Aşk İlişkileri Sevgilimle sırf güzel öpüşüyor diye buluşmak istemem normal mi? isterimolur Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ayrıldık. Erkek istemeyince olmuyor Sevgilimle sırf güzel öpüşüyor diye buluşmak istemem normal mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl cınsellıık dısında aranızda hıcbır uyum yoksa sen yokluktan sevgılı yapmıssın 0 2 Yorumla isterimolur +1 yıl Yoklukta degilim benim icin cok caba sarfetti Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl sırf o senden hoslanıyor dıye bırıne sans vermek... kumar gıbı... gorucu usulunden farkı yok... aşk ılıskısı olmamıs sızınkısı... ılerde sevebılırsın o ayrıda cıkar ılıskısı tarzında baslamıs. ben tasvıp etmıyorum. Yorumla
junchao Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Sevgilinle sadece cinsel arzuların nedeniyle çıktığını gösterdiğin için teşekkürler. 0 0 Yorumla
evlimutsus Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Sadece sevişmek için buluşuyorsan diyecek bir şey yok 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Cinsel çekim hissediyorsun, oldukça normal ve olması gereken bu.. 0 0 Yorumla
Wien34 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Opüşmem bir sevgi belirtisidir, buluşmak istemende gayet normal. 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Ben o şelale saçlara o ay o hilal kaşlara dudaklara öp öp öp doyamadım demiş Tarkan 0 0 Yorumla
GorkyT Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kısıtlama kendini o kadar. Daha önce hiç opusmedin mi 0 0 Yorumla
yalnızbey06 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. FB olmak ayıp değil yaşam tarzı böyle düşünen arkadaşların var mı acaba?🙈 0 2 Yorumla yaseminihsn +1 yıl FB ne Yorumla yalnızbey06 +1 yıl Fun Body yani eğlenmek için buluşan sevgililer anlamına geliyor Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ahhahaha normal aşko xjajahhs eve çagır belki başka şeyleri de güzel yapıyordur 0 0 Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sırf sebebi performans ise hayır normal değil 0 0 Yorumla
losamauri Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Bakiresin ve sadece öpüşüyorsun muhtemelen, yani normal. 0 0 Yorumla
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl sevgilin olarak değer vermiyosan sadece bu yuzden gorusmek istiyorsan evet normal degil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dünden beri hala aynı düşünce. Ondan başka biriyle opusmedin mi yoksa 0 6 Yorumla isterimolur +1 yıl Öpüştüm dudağım morarmisti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen romantik öpüşme seviyorsun o zaman Yorumla isterimolur +1 yıl Evet kesinlikle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dudaklarında çok güzelmiş gerçekten😋😋 Yorumla isterimolur +1 yıl Benim degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Himm senin dudaklarin nasil Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Senin hani hayatında kimse yoktu hahahahahah 0 1 Yorumla isterimolur +1 yıl Oesimde bir sürü erkek var ben napayım Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Normal zaten onunda amaç o 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. keyfli olur tam yol devam:) 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normal değil daha iyisi var ben gibi 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Zaten bu yüzden sevgili olunmuyor mu 0 2 Yorumla aras_007 +1 yıl Sadece cinsellik için mi? Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl @aras_007 ne için oluyorlar parkta otobüste bilmem nerde binişmek için niye yer arıyorlar öyleyse Yorumla
İsviçrededelibiri Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Öpüşmek güzel bir şey tabiki olabilir 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sevgilin senin normal ya da değil senin tercihin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Diğerlerinin güzel opusmedigini nerden biliyorsun ki bunda takıl kaldn 0 0 Yorumla
mesutkrmn Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Gençsin yadirganam nesi güzel nasıl opuyo 0 4 Yorumla isterimolur +1 yıl Nazik ve ıslak dudaklarımız dns ediyor Yorumla mesutkrmn +1 yıl Dilini ağzına alıyor mu brnde çok iyi yim Yorumla isterimolur +1 yıl Hyir almiyor Yorumla mesutkrmn +1 yıl Öyle daha güzel oluyor Yorumla
NickTazeBitti00 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Anormal 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Anormal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Normal
cınsellıık dısında aranızda hıcbır uyum yoksa sen yokluktan sevgılı yapmıssın
Yoklukta degilim benim icin cok caba sarfetti
sırf o senden hoslanıyor dıye bırıne sans vermek... kumar gıbı... gorucu usulunden farkı yok... aşk ılıskısı olmamıs sızınkısı... ılerde sevebılırsın o ayrıda cıkar ılıskısı tarzında baslamıs. ben tasvıp etmıyorum.
Sevgilinle sadece cinsel arzuların nedeniyle çıktığını gösterdiğin için teşekkürler.
Sadece sevişmek için buluşuyorsan diyecek bir şey yok
Cinsel çekim hissediyorsun, oldukça normal ve olması gereken bu..
Opüşmem bir sevgi belirtisidir, buluşmak istemende gayet normal.
Ben o şelale saçlara o ay o hilal kaşlara dudaklara öp öp öp doyamadım demiş Tarkan
Kısıtlama kendini o kadar. Daha önce hiç opusmedin mi
FB olmak ayıp değil yaşam tarzı böyle düşünen arkadaşların var mı acaba?🙈
FB ne
Fun Body yani eğlenmek için buluşan sevgililer anlamına geliyor
Ahhahaha normal aşko xjajahhs eve çagır belki başka şeyleri de güzel yapıyordur
Sırf sebebi performans ise hayır normal değil
Bakiresin ve sadece öpüşüyorsun muhtemelen, yani normal.
sevgilin olarak değer vermiyosan sadece bu yuzden gorusmek istiyorsan evet normal degil
Dünden beri hala aynı düşünce. Ondan başka biriyle opusmedin mi yoksa
Öpüştüm dudağım morarmisti
Sen romantik öpüşme seviyorsun o zaman
Evet kesinlikle
Dudaklarında çok güzelmiş gerçekten😋😋
Benim degil
Himm senin dudaklarin nasil
Olabilir, bazen insan öpüşür iken dudakları uyuşuyor.
o zaman sırf seks için istiyon normal bence
Senin hani hayatında kimse yoktu hahahahahah
Oesimde bir sürü erkek var ben napayım
Cinselliğe düşkün kadın yokki 😏😏
Normal zaten onunda amaç o
keyfli olur tam yol devam:)
Normal değil daha iyisi var ben gibi
Ne kadar abaza olduğunj gösterir 😂😂
Zaten bu yüzden sevgili olunmuyor mu
Sadece cinsellik için mi?
@aras_007 ne için oluyorlar parkta otobüste bilmem nerde binişmek için niye yer arıyorlar öyleyse
Öpüşmek güzel bir şey tabiki olabilir
Sevgilin senin normal ya da değil senin tercihin
Diğerlerinin güzel opusmedigini nerden biliyorsun ki bunda takıl kaldn
Gençsin yadirganam nesi güzel nasıl opuyo
Nazik ve ıslak dudaklarımız dns ediyor
Dilini ağzına alıyor mu brnde çok iyi yim
Hyir almiyor
Öyle daha güzel oluyor
Zevkler ve renkler ayridir olabilir
Anormal
Sadece cınsellık ıcın sevıyorsundur belkıde
Normal