıcı olmuşlar eslerine bakma koruma güdüsü ile kadına kendini kanıtlamaya çalışmıştır. Bu ataerkil davranış devam eder erkek kendini kadına ksnitlamak ister en basitinden kadın, erkeğe Bir kavanozu actirsa bile erkeğin yardımcı olması cok hoşuna gider.. bu yüzden senin maddi durumun büyük etken
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSen nerde yaşan?
Önce çevre edinmek gerekir sosyal olman gerekir çok kazanıyor olabilirsin ama harcamasınida bilmen gerekir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHarcamayida bilirim
- +1 yıl
Nerde yaşan
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOysa ki ne güzel bir deyim
"davul bile dengi dengine"
Senin tuzun kuru ama, dar gelirli biri ile evlendiğini hayal et ve ona göre karar ver, çok geçmeden boşanma kararı alırsınız❗00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Alakası yok ama sanırım üst perdeden bakıyor görüntüsünü veriyorsun... Yoksa kim napsin senin gelirini üç aşağı beş yukarı bir şekilde insanlar geçinip gidiyor yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. 40 k maaş alman önemli değil büyük ihtimal giyim kuşamdandır. Gerçi senin amaç daha çok maaş bildirgesi gibi geldi ama neyse lkvkkh
01 Yorumla
Soran+1 yılGiyimim zırh gibi
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Güçlü kadın hep korkulur. ama bence güçlü kadın akıllı ve düşünceli nazik güzel olur. dediğin olabilir 💸💸
02 Yorumla
Soran+1 yılBelkidr
+1 yılBenim de öyle bi’ gelirim var fakat çoğu erkek, kendi gelirinin üstünde kazanan bi’ kadın tarafından ezilmek istemiyor sanırım..
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkidr
Senin tercihlerin farklı, seni tercih edenler farklı, armudun sapı üzümün çöpü diyerekten ayrı kulvarlarda koşuyorsun, tabii karşına çıkmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılher gelen senin 40 bin tl kazandığını nereden bilecek?
bence güzel değilsindir o yüzden gelmiyordur kimse00 Yorumla
+1 yılBöyle düşünmen tuhafmış, normalde sorunun peşimden ayrılmıyorlar diye bitmesi gerekiyor. Bi’ sorun var bi’ yerde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılHe, korkarlar genelde zenginli karıdan. Kontrol edemeyiz diye düşünüyorlar galiba.
02 Yorumla
Soran+1 yılBelkidr
- +1 yıl
Öyle öyle...
güçlü olmak korkutmaz, ama egoluysan ondan kaçıyorlardır
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç egom yok
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Alakası yok şahsen güçlü kadın bana daha çekici gelir. Ayrıca gücü parayla ölçmeyelim lütfen. Belki de başka şeylerde eksiklikler vardır.
00 Yorumla
+1 yılevet o yüzden. sen 10 bin kazanan bir erkekle sevgili olur muydun mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılHayur
- +1 yıl
tamam erkeklerin %80i 15 20 bin bile kazanıyordur çok güzel de değilsen çok kazanan tipi iyi erkek sana bakmaz muhtemelen o yüzden yalnız kalacaksın
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman diyorum, Türk erkeği kendinden daha zeki, daha becerikli ve daha çok maaş alan kadını sevmez.
Sadece istisnalar aşıyor bunu.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Biri çıkıp geliyormuş. Artık evinin kadını olacaksın maaşını ben öderim diyormuş.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle bi dunya
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılkim senin ne kadar aldigini nereden bilsin. ayrica cok kazanmiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılArabam cok lüks anlasiliyor
+1 yılSen nerelerdeydin gözüm hep yollarda kaldı meğer sen buradaymışsın eğer kabul edersen iç güveysinden halliceyim demiyeceğim bir daha 😂
00 Yorumla
+1 yılKardeş belki de bu düşünceni yansıttığın için gelmiyorlardir. Bir çok sebebi olabilir. Kariyerine odaklan takılma.
