AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Soğutma çabasına girme kırmadan da mümkün olmayabilir muhakkak kırılacaktir istemiyorsan istemiyorum deyip net ol
Bak şimdi bende biliyom bunu yapmayı ama olmuyo benim mesela önceki ilişkim de buna benzerdi öyle bişey oldu ki sanki umudu kırılan yarı yolda bırakılan benmişim gibi ben aşk acısı çektim nasıl olduğuna hala şaşırıyorum
Eee buradaki amacımız senin kirilmamam mi yoksa karşı kırılmasın mi?
Karşı taraf kırılmasın
Yani sonuç olarak bir taraf istenmediği için kırılacak her halükarda
Yaa başkası kırılmasında ben kırılsamda sorun değil
Sjgesubshsbsh obaa sert kaya ya carpmissin ayrilsan da birakmaz
Yaa abi onun için diyom ya soğitiyim bundan şimdi ayrılmaya kalksam sonumu düşünemiyorum çareyi soğutmakta buldum Allah rızası için bi yardım evlencez diyo bide ben bunla evlensem benim küllerimi bile bulamazsınız
Sjshsjsh ya iğrenç şeyler solicem ama şey yap böyle onunla sadece parası için birlikte olduğunu falan hisset dicem de parası da yoktr a. w djbdhdbd
Abi bişey diyim mi senden benden zengin bide önceki konuşmalarda parası için olmadığımı belli etmiştim şimdi tabiri caizse öpsen inanmaz
Tek çare aldatmak ciksss hdbdhdbd
Ben onu değil de bu beni aldatsa daha iyi olur bence hem ben aldatamam olmaz yapamam
Jsgshsvshshsb ya knk git kankalarindan birine yalvar şuna mesaj atsın konuşsun ilerletsin sonra sen suçüstü yap bitsin
Tek sorun ne biliyon mu zerre bi arkadaşımın olmaması cldlxşşz
Fake kurarsın kurdurtursun o essek inanır
Güzel fikir sağoll şimdi kuriyim hesabi iki saatte takipçi kasiyim yer mi ki lan acaba
Fotonun iyi olması lazım ve takipçi takip ettiğin sayı falan 2 saatlik iş değil birkaç gün
Ailem müsade etmiyor de Ya da hareketlerinden soguduğunu bu ilişki istemediğini söyle
Gülüm ailemde dolandırıcı var dedim tacizci var dedim gerçek ama var yani evlenmek istiyo bide benle ya sülaleye gelcen sen ailem kızıyo dersem sence bırakır mı
O zaman tek çıkar yolu başka birine aşık oldum ya da senden sogudum falan de istemediğini söyle açık açık
Olmaz işte o dediğin yoksa bende biliyom
Soğutmana gerek yok. İstemiyorum demen yeterli olmalı bence böyle bir sürece girip kendini de yormana gerek yok
Aşkım bak anlamıyon ümit verdim ben buna önceden önceki ilşkimde buna benzerdi sonu çok kötü oldu o yüzden diyom yoksa bende biliyom
Takıntı haline getirmesinden mi korkuyorsun?
Yaa öylede olabilir şimdi yani beklerim ondan bide yani üzülmesin istiyom
Hadi ya kızlar erkeklerin duygularını önemsiyor muydu cidden? Aman boş ver takıntı yapmıcaksa ayrıl gitsin yok takıntı yapıcaksa da bir iki geç cevap ver tersle hatta dalga da geçebilirsin bence soğur
Her kız aynı değil yalnız önce bi bunu kavra hem takıntı yapar bence yapmasa bile önceden umut verdim o bu dediğin şeylerle asla soğumaz
Açık açık söyle bence
Ümit verdim önceki ilişkimde buna benzerdi sonu kötü bitti aynısı olsun istemiyom çareyi kendimden soğutmakla buldum
Dağ ayısiysa düşunme bence kir gitsin.
Öyle de ha deyince olmuyo soğutsam kendimden kendisi zaten gider
Umursamican yazmican. bulcan birini bakcan hayatina ayısız.😂
Döşddşmdödş öyle de ben şundan kendimi bi soğutsam
Izmrdeysen yardimci olayim.
Yok bee hem aldatma falan yapamam şimdi bunu bi kadınla bassam daha iyi olur
Olmuyorsa olmuyordur yapacak bir şey yok.
Nasıl dağ ayısı
Bak şimdi benim kabin memuru olmak gibi bi hayalim var yok çok erkek vardır orada sana bakarlar diye sen çalışma ben bakarım snaa diyo diretiyo bide, ingilizce çalışıyorum ondan dolayı İngiliz arkadaş yaptım haliyle erkek de var konuşma diyo ya çalışıypm çalışıypm sanki fingirdeşiyom böyle bi dağ ayısı
😅😅 O senin özgürlüğünü kısıtlıyor farklı dünyaların insanlarısınız zaten olmaz sizde
Olmaz işte o yüzden soğutuyom yaa
Doğru yoldasın knka devam et