Bunun adımını bir defa atarsın, baktın ışık yok, sen yoluna ben yoluma dersin yürür gidersin. Bende bunu anlamıyorum. Çifte şans deniyor kısacası, madem güzellikle olmuyor, bunun kalbini kırayım da belki bu kırgınlıkla kafası karışır da döner stratejisi.
Bence haklı çocuk ya, burada çoğu kız kendini viktorya secrette manken sanıyor , ne var konuşsan ölecen mi herkes buraya sohbet muhabbete geliyor, her şey senin istediğin gibi olamaz demi ayak uyduracaksın biraz
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayir biz zaten normal konuşuyorduk arkadaşlıktan öte diyince istemedim
Yalnız ben güldüm yazışmaları okurken, tam komedi bu erkekler. Abazalıktan mı böyle yapıyorlar nedir anlamıyorum, azıcık saygın olsun karşındakinin kararına.
Jxjwjxjw erkekler böyle hepsi değil ama geneli ya. Salla o yüzden ayrılınca çirkinleşirler baştan kabul etmezsin yine aynısı. Yani aslında çirkinleşirtikleri falan yok zaten doğuştan böyleler. Sadece gerçek yüzlerini gösteriyorlar ondan bebişim aman be
Sen yine iyi baştan gördün ben 4 ay sonra farketmistim. Büyük hayal kırıklığı olmuştu jxjwjxjw bir de küfürler tehditler falan kendini koru bunlardan Ebu cehil çoğu hxusbxj
Aşağılık kompleksi var insanların. Bunu bende yaşadım çoğu kez maalesef iyi bir şekilde istemediğini ifade etmene rağmen anlamaz bir anda ebu cehile dönüşürler garip.