Lütfen bana yardım edin.
Tam 2,5 ay sonra engelli kaldırmış..
Instagram ve Facebook engeliydim.
Ne yapmaya çalışıyor ve beklentisi nedir? Benimle ilişkisini bitiren O (bir yalana beni sattı)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lütfen bana yardım edin.
Tam 2,5 ay sonra engelli kaldırmış..
Instagram ve Facebook engeliydim.
Ne yapmaya çalışıyor ve beklentisi nedir? Benimle ilişkisini bitiren O (bir yalana beni sattı)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
1. Seni cepte tutmak istiyor olup hayatında yine başka biri olabilir
2. yani bu tip insanlar en iyisini bulamadığı için geriye dönüp bari iyisi ile takılayım diyorlar bana kalırsa muhattap bile olma sen kendine en iyilerini ara 😎
Yaşandı ve onaylandı
Cevabın için teşekkür ederim.
Rica ederim umarım yazdıklarım sana yardımcı olmuştur
Evet hemde çok. Aklım karsikti, ne yaptığını anlamaya çalışıyorum. Bir erkeğin ve bir kadının nasıl düşündükleri çok farklı. Senin bana verdiğin düşünce biçimi azda olsa aklımı biraz aydınlattı
Bir sonraki hamlesi sizce ne olabilir?
Önceden tahmin edersem.. ovakit ona nasıl bir tavır vercegim bileyim:)
Sen şöyle bi hamle yapabilirsin ilk önce gözüne bi gözük ben buralardayım de sonra hiç karşınıza çıkmamış gibi yok ol yani bu durum da sen gelince bi meraklanacak ve aynı şekilde sen yokken de bi meraklanıcak bu şekilde git gel yaparsan kafası karışır ve kedinin eline fare geçmiş olur 😎😉
Ya da adil yıldırımın videolarını izleyebilirsin ilişkiler halkında taktik ve bilgi veriyor
Teşekkür. Beni çok merak eden gelir bulur beni diyorum. Sonuçta engelleyen o, ve sonra U dönüşü yapan ve engelli kaldıran yine O. Ben ona karşı halen hiç bir tepki ortaya koymadım... sanır ile bekliyorum.
Nerdeyse bütün videolarına bakım:)
Çok iyi:)
O znm adil yıldırımdan devam 😂😂
Aynen. No Contact.
At gibi giden, it gibi gelir
Tam senin dediğini diyecektim 😂😂
Haha... kalp kalbe karşı derler.
Bilmem 😂
Beni eski sevgilimin bir yalanına sattı.
Ec sevgilim ilişkimizi bozmak için... sevgilime yalan söyledi (senin erkeğin seni benim ile altatiyor) ve sevgilim bu yalana inandı ve gitti. Elden bir şey gelmez dedim. Hiç bir tepki vermedim ve ustlenmedin. Gidene kal denilmez, kalana ise git demilmez
Eğer ki bi ilişki de güven yoksa bu ilişki zaten hiç olmamıştır
Şahsen benim başıma böyle bi mesaj gelse nedir ne değildir diye karşı tarafa sorarım kurcalarım He iş eğer dendiği gibiyse muhattapı keserim ama iş o şekilde değilse o kızı alır karşıma konuşurum gerekli şekilde
Bende ona aynısı söyledim.
Istersen çek git... benim bir yalana satanı bende istemem. Bana iftirayı kabul etmemi istiyorsun. Keskem yapmış olsamda bu yalan gerçek olsa dedim ona. Ama iftira ve bilerek yapılmış bir kötülük bize. Ne yazıki sen bunu göremiyorsun.. gördüğünde ise... iş işten geçmiş olacak
Ve çekip gittim
Ağa be bence bi ilişki böyle harcanmamalı ay şu an bi duygusallaştım
Ne diyelim her şeyin hayırlısı olsun ya
Bende öyle dedim ona.
Allah beni koruyor dedim. Gün gelecek belkide olmadı diye Allah'a dua edeceğim.
Aramızı bozan Ex hiç bir tepki vermedim. Allah büyük dedim... ona havale ettim. Laikini bulur zamanla
Hiç bir insan yaşattığını yaşamadan ölmez
Aynen bende öyle diyorum
İnsanlar yaparken düşünmüyor ki nasıl olsa benim başıma gelmez deyip her istediklerini yapabileceğini sanıyor mesela bi konu da arkadaşını kınıyor ama senin başına gelmeyeceği ne malum insanlar artık bilinçsizliğe gidiyor çok üzücü
Başa gelen çekilir. Giden gider kalan kalır.
Hepsi bu.
Iyiler iyilik yapmaya devam edecek... kötüler ise en iyi bilkmdiklerini..
Vayy söze bayıldım
Kötüler için yine haklı bir söz
Dogru söze ne gerek var:)
Hahahahaha bence de