00 Yorumla
+1 yılen sevdiğim kadın tipi benim için çok kazanması hiç sorun değil
00 Yorumla
+1 yılGüzel olmadığın içindir veya çok soğuk biri de olabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılMaaş dan haberleri var mı idi çevrendekilerin sjsjsjs
00 Yorumla
+1 yılBuna bağlı olarak nasıl bir kriterin var merak ettim doğrusu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Benim tercihim kalbi güzel vicdanlı ahlaklıdan yana...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı. meslek ne bacım :) 12 bın ver özel sekreter tut sende manıta gıbı gezdır yanında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen tercih ederim güçlü kadın her zaman iyidir ne istediğini bilir
00 Yorumla
+1 yılGörüşe biliriz , belki anlaşırız , ve parayla alakalı değil , ama etkisi var uzun konular ya
00 YorumlaHemen evlenebilirz içgüveysi gelirim yemek yaparım temizlik yaparım sksmsksmsms
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendi hayatınla alakalı meseleyi çözmek için düşünmedin mi? Bir bak ne açıdan senden kaçıyorlar? Ben şayet para kazancını ve parayla diyaloğuna bakardım. Sonra yaklaşırdım.
00 YorumlaSüpersin 👍
Kendine göre birini bulmalısın.
Acele etme00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de fazla kırıcı ego gibi haller görüyorlardır
00 Yorumla
+1 yılParanın oldugunu kimseye söyleme. Seni seven güzelliginle sevsin. Ve taliplerini degerlendir. Biri seni ister illaki kısmet bu işler ya da sen teklif ediceksin begendigine
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kendini senin yanında ezik hissedip vazgeçen de olur bunu kafaya takmayıp devam eden de. Bakış açısı
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç gelen yok ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendimden daha iyi olan birisi için layık olmadığımı düşündüğüm olmuştu ama bunu ona söyleyince yanlış anlamıştı bahanemmiş gibi.
00 YorumlaZamanında tam tersini ben yaşadım gelirim ortalama aynı bantta ilerlerken yüzüme bakmayan kızlar sürekli yazmaya başlamıştı günümüz insanları birbirini cash para olarak görüyor oldukça üzücü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden az alıyorum şu an
O yüzden tanışmaya çekinirdm:)
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNormal arkadaş oluruz ama 😀nerde yaşıyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yıl40.000 çok değilki ablam atandı 32.000 alıyor. Ben daha şimdiden çok alıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİtici değil başarılı olman çok güzel ama biz fakiriz eziliriz senin yanında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsgari ücret aliyorum. Seninle kafamız uyuşsa dahi hayatlarımız nasil birleşebilirki?
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSorunun cevabı bence burada..
Çok iyi anlaşsak dahi hayatında madde ve meta kavramından soyutlanıp minimal, meta odagindan uzak mutluluğu birliktelik ve paranın getirdikleri haricinde yaşayabildcek misin?
Ki çevre faktöru. 40 bin kazandigin iş arkadaşların sevgilini sordugunda asgari ucretli diyebilecek misin?
Yargilamak icin sormadim bunlari, sadece merak...
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yoom. Güçlü kadın tercih ederim ki bana haz ve mutluluk ve gurur versina.. Senin kısmet böyleymiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen gel ya ben seni baş tacı yaparım 🤭 yeterki güçlü biri ol daima
00 Yorumla
+1 yılMaaş için tercih eden erkeğin erkekligine tüküreyim. Onur gurur lazım erkeklige.. sende kendine haksızlık etme illa bulunur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Ya biri ciksa ben sana bakarim sen calisma dese onun icin ne dusunurdun
03 Yorumla
Soran+1 yılAynı geliri verecekse tereddütsüz kabul ederdim
+1 yılNe alakasi var ben kabul ederim ki benim gelirim ondan daha fazla
03 Yorumla- +1 yıl
O konuda sende yanliz degilsin benimde hic kiz arkadasim olmadı
Soran+1 yılNeden olmadı
- +1 yıl
Bilmiyorum yakisli boylu posluyumda ama genele olarak kendimi esime sakladim
Ben para istemiyorum fakirim ama bu durumu sorun etmem sen hava atmazsan çok güzel bir ilişki olur
00 YorumlaEv hediyesi tarzı şeyler almana gerek yok normal bi tatlı gibi bişey alsan yeterli olur
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aylık 40 bin TL nin üzerinde gelirim olması sebebiyle mi erkekler beni tercih etmiyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler