ya dalga geçmeyin allah için adfkjasdfjk tamam ben fesatım kabul ediyorum. mavi gözlü güzel bir kadın olunca beni çekici ve yakışıklı bulmuş olmasını temenni etmiştim hepsi bu sadece :D
Yaa ben dalga geçmedim ki muhtemelen haklısınızdır "gözlerimi senden alamıyorum" demek bir ilgi işareti "kardeşime benziyorsun" demek de bir sınır işareti -ki yaşça da küçük olduğunuzu göz önüne alınca- yaniii ayıkla pirincin taşını. Behlül kaçar 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İkisi bir arada olabilir
ben 23 o ise 26-27 yaşlarında ama
Anladım kendisine sormak lazım samimidir büyük ihtimal
benmi fesatım o halde
Tamam ben de fesat olim hadi 😓
bana daha çok utandığıiçin bu kelimeyi söylemiş gibi geldi samimiysede bu lafı söylemese bu kadar baktığınıda anlamayacaktım ayrıca
Haklısınızdır
ya dalga geçmeyin allah için adfkjasdfjk
tamam ben fesatım kabul ediyorum. mavi gözlü güzel bir kadın olunca beni çekici ve yakışıklı bulmuş olmasını temenni etmiştim hepsi bu sadece :D
Yaa ben dalga geçmedim ki muhtemelen haklısınızdır "gözlerimi senden alamıyorum" demek bir ilgi işareti "kardeşime benziyorsun" demek de bir sınır işareti -ki yaşça da küçük olduğunuzu göz önüne alınca- yaniii ayıkla pirincin taşını. Behlül kaçar 😂😂
nokta atışı yorum. eig verecem sana. bu kadınlar neden kendinden küçük bir erkeği yakışıklı ve çekici bulsa dahi istemez anlamıyorum gerçekten :D
Laf olsun diye söylemiştir.
nasıl yani?