Güncellemeler
+1 yıl
Hiç derdini anlatmaz öyle huyu yok ama mutlu etmek istiyorum nasıl yapıcam
Güncellemeler
+1 yıl
Ona yakın mı olmalıyım yoksa 1 kac gün uzak mı durmalıyım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilimle dün buluştuk keyfi yoktu nedenini sordum hiçbişey yapasım gelmiyor içim daralıyor işe gidesim de yok ama neden böyleyim bilmiyorum dedi eğer söylersen burdayım dinlenirim dedim boş ver dedi sizce ne olabilir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sıkılmaya baslamis olabilir degisik bir aktivite iyi gelir
Depresyona mı girdi anlamadım ki
olabilir. belli bir sebebi yoksa monotonluktandir. farkli bir seyler yapin
Mesafe ilişkisi kank farklı biseyler olmuyor
azıcık ilgi göster ama ters teperse de rahat bırak üstüne gitme.
Genelde guzel fotolar ise yarayabilir. Cinsellik iyidir.
Ya dün buluştuk benimle iliskiye girmek istedi bende hayır dedim ondan olabilir mı ben sorduğumda seni özlediğim için geldim ilişkiye girmek içinn değil ben seni seviyorum sen benim hakkım da kötü düşünüyorsun dedi moreli bozulmuş olabilir mi böyle düşündüğüm için
Neden reddettin ki? Ondan olabilir. Cinsellikten kopuk kizlar benide hayattan sogutuyor.
Evlendikten sonra tatmak istiyorum evlenmemize 2 ay kaldı bekle biras daha dedim oda dayanamıyorum canıma yetti dedi bende beni sevmiyorsan soyle ilişki için mı geldin dedim oda ben seni seviyorum hakkımda kötü düşünüyorsun dedi surat asti
Ah turk kizlari. Harbiden bunaldim bu evlilikten sonra diyen kizlardan. Harbiden o kafa benide yordu. Bi zevki yasamayi neden bu kadar kisitlarsiniz ki be arkadasim. Neyse
Ondan olabilir mi benim davranış biçimden kaynaklabilir mi
Bilmem. İc dunyasini bilemem. Ama sahsen ben evlilikten sonra diyen kiza karsi asiri sogurum. Evlilikten sonra nolcak peki onuda anlamiyorum. Erkek kadindan etkilenmemeye baslar artik. Kizkardesi gibi uzak dura dura :) su ulkeden kacmak istiyorum 😅
Allah vere sekstende korkuyosundur? fantezi desen oda yoktur?
Seksten korkum yok sadece o duyguları sevgiliyken tatmak istemiyorum aynen yok sevgilim her defasında oyuzden ateşlisin der odun olduğum için herhalde
Neden sevgiliyken tadinca noluyor?
Sevgiliyken her seyi yaşıyorsun evlenince yaşanacak bisey kalmıyor zevki kalmıyor diye düşünüyorum
Seks? Hersey mi oluyor seks. Valla evlenince Allah kolaylik versin. Bu kadar kisitlamanin sonu baya husran oluyorda. Hayirlisi size.
fazla kısıtlasaydım giderdi demekki kısıtlı bisey yok yinede sağol
Bari acik foto at. Oda mi yasak. Ya var ya bana firsat versen sana oyle tuyolar veririm ki evlenince adami kendine asik edersin tapar sana :)
Hadi ya ver bi tüyo
Ozelden yaz oyle vereyim. Daha cok acik ve ozel konulardan bahsediyorum. Burdada yazarim gerci sorun degil benim icin ama ozelden muhabbetle daha rahat yazilir.
Bi sorunu vardır
Sordum bilmiyorum diyor
Nude at